15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan du kan innrede terrassen din med stilige salongmøbler

Terrasse med stilige salongmøbler, krakk, trebrett, pute, krem

Terrassen blir ofte referert til som utendørs stue. Valget av de riktige hagemøblene vil bestemme atmosfæren i dette området. Vil du designe en rolig avslapningssone eller et område for grillfester med salongfølelse? Ulike alternativer er tilgjengelige her hvis du har din Terrasse med stilige salongmøbler satt opp. Med de riktige fargene og tilbehøret kan du enkelt skape den atmosfæren du ønsker.

Terrasse med stilige salongmøbler og varme farger

Terrasse med stilige salongmøbler polyrattan mørk grønn oransje

Hvis du vil skape et koselig boareal i det fri, definer sonene tydelig. Sett en brannskål eller brannkurv i nærheten og bruk varme farger som gul, krem ​​og oransje for møblene for å visuelt understreke varmen. Lenestoler med grønne puter og smijernsbord utfyller disse vakre nyansene og må også plasseres i nærheten av bålet. Smijerns spisebord og stoler vil tillate gjestene å nyte middagen i den friske natteluften. Stripete puter i rødt og gult vil tilføre varme og lysstyrke. Bruk jern- og glasslykter eller papirlamper for fin tilleggsbelysning.

Terrasse med stilige salongmøbler og en avslappet hagestemning

rotting lounge sets low table glass top lenestoler blå puter

Lag et avslappet utendørs salongområde ved å bruke beroligende farger og naturlige materialer som ville skape en zen -atmosfære. Salongmøbler i rotting, lenestoler med høy rygg, mange puter, lave sidebord eller bare en soløy hvor du kan lese en bok, sitte sammen med kjæresten din eller slappe av. Aqua, gressgrønt og beige er friske farger som harmonerer pent med hverandre. En buddhistisk statue og fontene skaper en rolig atmosfære. Store planter på hver side av en “L” -formet sofa ville bringe naturen nærmere. Boller med vann, flytende lys og grå steiner er perfekte for borddekorasjon.

Salongstemning og feststemning

Poly rotting hengende stolball moderne terrassepute oransje uten ramme

Hvis du vil ha et rom hvor du kan chatte med alle vennene dine, kan du velge større salongsett med 8-10 seter. Lag en feststemning med dempet belysning og velg blant en rekke komplementære fargetoner. Hvis du vil ha en elegant, moderne teft med et snev av lekenhet, er Kugel -hengestolene et godt valg. Legg et sølv, svart og hvitt teppe på gulvet for å lage forskjellige soner. Hvite sofaer, lave bord med glassplater og et barbord på hjul i nærheten er andre funksjonelle tillegg.

    poly rotting sol øy terrasse slapp av i hagestolen 

Previous Post
Moderne drømmehus i Sør -Tyskland
Next Post
Moderne designerbord i tre – “Stack Buffet” av Hector Esrawe