15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Pergola laget av tre eller metall for en sørlig teft i hagen

moderne hagedesign pergola gardiner planter

de Pergola laget av tre eller metall fungerer som en skygge leverandør for terrasser og hager. Det fungerer bra hvor som helst og kan forskjønne enhver smal stripe på gården. En gjengrodd pergola kan skape en fantastisk setting for et koselig tilfluktssted og legge til spenning i hagedesign. Du bør på forhånd vurdere hvilke områder som er passende, hvilket materiale pergolaen er laget av og hvilke planter som best kan grønnes med.

 Pergola laget av tre eller metall – personvern og vindbeskyttelse

Terrasse metall møbler stoler arbor

En moderne villa med en varm atmosfære er det perfekte stedet hvor du kan slappe av i fred. De åpne områdene i dette lille paradiset bør tilby koselige sittegrupper til frokost eller lesing. Dekk ønsket sted i hagen med pergola laget av tre eller metall og lag et skyggefullt, skjermet sted for deg selv.

Pergola laget av tre eller metall – hvilket materiale?

Arcade klatreplanter fuglehus

Perlene er laget av moderne eller tradisjonelle materialer i forskjellige stiler. Materialer til a pergola er tre, metall eller stein Faktisk er tre den mest brukte, ettersom de tradisjonelle pergolastolper laget av godt impregnert tre harmonerer med planter og trær og gir en unik middelhavsstil. Det beskyttende laget av glasur eller lakk bør også fornyes regelmessig.

Metallpergola med grønt

Klatreroser rosa-røde ideer for Perdoladesign

Hvis du ikke liker det rustikke utseendet på trepostene, kan du gå til a Pergola i tre  foretrekker en metallmodell. Den består av en enkel, skrudd stålkonstruksjon laget av vinkelstål. Hvis metalloverflaten behandles riktig, kan du forhindre at materialet ruster. Bruk en solid metallkonstruksjon for store mengder klatreplanter eller vinstokker.

Pergola laget av naturstein – robust og trygg

Tilgang til huset klatreplanter

Det beste og mest holdbare materialet for deg pergola er naturstein, men det koster litt mer. En fin variant er kombinasjonen av natursteinsøyler med trådgitter eller klatrehjelpemidler laget av tre.

Ideer til hageinnredning

Fin hagedesign

Den vakre arkaden med jernkonstruksjon er et harmonisk tillegg til bakgården. På en lang rett hagesti til bakgården gir den visuell variasjon og skiller forskjellige deler av hagen fra hverandre.

Ideer for planting for pergola laget av tre, metall eller naturstein

plantede lysthusroser

Du kan velge mellom mange planter, men du må ta hensyn til noe – som sagt er klatreplantene best for dem pergola passende. Det er viktig om dette plantes på lang sikt eller i en viss periode. Årlige klatreplanter inkluderer japansk humle, ildbønner eller nasturtiums, svartøyde Susan. De er veldig attraktive når de vokser og ser raskt ut Pergola i tre endres ofte. Hardføre klatreroser eller vill erin er prangende, flerårige og gode skygger. Hvis du vil kombinere forskjellige planter, bør du spørre på forhånd om de harmonerer godt med hverandre.

Buet pergola med frodig vegetasjon

Røde pergola metall klatreroser

Rasteplasser på landsbygda

Metallstruktur hagedesign

Middelhavet atmosfære

dekorativt metall pergola stål

Metall pergola

Opprettelse av hagedesign ideer

Overdekket sti til uteplassen

Arcade vinstokker

 Lysthus i stål

Lysthus i stålkonstruksjon

Rustikk hageinnredning

Trehjørne med stolperamme

Arbor med klatreplanter

Arkadeplanter slynger seg

Previous Post
Moderne arkitekturløsninger fra Brasil – Lee House av Studio MK27
Next Post
11 nyttige hagetips for nybegynnere: Hvordan lage din egen kjøkkenhage!