15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bilder av terrasser – 24 flotte design av Harold Leidner

Bilder av terrasser takterrasse-bord-bioetanol-peis-led-belysning-møbler

Vi vil at du skal være imponerende Bilder av terrasser show, som ble designet og implementert av den kjente landskapsarkitekten Harold Leidner. Det spesielle med terrassene er at de gjenspeiler livsstilen til hver eier og dermed oppfyller deres individuelle krav og er definitivt unike. Bilder av terrasser vil sikkert være nyttige for deg når du planlegger din egen terrasse, fordi det er virkelig gode ideer som du enkelt kan implementere. Men se selv:

Bilder av terrasser på taket

Bilder av terrasser luksus-takterrasse-utenfor-bar-rød-belysning

Denne originale terrassen ligger på et tak. Selvfølgelig er det store sjakkbrettet slående, noe som er perfekt for underholdning. En opplyst bar og et stort, komfortabelt sittegruppe, som også merkes gjennom den effektive belysningen, er selvfølgelig inkludert, slik at perfekte fester sikres.

Bilder av terrasser takterrasse-plen-tre-bord-rotting-lenestol

Denne takterrassen gir flott utsikt. Iøynefallende i dette eksemplet er uten tvil det ekstravagante salongbordet. Alt i alt ble organiske former valgt for møblene, noe som skaper en koselig atmosfære. Et teppe laget av kunstgress, derimot, gjør å sitte barbeint til en ekte naturopplevelse.

Bilder av terrasser med imponerende ildsteder

Bilder av terrasser - brannskåler - fosser - fontener - basseng - vegggrønn

De imponerende ildstedene som rammer og belyser bassengområdet, skaper en koselig atmosfære på denne terrassen. Dette kan observeres perfekt fra sittegruppen med komfortable lenestoler.

Bilder av terrasser -betong-benk-fargerike seteputer

Bare fordi du ikke har tid til å plante og ta vare på en hage med mange fargerike blomster, betyr det ikke at du må klare deg uten farger i utendørsområdet. Bare velg lyse farger på sitteputer, slik tilfellet er i dette eksemplet. Formen på sofaene er også effektiv, som forresten ikke egentlig er sofaer, men er laget av stein.

Bilder av terrasser tre-tak-naturstein vegg-blomster

Drømmer du om Toscana og liker du den toskanske stilen? Da er det bare å designe terrassen din på denne måten. I dette eksemplet ble veggene bygget av steinblokker, tre ble valgt for taket og området var dekorert med vakre, fargerike blomster. Du tror ikke det er en sann drøm?

Bilder av terrasser-smijern-stoler-peis

Søylene som brukes som støtte for taktekking av denne terrassen, skaper en elegant stil som bare forsterkes av lenestolene i jern. Denne sittegruppen har også et romantisk utseende og gir perfekt utsikt over bassenget.

Bilder av terrasser -runde-feuerstelle-utendørs-kueche

En peis gjør det mulig å tilbringe tid utendørs selv på en kjøligere dag. Sitteområdet laget av rottingmøbler og en stor sofa ser veldig innbydende ut til tross for tidligere regn. Det trenger ikke nødvendigvis å være sommer for grilling, ikke sant??

Bilder av terrasser gulv-senket-peis-hjørnesofa

Dette er også et annet eksempel på hvor imponerende en brannkasse er. I dette tilfellet er det helt innebygd i bakken. Terrassen har også en innebygd sittegruppe med lyse, elegante fliser og puter.

Bilder av terrasser i toskansk stil-smijern-møbler-peis

Hvis det er nok plass, kan en utendørs peis også legges til terrassen. Denne overbygde terrassen virker som en ekte plass. Smijernsmøblene, som, avhengig av design, matcher enhver stil, bidrar også til den koselige atmosfæren.

Bilder av terrasser -pergola-sittegruppe-stein søyler-klatreplanter

Minner ikke denne fantastiske terrassen deg om en tropisk øy? Bortsett fra det lagunelignende bassenget, er treterrassen dekket og omgitt av grønne klatreplanter. Med en slik terrasse kan du perfekt nyte fritiden på landsbygda.

Bilder av terrasser-stein-pergola-personvern-hekk

Her kan du se en andre terrasse, litt utenfor hovedterrassen foran huset. Komfortable lenestoler og et elegant salongbord sørger for fullstendig avslapning, mens viften gir nødvendig kjøling. Hvis dette ikke er nok, er det fortsatt bassenget, som ligger bare noen få skritt unna.

hagevegg-rød-murstein-tre-pergola-utendørs-grill-smijern-bar møbler

Dette eksemplet viser også hvor hyggelige og romantiske stoler og bord laget av smijern kan være. Murveggen er omgitt av grøntområder. Plenen og buskene er perfekt trimmet og minner noe om den franske hagen. En profesjonell grill garanterer deg perfekte grillfester.

bilder-av-terrasser-formell-design-peis

Denne interessante terrassen har også sin egen peis. Sitteområdet samt den fransk designet hagen utstråler en elegant atmosfære. Begge er perfekte for et hjem i tradisjonell stil.

Bilder av terrassebassengbelysning-luksus hjemmepeis

Den effektive belysningen viser hvor flott en terrasse og spesielt sittegruppen kan være. En moderne stil med rette linjer ble valgt for både møblene og peisen. Den varme ilden står i kontrast til det kjølige lyset.

Bilder av terrasser takterrasse-grønn-søyler-ball-lys-gulv

Hvis du vil dekorere støttebjelkene eller søylene annerledes, kan du ganske enkelt bruke en vertikal hage. Terrassen får en fantastisk aksent av de sfæriske lysene. Velg rottingmøbler for en moderne terrasseinnredning.

Bilder av terrasser betongplater-firkantede plenfuger-rotting-hagemøbler

De komfortable rotting sofaene med salongbordet og peisen får denne terrassen til å ligne en utendørs stue. Arrangementet av flisene er også interessant. Leddene er bredere enn vanlig og er laget av torv – en veldig effektiv og original idé.

Bilder av terrasser pergola-stein søyler-tre-tak-utendørs peis-basseng

Denne terrassen gir en fantastisk kontrast mellom det kjølige vannet i bassenget og ildstedene og belysningen. Fordelen med en brannkasse i nærheten av bassenget er at du også kan bade om kvelden uten problemer og deretter raskt varme opp igjen uten å ha å gå til det koselige terrassearealet.

bilder-av-terrasse-design-ideer-kveldsbelysning-hagemøbler-sitteplasser

bilder-av-terrasse-design-ideer-bok-tre-bok-former-spiraler-hus-viktoriansk stil

bilder-av-terrasse-design-ideer-tak-terrasse-elegant-ekstravagant-skulptur-svart-hest

bilder-av-terrasse-design-ideer-basseng-belysning-middelhavs-liggende-busker-personvern

bilder-av-terrasse-design-ideer-basseng-middelhavs-blomster-planter-plen-naturstein-pergola

Harold Leidner nettsted

Previous Post
Moderne arkitekturløsninger fra Brasil – Lee House av Studio MK27
Next Post
11 nyttige hagetips for nybegynnere: Hvordan lage din egen kjøkkenhage!