15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag badesalt selv – 6 gode oppskrifter for å skjemme deg bort

lag ditt eget badesalt oppskrifter tips avslapning kroppshelse

Badesalt gjør det som allerede er en hyggelig opplevelse til en enda mer avslappende opplevelse. Duftene og mineralene som frigjøres i prosessen skjemmer bort sansene og er også bra for helsen din. Det er virkelig mange typer badesalt tilgjengelig, men hva ville du tenkt på å lage noen selv? Å lage badesalt selv er ikke noe problem med de riktige ingrediensene.

Lag badesalt selv for et avslappende bad

gjør det selv bad salt diy idé lavendelblomst lilla

Du kan selvsagt bruke de hjemmelagde badesaltene selv. I tillegg er de også fantastisk egnet som en gave som alle som elsker å bade garantert vil glede seg. Vi har satt sammen noen oppskrifter for å lage badesalt selv, som du kan prøve ved neste anledning.

Lag badesalt selv med rosenblad

lage deg bad salt rose epsom salt gaveide mason jar

– Kronblad av 4 tørkede roser

– rosenvann eller essens

– 1 kopp Epsom salt

– 1/3 kopp natron

– 2/3 kopp melkepulver

– Murerkrukke med lokk

Fjern kronbladene. Hvis du vil, kan du drysse disse med rosenvannet og dermed forsterke aromaen. Bland deretter Epsom -saltet, natron og pulverisert melk for å lage ditt eget badesalt. Når essensen har tørket, kan du begynne å helle ingrediensene i glasset i lag. Start med pulverblandingen, tilsett deretter noen kronblader, deretter pulver igjen, og så videre. Forsegl glasset og du er ferdig.

Lag badesalt selv med roser

Lag badesalt selv roser blomster gul rosa tørket dekorasjon

Epsom salt, også kjent som Epsom salt, virker beroligende på ømme muskler og avgifter kroppen. Melkepulveret og natron sørger igjen for myk hud. For å skjemme bort luktesansen også, blir kronbladene tilsatt badesaltet du lager selv, og duften forsterkes med essensen etter ønske.

Vanilje rose badesalt

lag ditt eget badesalt vanilje aroma essensielle oljer rosenblad

– 1 kopp Epsom salt

– Blomster av en tørket rose

– 2 til 4 dråper vanilje duftolje

Roser som ingrediens

lage deg bad salt rose oppskrift ingrediens slappe av helse

Ha alle ingrediensene for å lage badesalt selv i en blender og bruk den til å hakke dem opp. Dette vil også knuse kronbladene mens saltet beholder sin opprinnelige form. Legg alt tilbake i en fin beholder hvis du vil gjøre noen fornøyd med det.

Badesalt med lavendel

Lag badesalt selv lavendel idé glass gaveide

Bland sammen 2 kopper Epsom salt og mellom 10 og 20 dråper lavendel eterisk olje. Ha denne blandingen i en beholder og forsegl den lufttett for å bevare duften. Denne ideen om å lage badesalt selv er til og med spesielt lett å etterligne. Du er også velkommen til å tilsette tørkede blomster i saltet.

Regnbue badesalt

gjør det selv bad salt gaveide mason jar sign blå grønn lilla

– badesalt

– 2 ts jojobaolje

– 10 dråper jasmin essensiell olje

– hvilken som helst matfarging

Farg badesaltet

lag deg selv bad salt regnbue matfargestrimler mason jar

Bland saltet med oljene. Det er best å bruke en gaffel til dette. Med deres hjelp kan du bare bryte opp klumper. Skill nå saltet i fire omtrent like store mengder. Du kan deretter gjøre hver del til et farget badesalt selv og farge det i en annen farge. Legg disse vekselvis i et glass. Det siste laget bør definitivt nå helt til toppen. På denne måten unngår du at saltet blandes med bevegelser og at stripene blandes.

Almond badesalt

Lag badesalt selv idéfarger mandel eterisk

– 3 kopper havsalt

– 3 til 5 dråper eterisk mandelolje

– Farging av mat eller såpe

Lag badesalt selv farge mandelolje reagensglas

Bland saltet med oljen og hvilken som helst farge. Du kan deretter lagre badesaltene i en hvilken som helst beholder. Denne varianten laget av prøverør er spesielt original. Etter å ha laget badesaltene selv, velg en original emballasje.

Mojito badesalt

lag deg selv bad salt mojito idé eksotisk duft lime

– 4 kopper Epsom salt

– 2 lime

– 5 til 8 dråper mynte eterisk olje

– 2 til 4 ferske peppermynter

– Grønn såpefarge på forespørsel

lag deg selv bad salt peppermynte mojito aroma slappe av badekar

Du kan også lage eksotiske badesalt selv. For å gjøre dette, legg saltet i en bolle og tilsett saften og revet skall av de to lime. Hakk peppermynten og ha den i bollen også. Tilsett til slutt oljen og, hvis du vil, fargen og bland alt godt. Forsegle badesaltene i en beholder. Ha en halv kopp salt i badevannet.

Previous Post
Jogging i stedet for kondisjon? Fordelene med å løpe på et øyeblikk
Next Post
Bulgarian Bag effektiv for muskelbygging og styrketrening