15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne uteplass peis for å føle deg bra – ideer for utendørsområdet

moderne uteplass peis inspirasjon ideer hage

Eier du en moderne villa eller en leilighet med veranda, men du har ennå ikke funnet en passende peis for uteområdet? En moderne uteplass peis for avslappende eller kveldssamlinger med venner, slektninger og naboer er en viktig aksent i hagen eller gårdsplassen i huset ditt. Ta en titt på forslagene våre og bli inspirert.

Først og fremst må du selvfølgelig velge de riktige hagemøblene som passer din smak. Det er ikke bare utseendet som er viktig, men også komfort og værbestandighet. En vakker og moderne uteplasspeis vil få utearealet ditt til å se romantisk ut og gi gjestene mye komfort.

moderne uteplass peis føler god inspirasjon ideer stål

Trendene har endret seg. Tradisjonelle peiser pleide å kreve et solid fundament før mursteinene til selve peisen kunne legges. I dag kan disse kjøpes ferdige uten behov for omfattende konstruksjon eller montering. En moderne uteplasspeis kan bygges av en rekke materialer. I dag er peiser av stein, murstein og stukk bygget for utendørs bruk, men stål og ildfast keramikk brukes også til produksjon.

Moderne uteplass peis for innbydende uteområder

moderne uteplass peis inspirasjon ideer designer bakgård

Du kan bestille en ferdig utendørs peis eller få en bygget. Det viktigste er at designet skal matche terrassemøblene dine og passe din smak. Ta en titt på eksemplene nedenfor for å få en ide om hvordan en moderne, vakkert designet peis, spesielt designet for utendørs, vil se ut. Å ha en gårdsplass kommer garantert til å bli flott, spesielt når du i ro og mak vil nyte vennene dine. Inviter gjestene dine og opplev vakre øyeblikk foran peisen.

moderne-uteplass-peis-feel-good-inspirasjon-ideer-launge

En romslig veranda som denne har god plass til en stor peis. Moderne arkitektur krever også en slik peis, og det ser vakkert ut der. Den passer nøyaktig på siden av huset og den komfortable sofaen og den riktig plasserte lenestolen fullfører hele atmosfæren. Det er tonnevis av elegante og moderne design å velge mellom i disse dager. Denne varianten er veldig populær og spesielt flott når den kan installeres i en vegg som denne.

moderne-uteplass-peis-feel-good-inspirasjon-ideer-lounge

Ha det gøy å leke med innredningselementene. Kombiner ild med vann og lag en fantastisk utendørs dekorasjon. Dette trendy utendørsområdet er perfekt balansert og har nydelig utsikt.

moderne uteplass-peis-feel-good-inspirasjon-ideer-designer-lenestoler

Et eksempel på enkle linjer og geometriske former som brukes godt. De lave lenestolene har en rett design, og en moderne peis i stein skaper den koselige atmosfæren.

moderne-uteplass-peis-feel-good-inspirasjon-ideer-designer-peis

Før du bestemmer deg for en bestemt peisdesign for terrassen eller terrassen din, må du finne ut hvor du skal plassere den. Her kan du se hvordan brannen og panoramabildene harmonerer perfekt for å skape et vakkert helhetsbilde. Når du setter deg ned, ser det ut til at byen brenner nedenfra.

En moderne terrassepeis med matchende design

moderne-uteplass-peis-feel-good-inspirasjon-ideer-designer-trapper

Som regel er det et smakfullt innredet spisestue foran peisen på gårdsplassen. Dette er en perfekt setting hvis du planlegger en romantisk middag for to.

moderne-uteplass-peis-feel-good-inspirasjon-ideer-designer-peis-indre gårdsplass

En moderne peis er ofte laget av materialer som betong. Det er et fleksibelt materiale som du kan forme i henhold til dine preferanser og krav. I dette spesielle tilfellet ble det valgt en veldig minimalistisk design.

moderne uteplass-peis-feel-good-inspirasjon-ideer-designer-grønne-gårdsplasslys

De høye veggene med grøntområder som omgir denne gårdsplassen skaper en nesten magisk atmosfære. Vinstokkene går helt opp og dekker sidene helt. Brannkassen ser ut som et naturlig tillegg til innredningen.

moderne-uteplass-peis-feel-good-inspirasjon-ideer-designer-peis-stein-fas

Denne terrassen er en av de roligste vi har sett så langt. Steinpeisen er fantastisk plassert der, og alle besøkende og beboere i huset kan nyte atmosfæren. I dette tilfellet ble en moderne uteplass peis brukt som et dekorativt element i uteområdet.

Komfort er alltid i trend

moderne uteplass-peis-inspirasjon-ideer-designer-svømmebasseng

Her kan du igjen oppdage en interessant kombinasjon. Brann og vann kommer sammen i et avslappet og fredelig arrangement. Kontrasten er enda mer uttalt her på grunn av den minimalistiske designen og materialvalget.

moderne uteplass-peis-følelse god-inspirasjon-ideer-designer-peis-uteplass

Du kan dekorere en overbygd terrasse som dette som et innvendig rom også. Denne verandaen er blitt omgjort til en spisestue. Peisene skaper en koselig atmosfære med en fantastisk utsikt.

moderne-uteplass-peis-feel-good-inspirasjon-ideer-by-palmer

Hvis du foretrekker noe virkelig utenom det vanlige, kan du ta en titt på denne varianten. Det ser ut til at hele rommet brenner, men det er faktisk et komplekst system med branngraver med en elegant og moderne design.

moderne-uteplass-peis-feel-good-inspirasjon-ideer-lang-smal-skog

Hver terrasse eller takterrasse har en unik form, så du må bruke din egen fantasi når du bestemmer deg for en bestemt design. Siden utsiden er lang og smal i dette tilfellet, er det en moderne uteplass peis i den ene enden, noe som er en veldig fantasifull idé.

moderne uteplass-peis-følelse god-inspirasjon-ideer-designer-peis-glasshus

En utendørs peis, i motsetning til en frittstående struktur, kan være en del av husarkitekturen. I dette eksemplet er peisen innebygd i veggen og pent innrammet av glassveggene.

moderne-uteplass-peis-følelse god-inspirasjon-ideer-designer-peis-belysning-indirekte

Her kan du se på en veldig elegant design. En moderne uteplass er et høydepunkt i hele atmosfæren. Denne har to benker som er designet med samme design og har lys på bunnen. Hele interiøret er symmetrisk og innbydende.

moderne-uteplass-peis-feel-good-inspirasjon-ideer-koselig-teppe

Hvis du vil gjøre uteområdet ditt enda mer koselig, er ikke en moderne uteplass peis alltid nok. For eksempel, legg til et teppe og konverter plassen til et oppholdsrom. En så liten detalj kan forandre hele atmosfæren.

moderne-uteplass-peis-følelse god-inspirasjon-ideer-designer-peis-uteområde

En frittstående, moderne terrassepeis har en rekke fordeler. En av dem er fleksibiliteten i plassering. Unn deg en utendørs salong litt lenger unna huset. Så du kan ha ditt eget private hjørne der ingen vil plage deg med støy eller lys.

moderne-uteplass-peis-følelse god-inspirasjon-ideer-designer-peis-uteområde-senket

Hvis du vil avvike fra standarden, kan du gjøre din indre gårdsplass ekstravagant. La en ildsted stå midt i et nedsunket uteservering. Det er et perfekt tillegg til utendørs. Sofaer eller benker gjør stedet koseligere. Det er også best å få proporsjonene og hele geometrien til det ytre rommet riktig ved å velge riktige dimensjoner.

moderne uteplass-peis-feel-good-inspirasjon-ideer-stein-uteområde

I det siste forslaget tilbyr vi deg en annen innredning som et eksempel. En klassisk, men moderne terrassepeis bringer alt sammen i harmoni. Denne store peisen med en vakker steinfasade har en veldig beroligende effekt. Med frodig grønn titt i bakgrunnen inviterer dette utendørsrommet deg til å slappe av.

Previous Post
Jernmangel hva skal jeg gjøre? – En oversikt over årsaker, symptomer og matvarer som inneholder jern!
Next Post
Å bygge og legge ut et drivhus i hagen – det du må vurdere