15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Andre bølge av COVID 19 -infeksjoner mulig etter at tiltakene er blitt lempet

Bekymringer om en annen bølge av koronavirusinfeksjoner har nylig vokst rundt om i verden på grunn av den løsne lockdownen. Av denne grunn har Verdens helseorganisasjon advart om at risikoen for Covid-19 ikke vil forsvinne i det lange løp. Å bli hjemme for å kontrollere spredningen av det dødelige koronaviruset har så langt vist tegn på suksess. Dette kan imidlertid ikke vare evig. Helsetjenestemenn prøver å finne ut når og hvordan de kan slappe av restriksjoner uten å skape en mengde nye infeksjoner. Av denne grunn bruker myndigheter i noen land allerede klyngeanalyser og kontaktsporing, som smittede mennesker kan identifiseres raskere med.

Tiltak mot den andre bølgen av infeksjoner

mann med ansiktsmaske står på gaten i Italia under koronaviruspandemien

Antallet koronavirus -tilfeller synker sakte. Eksperter er imidlertid årvåkne, slik at de kan stoppe en eventuell andre eller til og med tredje infeksjonsbølge. Nye tiltak oppmuntrer til sivilisert atferd mens sosiale distansering og hygienetiltak fortsatt er på plass. Ettersom arbeids- og reisebegrensninger blir lempet under pandemien, har myndighetene innført nye regler. Slik vil de forhindre en ny bølge av viruset. Personer som føler seg syke, må bruke ansiktsmaske offentlig. Lovene som er utformet for å oppmuntre til dette, sier også at folk må bruke sitt eget bestikk når de spiser måltider sammen. Å spise på offentlig transport er også forbudt i henhold til de nye retningslinjene.

koronaviruset multipliserer i kroppens andre infeksjonsbølge

Helsetjenestemenn begynner imidlertid bare å nå enighet om hva slags standarder som kan signalisere at det er trygt å oppheve strenge restriksjoner på sosial distanse. Du holder øye utenlands da Kina nettopp opphevet sin strenge karantene mot Wuhan etter 76 dager. Først så det ut som om vi ville være låst på lang sikt, kanskje til slutten av sommerferien. Det var til for omtrent to uker siden.

feit kledd kvinne med svart beskyttelsesmaske i byen

Så plutselig endret været seg – atmosfærisk og metaforisk. Restriksjoner vil bli opphevet i Tyskland, Spania, Hellas og andre steder. Selv Storbritannia, som har registrert flest infeksjoner og dødsfall fra COVID-19 i Europa, vurderer å “åpne økonomien på nytt”, slik flere toppmyndigheter har etterlyst de siste dagene, ifølge Deutsche Welle.

Gå tilbake til det normale

barn med beskyttelsesmasker leker sammen under karantene koronavirusbeskyttelse andre bølge av infeksjoner mulig

Få ting vil virkelig få slutt på COVID-19-pandemien, som har gjort mer enn 1,6 millioner mennesker syke og drept mer enn 97 000 mennesker over hele verden. Disse ville være en effektiv kur mot sykdommen, en vaksine for å beskytte mennesker mot den, eller nok mennesker til å bli smittet for å bygge flokkimmunitet i befolkningen. Imidlertid forventes ingen av disse i nær fremtid. Selv om flere mennesker sannsynligvis vil bli smittet enn testet, antas det at de aller fleste vil forbli utsatt for sykdom hvis begrensningene oppheves.

legemidler mot covid 19 coronavirus behandler med medisiner

Helseeksperter forventer derfor at enhver opphevelse av restriksjoner vil utløse nye infeksjonsbølger. Det skjedde faktisk ikke før i Singapore, en by-stat hvis tidlige sosiale distansering, testing og saksovervåking ble fremstilt som en modell for å inneholde utbruddet. Siden den gang har den beordret at skoler og ikke-viktige arbeidsplasser skal stenges midlertidig. Nøkkelen er å komme til et punkt der helsevesenet effektivt kan håndtere nye pigger i saker.

ung kvinne tar på seg ansiktsmaske

Dette bør gjøres uten at regjeringer trenger å gjeninnføre utbredte forbud. Et annet alternativ som epidemiologer er enige om, er mye mer omfattende testing. Dette gjør dem i stand til å finne ut hvem som allerede er smittet og når folk blir syke. Dette gjør at de kan forbli isolerte mens andre som har kommet i kontakt med dem blir sporet og overvåket.

Trygg shopping for mat med hansker mot andre bølge av infeksjoner covid 19

Aggressiv testing, sporing og overvåking av de som er i kontakt med de smittede har hjulpet asiatiske land til å senke smittefrekvensen og begrense offentlige restriksjoner tidligere i utbruddet. Den utbredte tilgjengeligheten av tester kan også hjelpe. I tillegg kan disse bekrefte at noen er ubevisst smittet eller helbredet. Mange mennesker får bare milde symptomer som mer ligner på forkjølelse eller influensa. Imidlertid kan infiserte personer med immunitet, men ingen symptomer, fortsatt spre viruset, noe som kan forårsake en ny infeksjonsbølge.

Previous Post
Bærekraftige pakkereiser: hvordan fungerer det?
Next Post
5 lavkarbo -kakeoppskrifter som dessert og som mellommåltid