15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bioklimatisk pergola – moderne taktekking for hagen og terrassen

Bioklimatisk pergola -basseng-terrasse-hage-hagemøbler-moderne

Hvis du leter etter et pergola -dekke til terrassen eller hagen som kan tilpasses de konstante endringene i været, trenger du noe mellom markisen og verandaen. EN bioklimatisk pergola ekstra plass klar til å leve. Den nye “bioklimatiske” teknologien er rettet mot solstråling og har mye å tilby når det gjelder værbeskyttelse. Vi gir informasjon om de mange fordelene med moderne pergolatak.

Bioklimatisk pergola som terrassedeksel

Bioklimatisk pergola-terrasse-hage-basseng-grønn-taktekking

Takket være den bioklimatiske teknologien blir det moderne pergolataket umiddelbart tilpasset solstrålingen. Den består av flere lameller som er koblet sammen i et system. Disse er elektronisk justerbare og muliggjør dermed optimal beskyttelse og bruk av boareal. Temperaturen reguleres og terrassen er beskyttet mot overoppheting. Takket være en vind- og regnsensor er det også mulig for den bioklimatiske pergolaen å automatisk tilpasse seg været.

Bioklimatisk pergola gir beskyttelse mot solstråling og uvær

Bioklimatiske pergola-lameller-solbeskyttelse-terrasse-utendørs-hage

På grunn av deres justerbare lameller blir bioklimatiske pergolaer stadig viktigere. De tilpasser seg perfekt til forbrukernes nye krav og dekker behovene til deres nye livsstil. Det er nettopp disse egenskapene de skylder sin suksess, mens markedet for markiser for tiden taper penger fordi de ikke er så tilpasningsdyktige og fleksible.

Pergola tak laget av aluminium lameller – bioklimatisk pergola

Bioklimatiske pergola-lameller-detalj-visning-personvern-beskyttelse-regn-beskyttelse-vær

Som et nytt, spesielt vakkert og fleksibelt produkt, er disse moderne pergolaene ikke bare designet på grunnlag av bioklimatiske prinsipper, men også produsert deretter. Ved å bruke materialer som verken skader mennesker eller miljøet, kan produktene fra ledende produsenter som Solisystem, Biosun og Corradi tilordnes de nåværende bestrebelsene mot en livsstil av hensyn til miljøet.

Bioklimatisk pergola fra Solisystem

Bioklimatisk pergola -moderne-is-lameller-luftig-solbeskyttelse-regnbeskyttelse

En bioklimatisk pergola fra Solisystem justeres umiddelbart til solstrålingen med fjernkontroll og muliggjør dermed optimal beskyttelse mot storm, regn, snø eller vind. De justerbare lamellene garanterer hyggelig tilførsel av frisk luft i varme utetemperaturer og skaper nesten naturlig ventilasjon for å motvirke en drivhuseffekt. Samtidig er det brukbar nyanse.

Bioklimatisk pergola for moderne og ganske funksjonell terrassedesign

bioklimatisk-pergola-hvit-terrasse-moderne-solbeskyttelse-regnbeskyttelse

Den bioklimatiske pergolaen fra Solisystem består av flere justerbare lameller laget av 100% aluminium. Gjennom naturlig ventilasjon hjelper de med å regulere temperaturen og fortrenge akkumulert varme. Materialet og utformingen av lamellene sikrer vindmotstand på opptil 180 km / t og tåler en snølast på opptil 300 kg / m².

Bioklimatisk pergola – bruk året rundt

bioklimatisk-pergola-terrasse-treplanker-plen-hage-hekk

Den bioklimatiske pergolaen har mange plusser og er spesielt fleksibel når det gjelder design. Den bærende konstruksjonen består av pulverlakkert stål og kan glasseres rundt om ønskelig. Det er også mulighet for infrarød oppvarming. Dette muliggjør bruk i den kalde årstiden.

Skreddersydd eller standard – pergola, terrassedeksel eller paviljong, alt er mulig

bioklimatisk-pergola-hage-skyggelegging-solbeskyttelse-terrasse-tregulvplanker-hagebord-moderne

Det perfekte pergola- eller terrassedekselet er bare mulig hvis det er laget etter mål. Standard design kan være spesielt egnet hvis en konstruksjon som lysthus eller paviljong er ønsket. Ellers bør pergolaen være perfekt koblet til bygningen eller terrassen. Den vil bli individuelt designet som helt sikkert vil tilfredsstille de høyeste kravene.

Moderne og funksjonelt utendørs design med pergola 

bioklimatisk-pergola-paviljong-frittstående-konstruksjon-hage-solseng

For å gjøre deg detaljert kjent med de eksisterende alternativene for en pergola, er det lurt å få direkte råd. I utstillingssentre kan du få presis informasjon om utvalgte produkter og se nærmere på dem. Finn det nærmeste utstillingslokalet og finn den riktige modellen for deg.

Bioklimatisk pergola med et moderne design fra Solisystem 

bioklimatisk-pergola-lameller-kveldsbelysning-hagemøbler-taktekking

En bioklimatisk pergola er det ideelle kompromisset til en vinterhage og markise. Holdkonstruksjonen er stabil og robust, slik at den tåler alle værforhold. På grunn av stabiliteten kan denne rammen utvides. Den kan være helt eller bare delvis glasert der det er nødvendig, for eksempel på nordsiden. Når det gjelder personvern, er det mulighet for å installere paneler på den ene siden eller lukke systemet med en vertikal markise.

Bruk utendørssystemet om kvelden – belysning gjør det

bioklimatisk-pergola-kveld-mørke-belysning-paviljong-hage-frittstående

Eventuelt kan LED -belysning på forespørsel integreres, som fremdeles kan stilles inn på en veldig variert måte. Lyset skaper en sammenhengende, ny utendørs atmosfære og gjør det dekkede området enda mer allsidig. En moderne pergola er egnet for både private og kommersielle bruksområder og optimaliserer utearealet som ingen andre systemer.

Moderne pergola med justerbare takpaneler – modell Arlequin fra Solisystem

bioklimatisk-pergola-profiler-farget-fargerikt-arlequin-solisystem

Aluminiumsdekselet ‘Arlequin’ skiller seg fra de andre bioklimatiske pergolaene med sine flate, fargerike paneler. Det er den optimale kombinasjonen mellom markise og sammenleggbart tak og muliggjør en unik, leken bruk. Rammeplatene forskyves ved stangbevegelse, og skaper dermed skygge- og solsektorer i forskjellige størrelser.

Bioklimatisk pergola fra den ledende produsenten – Biosun

bioklimatisk-pergola-terrasse-taktekking-treplanker-moderne-hagebord

Biosun er en annen fransk produsent av pergolatak og systemer for bruk i hagen og på terrassen. Selskapet har etablert seg i denne grenen takket være bærekraftige løsninger og kvaliteten det tilbyr. Produktene deres gjør at terrassen kan brukes komfortabelt som et fritidsrom, og hvorfor ikke som et stille hjørne for en ettermiddagslur.

Reguler solstråling og luftsirkulasjon – gjennom en bioklimatisk pergola

bioklimatisk-pergola-terrasse-tre-planker-grønn-moderne

Lamellene, som kan roteres 175 °, muliggjør optimal bruk hele dagen til tross for solstråling og fuktighet. Avhengig av terrassens orientering, kan terrassen brukes nesten hele dagen. Lamellene beskytter mot solen i løpet av dagen og fuktighet om kvelden. Når det regner eller blåser, stenges lamellene automatisk, selv om du ikke er der, kan du justere dem med fjernkontrollen.

Når teknologi muliggjør optimal beskyttelse og bruk av boareal

bioklimatisk-pergola-terrasse-tak-aluminium-moderne-terrasse-utendørs

En terrasse som er utsatt for de mest varierte værpåvirkninger, ser ikke innbydende ut i det hele tatt. Så du har boareal som til syvende og sist ikke kan brukes. Taket i taket optimaliserer det utvendige området og skaper en ny atmosfære i omgivelsene. I tillegg holder terrassen seg alltid tørr takket være vannkontrollsystemet.

Pergola blir en andre stue – bioklimatisk teknologi

bioklimatisk-pergola-terrasse-hage-basseng-terrasse-takbelysning

Den bioklimatiske teknologien setter ingen grenser. Taket med lamell beskytter mot regn og brennende sol når det er lukket. Når solen er ute, kan lamellene åpnes gradvis og slippe inn så mye varme og lys du vil. Når det regner, lukker de seg og, om nødvendig, muliggjør lamellens åpne posisjon luftige, fantastiske sommersolbader.

Middelhavsstil med pergolatak fra Corradi, Italia

bioklimatisk-pergola-sjø-moderne-terrasse-treplanker-hvit

En selvbærende bioklimatisk pergola laget av aluminium med et eksklusivt design er “Eteria” av Coradi, Italia. Den har en takfeste rundt med integrert vannsamling i stolpen og er fullstendig sikret med seler. Avhengig av utstyret tilbyr anlegget hel eller delvis solbeskyttelse. Et perfekt klimaanlegg, samt et trygt regnvern gir bruk nesten hele året. Om vinteren kan systemet bare brukes når det er lukket. De svingbare lamellene tåler ikke snømass.

Bioklimatisk pergola – valgfrie designalternativer 

bioklimatisk-pergola-plen-hage-paviljong-aluminium-stål-konstruksjon

Eventuelt kan flere farger fra RAL -fargepaletten velges for rammen. Dette oppnås som et pulverlakk og garanterer dermed lang levetid og beskytter mot korrosjon. LED -belysning kan også integreres på forespørsel, samt forskjellige sensorer som måler temperatur og nedbør. Høyden på systemet kan variere, men det anbefales fra 2,80 m.

Pergola taktekking og valgfritt tilbehør – skyggelegging, personvernskjermer, stråleovner, belysning, etc.. 

bioklimatisk-pergola-hvit-terrasse-skyggelegging-solbeskyttelse-personvern

En pergola kalesje basert på modulsystemet er fantastisk egnet som forlengelse av huset, men også som en frittstående konstruksjon ved bassenget eller i hagen. Det ekstra valgbare tilbehøret, for eksempel skyvevegger, sammenleggbar vertikal skygge, belysning, stråleovner og annet, gjør det allerede funksjonelle systemet til et taktekt rom som kan tilpasses individuelle behov når som helst på døgnet eller året..

Bioklimatisk pergola i private områder – som forlengelse eller frittstående

bioklimatisk-pergola-skyggelegging-takterrasse-moderne-lamellær-hage-design

En pergola i privat sektor er best installert på en bygningsvegg med to støtter når det gjelder kostnader og montering. Uansett er det tilrådelig å diskutere det nøyaktige installasjonsstedet samt mulige og fornuftige alternativer i en konsultasjon med den relevante produsenten. Vi anbefaler Solisystem, Biosun og Cordi.

Previous Post
45 magníficos peinados de giros de pasión
Next Post
Du kan faktisk gå ned i vekt med suppe! (men bare hvis du unngår disse feilene)