15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Den perfekte hagefesten til tross for Corona – våre tips og ideer

Hagen som det nye sentrum for sosialt liv? I år kan dette være mer sant enn noen gang. Dette er fordi det å møte andre mennesker er klassifisert som mindre risikabelt på grunn av Corona, spesielt utendørs. Men bare de som skaper de rette forholdene på sin egen eiendom, kan virkelig dra nytte av denne forskriften. I denne artikkelen ser vi nærmere på de viktigste tipsene som kan utføres i praksis for en hagefest.

Riktig belysning for hagefester

Belysning for en hagefest som strekker seg ut i kveldens små timer er viktig

Grilling sammen som går til de tidlige kveldstidene? Vanligvis setter mangelen på belysning en stopper for disse planene altfor raskt. Spesielt av denne grunn er det verdt å fokusere på riktig belysning av uteområdet. Gode ​​resultater kan oppnås med enkle ressurser og lite kapital. Fordi en stilig opplyst hage først og fremst kjennetegnes ved at lampene brukes diskret.

Solar fairy lights er perfekte for en hagefest

Strømkabler lagt under bakken gir mulighet for å sikre at lamper og armaturer er permanent installert. Dette er imidlertid på ingen måte det eneste alternativet som kan tas i denne sammenhengen. Moderne sollys kutter også en god figur i praksis. De har fordelen at de kan flyttes helt fritt fra det eksisterende kraftnettet. Til gjengjeld må kjøpere godta en noe lavere lysstyrke som en ulempe.

Fleksibel takket være taket

Å dekke terrassen kan beskytte gjestene mot både for mye sol og regn

For at den første regndusjen ikke skal ødelegge festligheten, trenger terrassen det riktige taket. Mange produsenter tilbyr muligheten til å installere disse på et senere tidspunkt. Vanligvis er små jobber nok til å feste kalesjen sikkert til huset.

Hvis taket på terrassen ikke er nok, er det andre alternativer tilgjengelig. De siste årene har for eksempel det klassiske hagehuset fått ny popularitet. Den legemliggjør en form for uavhengighet som sikrer omfattende bruk av din egen hage. Dette er for eksempel mulig med bruk som hjemmekontor, hvis arbeidet skal foregå atskilt fra privatlivets rom. Andre foretrekker å bruke hageskuret som badstue og skape et avslapningssted for seg selv i det.

Moderne hagehus kan også brukes som et utendørs kjøkken eller hjemmekontor

Kostnadene ved anskaffelse kan også påvirkes i praksis. På den ene siden skyldes dette at monteringen kan utføres av deg selv. Alle som har et visst nivå av teknisk kunnskap, kan utføre monteringen selv. På denne måten reduseres kjøpskostnadene rent til materialet. Egnede tilbud for alle de forskjellige typene moderne hageskuer er enkle å finne. En stort utvalg av hageskur tilbyr for eksempel denne siden.

Grill eller utekjøkken?

For de som liker å grille, er det verdt å kjøpe en modell av høy kvalitet

Riktig belysning, et koselig tak og noen dekorative planter til terrassen. Det som fortsatt mangler er selve tilberedningsstedet for de ønskede rettene. I denne sammenhengen er selvfølgelig grillen veldig klassisk. Hvis du uansett har en tendens til å foretrekke denne typen matlaging om sommeren, er det verdt å kjøpe en modell av høy kvalitet. Ytterligere funksjoner, for eksempel nøyaktig måling av temperaturen, tillater implementering av mange andre spennende oppskrifter som kanskje ikke har blitt vurdert før nå.

moderne terrasse med utekjøkken som det perfekte stedet for en fest med venner

Hvis du vil gå et skritt videre, anbefaler vi a Utsikt over kjøkkenet utenfor. Det som lenge har vært en tradisjon i de sørlige landene i Europa, finner nå også veien inn i mange tyske hjem. På denne måten er det for eksempel mulig å lage mat sammen utendørs. På den annen side forblir skitt og lukt, som ikke helt kan unngås under forberedelsen i seg selv, utenfor det faktiske boarealet. Alle som er villige til å bære kostnadene i det firesifrede området, vil uansett ha godt av det.

Du kan finne flere nyttige tips om hvordan du organiserer et husfest i Corona -tider (med tanke på beskyttende tiltak) i denne artikkelen.

Previous Post
Grå klinkersteinskiver gir fasaden til dette huset en dynamisk karakter
Next Post
Sy en lappeteppe – enkle instruksjoner for nybegynnere