15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bygg blomsterstativ selv – bruk gamle trestiger som blomsterstiger

Bygg din egen blomsterstand hage dekorasjon stige blå maling hyller

Bruker en gammel trestige som blomsterstige gir landlig sjarm til alle rom i huset. Denne dekorative blomsterstanden vil også være et blikkfang på terrassen og i hagen. Hvis du liker denne vakre Bygg blomst står selv og ønsker å få mest mulig ut av den gamle trestigen, male områdene som trenger litt forbedring og legge til noen nye pyntegjenstander.

Bygg blomsterstativ selv – bruk gammel trestige igjen

Blomsterstativ bygge deg selv terrasse iøynefallende dekorasjonside

Åpne trestigen og mål lengden og bredden på trinnene. Hvis spirene er for smale til å holde en blomsterpotte eller planter, må du forlenge dem. Legg en bred treplanke på hver stil. Fest treforlengelsene til stigen med skruer. For stabilitet, bruk fire skruer på hver trinn, to på hver side.

Bygg blomst står selv

gammel trestige dekor hjemme bruk hyller blomstertrapper

Bruk et fint sandpapir til å slipe treet for å jevne ut strukturen på trestigen. Mal deretter stigen i hvilken som helst farge som utfyller innredningen på terrassen, eller hvis den skal plasseres ute, passer den til fargene på huset eller hagen. Sliping er viktig fordi du kan bruke den til å fjerne gammel restmaling og skape en tilstrekkelig ru overflate som den nye malingen kan feste perfekt på. Ellers ville den nye malingen begynne å flasse av etter kort tid.

gammel trestige malt hvit

Blomsterstativ bygge selv stige hvite møbler syrin gardiner

Sett plantene på hyllene som er dannet fra de tidligere trinnene. Smale stenger som ikke er brede nok til å holde potter og esker, kan også brukes til lange blomsterkasser, som vist ovenfor, hvis du ikke har lyst til å stige dem opp. Du kan bruke antiskli-klistremerker for å holde pottenes bunn på plass. Hvis det er mulig, velg de som vil legge et dekorativt element til blomsterstanden. For eksempel ville et blomstertema gå bra.

Dekorer en blomsterstige – idé med småstein

Bygg ditt eget blomsterstativ, trestige, planter, pyramide, grus

Er du en av de som liker å helle for mye vann i grytene og legge alt under vann når tallerkenene fylles opp? Slike coasters er den perfekte løsningen hvis du bygger et blomsterstand selv. De grunne karene kan være laget av metall eller plast og fylles med småstein etter at du har lagt dem på stigen. Nå trenger du ikke bekymre deg for overhydrering lenger. Du kan nå plassere blomsterpottene på grusen med eller uten tallerken. Dette er ikke bare praktisk, men ser også veldig attraktivt ut, du tror ikke det?

rosa dekorative steiner i en blomsterpotte

Bygg blomst står selv gammel trestige dekorere rødt

Hvis du har bestemt deg for en nøytral farge eller bare har forlatt stigen i sin opprinnelige farge, kan du også bruke grytene til å sette vakre fargeaksenter. Farget prydgrus, som du kan spre over pottejord, er veldig egnet for dette formålet. Dette krydder ikke bare opp stigen, men også vanlige potter laget av leire perfekt.

lystmalte blomsterpotter

Bygg blomst står selv trestige fargerike blomsterpotter

Alternativt kan grytene også males. Bestem deg for to til tre farger, slik at komposisjonen ikke ser for kaotisk ut. Leirgryter kan designes spesielt raskt med spraymaling. Du kan også legge til mønstre. Prikkmønstre, for eksempel, er veldig populære. Skulle du ikke friske opp stigen, men la den være i sitt gamle utseende, får du et originalt stativ i shabby chic stil.

Hageideer med en gammel stige

gamle trestige blomster stige hage dekorasjon ideer

Hvis du har mange planter som alle burde finne plass ute i et relativt lite rom, så er det vanligvis ikke mulig å fordele dem på bakken uten at de er til sjenanse. Dette er grunnen til at disse stativene er så praktiske fordi de ikke tar mye plass og du kan bruke plassen ovenpå. I prinsippet skaper du en vertikal hage, hvor de trinnvise trinnene sikrer at plantene ikke dekker hverandre og blir tilført tilstrekkelig lys.

lener seg mot veggen

Bygg et blomsterstativ selv trestigevegg dekorert med blomster

Stiger som ikke har V-formen vist så langt, men er lent mot veggen, kan også brukes hvis du vil bygge et blomsterstativ selv. Som? Enten spikrer du brettene til trinnene og lener deretter stigen mot en vegg, eller du kan ganske enkelt bruke trinnene til små hengende planter og vaser som du kan feste med wire. Det ser selvfølgelig spesielt romantisk og originalt ut.

Trestige som blomsterstand

grønn stige tre plantestativ bruk hage

Som du kan se, er det ingen grenser for fantasien din. Du kan bygge og designe plantestativet slik du vil. Mens du markerer rammen med et farget belegg, kan du også trekke øyet til grytene med farget spraymaling. Alt avhenger av effekten du vil oppnå. Hvis du har plass til flere av disse stativene, er det best å kombinere flere av dem samtidig og lage naturlige vegger i uteområdet.

rustikk hagedekorasjon

Blomsterstativ bygge deg selv rustikk sjarm hagedekorasjon

Ikke bare planter kan vises fantastisk på stiger. I tillegg til vakre blomsteroppsatser, kan du også sette opp andre hagedekorasjoner. Fuglehus, for eksempel, får en rimelig høyde hvis du ikke har et tre i hagen. Vær kreativ og design den perfekte dekorasjonen for hagen, terrassen eller verandaen

gulmalt trestige

Plant blomsterstanden selv trestige gul pyramide

Og den selvlagde modellen viser seg også å være veldig praktisk innendørs. Der kan den ikke bare tjene som et plantestativ, men også som en hylle hvor du kan oppbevare dekorasjoner eller bøker.

Blomsterstativ til terrassen

Bygg blomstertrapper selv terrasse dekorert i rosa

     Bygg blomst står selv trestige blomsterpotter        Blomsterstativ blomsterstige hageideer deco  blomst stige deco hus ideer gammel trestige

Previous Post
Vanlige og enkle yogaøvelser hjelper med brystløft uten kirurgi
Next Post
Ryggstrekkøvelser: Med følgende øvelser erklærer du krig mot ryggsmerter!