15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Flotte terrassedesignideer i forskjellige stiler

terrasse-design-moderne-taktekk-dam-hagestoler-metall-planters

Har du lyst til å redesigne eller redesigne terrassen din, og leter du etter noen inspirerende ideer? Da har du landet på rett sted. Vi viser deg et utvalg ideer til Design terrassen for enhver smak, fordi stilene er forskjellige og viser effekten av de små tingene. Enten det er enkelt og moderne, rustikt eller eksotisk med mange planter – til slutt vil du definitivt ha mer enn bare en favoritt.

1. Designideer for terrassen – maritimt

terrasse-design-maritim-tre-lenestoler-myke puter-blå-hvit

Som du kan se, kan en smal terrasse brukes fantastisk med noen komfortable møbler. Orienter den mot hagen, og du kan se barna leke eller bare se de vakre blomstene etter en hard arbeidsdag. I dette eksemplet består trekket av et blått og hvitt stripet mønster som minner om sommer, sol og strand. Rett ved siden av er spisestuen med et utendørs kjøkken, noe som gjør grilltiden perfekt om sommeren.

2. Design terrassen – Frodig grønt

ideer-terrasse-design-frodige-grønne-planter-seteputer-puter-bord-dekorasjon-lanterner

Designideer for terrassen – er plantene i hagen ikke nok for deg? Deretter er det bare å dekorere terrassen med noen få potteplanter, som dette eksemplet viser. Det er også en komfortabel sofa og sofaer, samt et utendørs teppe, som forvandler terrassen til et eget rom. Fargekombinasjonen grønt og rødt er spesielt pen, noe som passer perfekt til den røde murveggen og de grønne plantene og understreker dem også. Nyt tiden utenfor barbeint.

3. Romantikk på terrassen

romantisk-terrasse-design-kurvmøbler-i-hvitt-blomsterkast-puter-fuglebur

Denne hevede terrassen er innredet på en veldig romantisk måte. De hvite kurvmøblene danner en interessant kontrast til de mørke bjelkene og det ble lekt med forskjellige farger, som på ingen måte virker kaotiske, men harmonerer fantastisk med hverandre. Vakre gardiner brukes ikke bare til dekorasjon, men kan også beskytte mot nysgjerrige øyne eller til og med mygg.

4. Designideer for terrassen – rustikk

terrasse-design-pasjon-betong-gulvplater-rustikke-bord-laget av stein-poly rotting lenestoler

Denne moderne terrassen har en ganske rustikk stil. Den består av en liten spisestue og et område hvor du kan slappe av med rottingstoler og en koselig peis. Der kan du bare sette opp føttene og nyte flammens behagelige flimring. I tillegg tilbyr terrassen en fantastisk utsikt over hagen, som minner om en park.

5. Naturlig terrassedesign

terrasse-naturlig-design-brun-poly-rotting-sofa-ramme-rundt-salongbord-design

Du har ikke en terrasse med massivt gulv, men du vil fortsatt ikke klare deg uten et salongområde? Så er det bare å sette en komfortabel sofa i hagen. Den naturlige jorda får deg til å føle deg enda nærmere naturen. Dekorative puter i livlige vårfarger sørger også for godt humør.

6. Enkelt og moderne

stue-i-glede-moderne-terrasse-design-brann-bord-rundt-gassdrevet

Denne terrassen ble designet på en enkel og moderne måte. Det som er spesielt slående er den interessante peisen, som også fungerer som et bord. Det er også solsenger med dekorative puter og et effektivt utendørs teppe. Den pene hagen gir en fantastisk utsikt over elven.

7. Terrasse med kjøkken

koselig-terrasse-tak-laget-av-tre-utendørs-kjøkken-lenestoler-beige-møbeltrekk

Designideer for terrassen – Denne terrassedesignen ser også ut til å være helt perfekt. Steinveggen, som sammen med de solide kurvmøblene minner om skihyttens stil, er veldig effektiv. Et lite kjøkken med grill og vask tilbyr full matlaging, mens den innebygde peisen gir nødvendig varme på kjøligere dager. Terrassen er en perfekt kombinasjon av rustikk og moderne stil.

8. Design en terrasse med vannfunksjon

terrassemøbler-smijern-understell-puter-naturlige-farge-ideer-koselige sitteplasser

Fossen er sannsynligvis det første som slår deg på denne terrassen. Det er også fantastiske hagemøbler laget av smijern og komfortable puter i naturlige farger. Terrassen med sitt imponerende steingulv er også innrammet av frodig grønt og fargerike blomster.

9. Moderne med uteseng

moderne-terrasse-design-med-sovesofa-utendørs-peis-ved-rustikk-aksenter

Denne terrassen er designet på en veldig moderne måte. Hun har en stor uteseng som du kan slappe av på etter å ha spist utendørs. Derfra kan du også se brannen muliggjort av en peis innebygd i veggen. Romantiske kvelder for to er garantert her!

10. Turkis aksenter

moderne terrassemøbler-svart-flettet-ramme-hvite puter-skinnende-turkis-puter

Som du kan se, er kombinasjonen av fargene turkis og hvit veldig vellykket. Det passer perfekt med de moderne rottingmøblene i grått. Et utendørs teppe som matcher resten av området perfekt når det gjelder farge, skaper en koselig overflate. Med et moderne anlegg som dette, bør et glassbord selvfølgelig ikke mangle.

11. Designideer for terrassen – brann og vann

terrasse-design-ideer-koselig-sofa-møbler-gass-utendørs-peis-vann funksjon

En peis gir også en varm atmosfære her. En stor kontrast til dette er den forfriskende fontenen, som skjemmer både synssansen og hørselssansen. For å gjøre tiden på terrassen så behagelig som mulig, ble komfortable møbler i en moderne grå nyanse valgt. Og det ble ikke spart på grønne og blomstrende planter.

12. Fargerik terrasse

fargerik-terrasse-med-teppe-tre-solsenger-holde-vegg-laget av stein-blomsterpotter

Et fargerikt teppe for utendørs kan på en fantastisk måte krydre det varme, men noen ganger monotone treet på gulvet og hagemøblene. I tillegg kan du også legge til noen dekorative puter med fargerike mønstre. Terrassen ser mye mer paradisisk ut.

13. Design en terrasse i stil med Toscana

moderne-terrasse-design-i-stil-i-Toscana-baldakin-stoff-mønster-blomster

Du kan lage en fantastisk terrasse i middelhavsstil ved å spre mange fargerike blomster rundt den. Gyngestoler sørger for fullstendig avslapning under en kaffe og kake, som i dette tilfellet best er laget av tre for å matche atmosfæren. Ikke bli overrasket om naboen eller kjæresten kommer på besøk oftere fra nå av.

14. Drømmen om sør

Middelhavs-terrasse-med-sør-stil-hengende-lampe-glass-lys-lyskilde-romantisk

Denne terrassen er også en ekte drøm. En sørlig atmosfære oppnås gjennom fargene, men også gjennom de dekorative palmetrærne. Det inviterer deg til å slappe av og er ideell som erstatning for ferie. Fikk du ikke lyst til å ta en kaffe med en gang??

15. En forlengelse av interiøret

takterrasse-design-lignende-stue-flettet-møbler-hvit-blomster-puter-grønn-vegg

Enten terrasse, veranda eller balkong – jo mer hjemmekoselige de er innredet, desto mer behagelig vil du føle deg der. Det er ikke for ingenting man hele tiden blir fortalt at uteserveringen skal være en forlengelse av innendørsområdet. Dette oppnås perfekt her med et romantisk interiør i vintage-stil med komfortable lenestoler, en sofa, mange dekorative puter og et teppe. Eller er vi tross alt i stua?

16. Eksotisk terrasse

terrasse-design-eksotisk-look-personvern-gardiner-hvit-lysekrone-metall

Designideer for terrasse – Denne overbygde terrassen har blitt omgjort til et ekte paradis med en dagseng og romantiske gardiner. Enten i den komfortable lenestolen, på fluktstolen eller på den romantiske dagsengen, som også kan fungere som sofa – luren vil definitivt trekke ut her. Men du fortjener det definitivt! Etter det kan du også fortsette med bordfotball. Man bør ikke undertrykke trangen til litt underholdning. Og tross alt er det bedre å leke utendørs enn på datamaskinen, ikke sant?

Previous Post
10 bunndekkende planter som et alternativ til plener
Next Post
Flotte yogaøvelser for deg og babyen din tone hele kroppen