15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Personvernbeskyttelse på terrassen – gode ideer for denne praktiske dekorasjonen

terrasse personvern skjerm stål tre design sofa bar

Terrassen er det perfekte stedet å slappe av på de varme dagene i året. For at dette skal være fullt mulig, bør du imidlertid kunne føle en viss grad av personvern. Hvis terrassen din er synlig for andre mennesker, er dette ikke garantert. I et slikt tilfelle kan du ha en Personvernbeskyttelse på terrassen for å hjelpe og utstyre terrassen din med den.

Du har et bredt spekter av alternativer for dette. Bortsett fra beskyttelsesveggene, som du kommer til å tenke på med en gang, er det også mulighet for å bruke rullegardiner eller moderne markiser. I denne artikkelen vil vi vise deg hvilke versjoner av den praktiske terrassens personvernskjerm som er tilgjengelig for deg.

1. Terrasse personvern skjermer laget av tre

terrasser personvern skjerm strips av tre skodder design hekk

Skjermvegger av tre eller selje er spesielt vakre. Disse kan lages av alle typer tre, inkludert bambus for en eksotisk følelse. Personvernskjermen av treterrassen består vanligvis av en ramme og individuelle lister som er festet på en slik måte at de ikke blokkerer utsikten 100 prosent. Ellers ville du sikkert føle deg undertrykt og ikke like å være utendørs på terrassen.

Moderne trelister for personvern

terrasse personvern skjerm moderne stil trelister blomsterkasse eviggrønn stålbjelke

En annen fordel er at på grunn av hullene som oppstår, kan du også bruke terrassens personvernskjerm perfekt som et stillas for klatreplanter. De enkelte strimlene kan også resultere i forskjellige mønstre, avhengig av om de er festet horisontalt, vertikalt eller diagonalt. Treverket må vedlikeholdes ved regelmessig maling. Du har imidlertid muligheten til å endre fargen på personvernskjermen som du ønsker, slik at du kan tilpasse den til den nye stilen selv etter oppussing på terrassen.

Personvern for terrasser – 38 ideer for personvernet ditt i hagen

Personvern i hagen – trekonstruksjoner og personverngjerder

108 designideer for terrasser, takterrasser & balkong

Personvern gjerde for terrassen

terrasse personvern skjerm gjerde idé hevet seng stein fliser fontene

Buet personvernskjerm

terrasse personvern skjerm høst gjerde tre idé sittegruppe

Personvernskjerm som en espalier

terrasse-personvern-skjerm-tre-gitter-vegg-dekorasjon

Moderne personvernskjerm

Terrasse-personvern gjerde-ved-hevet senger-planting

Skjerm i rutenettet

terrasse-personvern-skjerm-tre-gitter-vegg

2. Terrasse personvern med skjermer

Terrasse-personvern skjerm-tre-folding skjerm

De romantiske romdelerne er tilbake på moten og ikke bare innendørs. Fordelen med denne typen terrassens personvernskjerm er at du kan justere den etter behov. Dette kan bestå av et naturlig materiale så vel som plast. Dens brettegenskaper er typiske for den. På denne måten har du også muligheten til individuelt å bestemme hvor mye plass den skal ta opp eller beskytte.

Paravent personvernskjerm laget av tre

terrasse-personvern-skjerm-tre-folding-skjerm

En rekke design er også mulig med plastskjermer. Se for eksempel på hvor effektiv denne hvite skjermen er, som ser ut til å være laget av uregelmessig strammet ledning.

terrasse-personvern-skjerm-metall-hvite klatreplanter

3. Personvernskjermer i plast for terrasser

Terrasse personvern skjerm plast mesh

Som du sikkert allerede kan forestille deg, er mulighetene for design med plast praktisk talt uendelige. Med plast kan designene som er typiske for tre for terrassens personvernskjerm etterlignes, eller det kan produseres abstrakte varianter. Videre krever disse ikke så mye forsiktighet som personvernskjermene på treterrassen. Vanlig maling er derfor ikke nødvendig, og rengjøring er også enklere, ettersom materialet lett kan tørkes av med en klut og rengjøres med et mildt vaskemiddel. Plast er mer værbestandig og derfor også et populært valg av denne grunn.

Terrasse-personvernbeskyttelse-rotting-flett-mørk brun-svart

Rattan, som ellers er kjent for hagemøbler, er også veldig populær på terrassens personvernskjerm. Den har et moderne og koselig utseende og tilbys i forskjellige naturlige toner. Denne varianten er spesielt en god idé hvis hagemøblene dine også er laget av rotting. På denne måten vil hele terrasseområdet fremstå mer harmonisk.

Terrasse personvern skjerm - rotting flettet tre gulvfliser

4. Stoffterrasser og rullegardiner

terrasse-personvern-beskyttelse-stoff-rullegardiner-solbeskyttelse

Like praktisk, som vi finner, er rullegardiner som terrasseskjermer, som kan være laget av stoff, tre eller bambus. Imidlertid er de mer egnet for en veranda eller en overbygd terrasse som de kan henges på. Rullegardinene kan rulles ned eller heises igjen om nødvendig, og du får ikke bare beskyttelse mot nysgjerrige øyne, men også fra den sterke solen om sommeren. Du kan også feste de moderne solseilene på en slik måte at de tilbyr både personvern og solbeskyttelse, forutsatt at de er store nok. Bare koble den til bakken eller for eksempel til gjerdet som omgir terrassen din.

terrasse-personvernbeskyttelse-solskjerm-rullegardiner

Previous Post
Renovert moderne bolig med et elegant interiør
Next Post
Å lage blomster med barn av papir, filt og plast – 16 kreative ideer