15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Terrassedesign 2015 – Puss opp terrassen!

Terrassedesign, sittegruppe, dekorative puter pynter på ideer

Hvordan sier de det? Nytt år Nytt lykke til! Og det gjelder også ditt Terrasse design 2015. Nå som det nye året har startet og du fortsatt har litt tid til våren, kan du bruke fritiden til å planlegge det nye terrassedesignet for 2015. Alt du har drømt om og utsatt igjen og igjen kan nå endelig implementeres. Ikke kast bort mer tid og la drømmeterrassen gå i oppfyllelse i år.

Terrassedesign 2015 – slik redesigner du uteområdet

Terrassedesign 2015 belegningsstein skulpturer hageblomster

Hvis du fortsatt trenger litt inspirasjon og ideer, håper vi å kunne hjelpe deg videre med denne artikkelen, som snakker om terrassedesign 2015. Vi gir deg noen tips om hvordan du kan redesigne og forbedre terrassen din. Det er uendelige muligheter for dette, og det krever ikke alltid like mye penger. Ha det veldig gøy med det!

Terrassedesign 2015 – Middelhavet teft for uteområdet

Terrassedesign grusgulv rundt hagebenk metall

Du kan gi terrassen et nytt utseende uten å bytte ut alle hagemøblene for terrassedesignet fra 2015. Alt du trenger å gjøre er å finne nye dekorasjoner og tilbehør. Du kan til og med endre stilen på terrassedesignet 2015 på denne måten. For eksempel kan du lage den populære strandstilen med et stripet mønster i blått og hvitt for sitteputene. Med plantekar av terrakotta kan du oppnå en toskansk teft som du også kan understreke med de riktige plantene. Slike planter er for eksempel oleander, bougainvillea, men også oliventrær. For terrassedesignet 2015, ta med den beroligende stemningen i Fjernøsten til terrassen med en planter med bambus. Husk imidlertid at du må lagre disse på et mildt sted om vinteren, slik at de ikke fryser i hjel.

Terrassedesign 2015 – klatreplanter, trær og blomster

Terrasse design 2015 stoler bjørke gjerde skygge trær

Generelt kan du endre hele atmosfæren på terrassen med bare planter. I likhet med plantemaskiner kan du distribuere blomsterkasser og potter med vakre blomster til terrassedesignet 2015 og lage en koselig terrasse. Hvis terrassen din har et rekkverk, bruk den til blomsterkassene som du ville gjort på balkongen. Hvis terrassen din er på sørsiden av huset, kan du plante klatreplanter. I tillegg fester du en espalier til den ene siden av terrassen og lar planten vokse opp på den. Passiflora er spesielt egnet for en slik terrassedesign 2015, fordi den tåler den kalde vinteren og gir deg også deilige frukter.

Terrassedesign 2015 – lag en urtehage i plantepotter

Terrassedesign 2015 Urtehage Blomsterpotter Duftende blomster Lag en terrasse

En flott idé for terrassedesignet 2015 er også en urtehage. Hvis du alltid har drømt om en urtehage, men det ikke er plass til det i selve hagen, kan du bare legge den ut på terrassen. Her har du et fritt valg mellom urteplantene. Lavendel og salvie har for eksempel vakre blomster, slik at du kan nyte både skjønnheten og den praktiske siden. Hvis du vil, kan du også finne ut mer om terrassedesignet fra 2015 i hagesenteret.

Terrassedesign 2015 – utekjøkken

Terrassedesign 2015 belegningsstein peis rottingmøbler trevegg

Hvis du er klar til å investere litt mer i terrassedesignet i 2015, er et utekjøkken også en fantastisk idé. Størrelsen kan variere. Tenk grundig på forhånd hvilke ting du definitivt vil trenge der. Trenger du en vask? Verdsetter du et kjøleskap eller trenger du skap med arbeidsflate og hvor stort skal det være? Uansett vil investeringen i et slikt terrassedesign i 2015 være verdt, fordi det gjør tilberedningen av grillkveldene og festene mye enklere, for nå trenger du ikke lenger å løpe inne for hvert produkt og servise. Du har alt for hånden.

Du finner flere inspirerende ideer for terrassedesign 2015 nedenfor:

Treterrasse og stakittgjerde med mattglasspaneler

Terrassedesign, møbler, personvernskjerm, solbeskyttelse, gårdsplass

Liten bakgård med metallgjerde og kunstgress

Terrasse design 2015 kunstgress bakgård naturstein vegg plante potter

Personvern og solbeskyttelse i hagen

Terrassedesign 2015 tregrønne polstring bambus plantepotter

Terrasse design 2015 peis sittegruppe sofa salongbord

Terrasse design tregulv hevet senger svinge

terrasse-design-2015-ideer-deco-taktekking-tre-personvern-beskyttelse-vifte-daybed-plen

terrasse-design-2015-ideer-deco-hjørne-sitteplasser-tre-personvern-skjerm-fliser-plen

terrasse-design-2015-ideer-deco-kveld-by-leilighet-lys-lys-seter

terrasse-design-2015-ideer-deco-city-leilighet-kveldslys-lys-romantisk-bord-tak-terrasse

terrasse-design-2015-ideer-deco-bord-rekkverk-blomster-grønnsaker-retter

Previous Post
Optimistisk tenkning som en viktig faktor for bedre søvn
Next Post
Design en parasoll – krydre den gamle solbeskyttelsen