15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Utendørs peis i bioetanol – et stemningsfullt blikkfang

Utendørs bioetanol peis betong-rustfritt stål-glass-flamme-hage design

Enten som dekorasjon eller for belysning, skaper man Utendørs peis i bioetanol en fin utendørs setting. Den åpne flammen er veldig populær for moderne restauranter, takterrasser og private hageområder. Det røykfrie drivstoffet er et organisk materiale laget av vegetabilsk materiale og er egnet for peiser uten skorstein.

Utendørs peis i bioetanol – et moderne tillegg til takterrassen

Utendørs peis i bioetanol åpen flamme-original-design-glassfiber-havutsikt

Peiser med bioetanol skiller seg ut med sine moderne design. Zen Garden -modellen av Planika med sin originale ellipseform er egnet for alle som liker å tilbringe tid med familie og venner utendørs. Flammene spredte seg i en linje og skaper en avslappende atmosfære. En ny teknologi beskytter mot rømming av bioetanol, og en klaff gjør at flammestørrelsen kan reguleres. Den elegante peisen kan plasseres på takterrassen og se de beroligende flammene.

Utendørs peis i bioetanol – egenskapene til drivstoffet som brukes

Utendørs bioetanol peis røykfritt-biologisk-råvarer-flytende-drivstoff

Bioetanol er navnet gitt til etanol som er produsert ved gjæring av organiske materialer som korn, poteter eller sukkerrør. Den kan brukes som flytende drivstoff for åpne peiser og er å foretrekke fremfor denaturert alkohol på grunn av den behagelige lukten. Videre forblir luften røykfri, men mer fuktig fordi karbondioksid og vann produseres. Bruk av bioetanol krever derfor tilstrekkelig ventilasjon og er derfor ideell for uteområder. Det er viktig å følge sikkerhetsinstruksjonene når du arbeider med bioetanolpeiser.

Åpen bioetanolpeis laget av Cortenstål

Utendørs bioetanol peis frittstående-corten stål-åpen flamme

Gustav Commerce fra Planika er en bærbar utendørs bioetanolpeis med et rustent utseende. Effekten oppnås med Corten stål og er en av de siste designtrendene. Peisen har teknologi som sikrer full sikkerhet og gjør det lettere å tenne peisen.

Moderne åpen peis med et originalt design

Utendørs bioetanol peis flamme-hage dekorasjon-frittstående

Denne moderne peisen er laget av glassfiber og rustfritt stål. Den blanke hvite basen legger til den elegante atmosfæren i uteområdet og står i kontrast til de gylne flammene. Den er perfekt for å friske opp hagen eller som dekorasjon for kveldsfester og feiringer.

Den utendørs bioetanolpeisen passer i alle hager

utendørs-bioetanol-peis-bevegelig-skape-komfort

Jar Commerce av Planika er en frittstående åpen peis med en kompakt design som kan kombineres med forskjellige møbler. Kombinasjonen av lette materialer resulterer i en lav vekt på peisen og gjør at den kan plasseres fritt. Det er viktig å ikke plassere peisen på et teppe eller tepper for å sikre sikker bruk.

Frittstående peis med høy flamme lyser opp hagen

utendørs-bioetanol-peis-glass-brann-teknologi-moderne-hagedesign

I motsetning til den forrige modellen er Totem Commerce stående peis av Planika høyere med flammene. Det er derfor det lyser opp et større område og avgir nok lys til hyggelige sommerkvelder i hagen.

Corten stål bioetanol peiser for bassengområdet

utendørs-bioetanol-peis-corten stål-frittstående-basseng-område-deco

Bioetanolpeiser kan tjene som dekorasjon for bassengområdet. De trenger ingen forbindelser og er derfor egnet for kommersielle områder som hoteller og restauranter som oppnår et moderne og unikt interiør.

Takterrasse i Paris med utendørs peis i bioetanol

utendørs-bioetanol-peis-takterrasse-paris-eiffeltårnet-belysning-utsikt

Christophe Pillet, designeren til Jar Commerce, har skapt en kontrast mellom den kalde hvite betongen og de varme dansende flammene. Takket være sin kompakte størrelse kan denne peisen også plasseres på mindre terrasser.

Frittstående peis – vakker dekorasjon for hagefester

utendørs-bioetanol-peis-hage-pyramide-design-glassfiber-safe

På grunn av sin elegante form er Pyramid Commerce stående peis fra Planika et blikkfang som gir dekorasjonen til hagefesten en preg. Den avanserte teknologien som brukes tillater sikkert arbeid med produktet.

Utendørs peis i bioetanol skaper en koselig atmosfære i hagen

utendørs-bioetanol-peis-glassfiber-rustfritt stål-glass-komfort-avslapning

Bubble Commerce av Planika er et design av Serge Atallah, som er beregnet på moderne hageområder og terrasser. Den åpne peisen av glassfiber og rustfritt stål skaper en avslappende atmosfære og dens mobilitet tillater fri utforming av uteområdet.

Lys opp fortauet med åpne bioetanol -skorsteiner

utendørs-bioetanol-peis-moderne-design-belyst-fortau-dekorasjon

Åpne peiser kan brukes i byer som belysning for gangveien til offentlige bygninger som museer eller slott. De er virkelig stilige og økonomiske på samme tid.

Bioetanolpeis – et design med geometriske elementer

utendørs-bioetanol-peis-åpen-corten-stål-geometriske-elementer-moderne-design

Den utendørs bioetanolpeisen i Cortenstål har en moderne design. Den er dekorert med laserskårne geometriske elementer som gir et glimt inn i ilden.

Gjør hagen moderne

utendørs-bioetanol-peis-hage-åpen-flamme-svømmebasseng

Moderne hus har ofte en stor bakgård med et fint basseng og grønn plen. I et slikt miljø ser peiser ut som brennende fakler og er en elegant erstatning for konvensjonell lampebelysning.

Frittstående bioetanol peiser på stranden

utendørs-bioetanol-peis-strand-sjø-åpen-flamme-moderne

Bioetanolpeisene kan beveges fritt og krever ingen tilkoblinger. Derfor er de en fin dekorasjon for en strandfest eller bryllup om sommeren.

Kombiner den åpne peisen med hagelamper

utendørs-bioetanol-peis-belysning-fortau-småsteinhus

Den utendørs bioetanolpeisen kan kombineres med hagelamper eller spotter og ser flott ut på et grusgulv. I tillegg er Pyramid Commerce fullstendig sikret, noe som forhindrer lekkasje av bioetanol, selv i tilfelle et jordskjelv eller hvis pipen velter.

Moderne restaurant med bioetanol peiser

utendørs-bioetanol-peis-flamme-belysning-moderne

Luksuriøse hoteller og restauranter bruker ofte bioetanolpeiser til sine utendørsområder. Det moderne utstyret i kombinasjon med en utmerket service gir gjestene en uforglemmelig opplevelse.

Utendørs peis i bioetanol i hagen

utendørs-bioetanol-peis-hage-dekorasjon-basseng-område-belyse

De utendørs peisene er ideelle for en stor hage eller en restaurant med et uteområde. De er lette å ta vare på, men bør ikke plasseres i nærheten av brannfarlige gjenstander.

Bioetanolpeiser laget av betong, rustfritt stål og glass

utendørs-bioetanol-peis-uten-røyk-betong-glass-rustfritt-stål-frittstående

Jar Commerce er en utendørs bioetanolpeis laget av rustfritt stål, glass og kledning med betong. En flott funksjon er muligheten til å ta med peisen når du flytter inn i den nye leiligheten din.

Åpne peiser i en kompakt størrelse

utendørs-bioetanol-peis-enkel-elegant-design-glass-rustfritt-stål-skyskraper

De kompakte Simple Commerce -skorsteinene i rustfritt stål og glass har en enkel design, men er fortsatt elegante og med mange mulige bruksområder. Innsiden av brenneren er fylt med keramiske fibre som inneholder drivstoffet og forhindrer at det rømmer.

Utendørs bioetanolpeis til hageteltet

utendørs-bioetanol-peis-telt-farget-belysning-åpen-peis

Et hagetelt kan vakkert dekoreres med en utendørs bioetanolpeis. Brannen lyser kontinuerlig og skaper tilstrekkelig bakgrunnslys for en kveld i hagen.

En åpen flamme skaper en koselig atmosfære 

utendørs-bioetanol-peis-rustfritt stål-glass-moderne-svart-høy flamme

Ulike design av bioetanolpeiser kan brukes når du setter opp hagen eller industriparken. Peisens svarte kropp i forgrunnen forsterker flammens farge. Denne peisen kombinerer perfekt med møbler i mørkere toner.

Bioetanolpeiser tiltrekker seg oppmerksomhet i mørket

utendørs-bioetanol-peis-restaurant-deco-gangvei-belyse

Den åpne peisen Totem Commerce fra Planika er veldig populær for uteområdene på restauranter og barer. De brennende flammene er imponerende og minner om varme og hjemmekoselig hygge.

* Se alle Planikas design på hennes offesiell nettside.

Previous Post
Renovert moderne bolig med et elegant interiør
Next Post
Å lage blomster med barn av papir, filt og plast – 16 kreative ideer