15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Green Smoothies Recipes – Sunt vekttap gjennom lavt kaloriinnhold

grønne smoothies går ned i vekt med lavt kaloriinnhold-vegetabilsk-alt-egg

De siste årene har oppskriftene på grønne smoothies blitt ekstremt populære. Vendepunktet i sammenheng med vegansk mat ble nådd gjennom inntak av rå grønnsaker. Den naturlige energidrikken ble raskt en hit i hele velværekulturverdenen og har etablert seg som et symbol på en sunn livsstil. Vi kan legge til nok grønt til et ufullstendig vegansk kosthold for å oppnå de ønskede resultatene fra et balansert kosthold.

Grønne smoothies – fordeler

slankende grønne smoothies med lavt kaloriinnhold avokado selleri

Grønne smoothies har mange fordeler – de er enkle å fordøye, holder deg hydrert, øker energinivået, gir næring til huden din og mer. Du kan tilberede supermat med spinat, salatblader, grønnkål, etc. Som en avansert smoothiedrikker kan du også bruke persille, løvetann, karse og mange grønne variasjoner til den kremete blandingen. Som oftest kombineres grønne smoothies med frukt. De vanlige er bananer, epler, pærer, kiwi, avokado og mango. Forholdet mellom frukt og grønnsaker holdes innenfor forskjellige grenser. Her har vi samlet noen oppskriftsideer for sunne, kalorifattige grønne smoothies som du kan drikke daglig.

grønne-smoothies-slanking-lav-kalori-diett-sugerør

Det er greit å improvisere når du velger ingredienser til grønne smoothies. Tørket kokos, nøtter, frø – alt som smaker godt og er godt for kroppen. For å få et velsmakende forhold må det brukes omtrent 30% bladgrønt (spinat, salat, rakett, mangold, kålrabi, etc.) med 20% væske (kokosmelk, mandelmælkjuice, etc.) og 50% frukt under tilberedningen. Ved juicing kan du kombinere 60% grønt med 40% frukt.

Grønne smoothies med spinat og avokado for vekttap

grønne-smoothies-miste vekt-lav-kalori-diett-hold deg i form

For det første ga vi en effektiv oppskrift på grønne smoothies for vekttap. Den inneholder produkter som er rike på jern og de som beskytter mot betennelse. Det er en balansert kombinasjon for vekttap, detox og alkalitet i kroppen. Overraskende nok inneholder den avokado, som hovedsakelig består av fett, men inneholder mye sunne fettsyrer. Faktisk, for å forbrenne fett må vi konsumere det noen ganger.

grønn-smoothies-slanking-lav-kalori-diett-sitron

Den første oppskriften er sunn og velsmakende. Med den vil du lade batteriene og forsyne kroppen din med verdifulle næringsstoffer. Ta et glass og en halv mandelmelk, en håndfull spinatblader, en halv agurk, en halv avokado, tre fjerdedeler ananasbiter, en klype kanel, ferskpresset sitronsaft og en kopp is. Ha alle ingrediensene i en stavmikser og bland dem sammen til du får en homogen blanding. Fyll glasset med det og drikk det som frokost.

Grønne smoothies for flatulens

grønn-smoothies-slanking-lav-kalori-diett-eple-lime

Dette er et perfekt alternativ etter å ha drukket alkohol. Ingrediensene eliminerer ikke bare gass, men lader også kroppen opp med energi. Ingrediensene du trenger er en banan, en håndfull jordbær, en kopp ananas skåret i biter, en håndfull spinatblader og et glass kokosmelk. Kalium i bananen, vitamin C i jordbærene og de spesifikke enzymene i ananas fremskynder stoffskiftet. Kombinasjonen av fibrene i spinat og kokosmelk fungerer som et naturlig avføringsmiddel.

Tropisk mojito -smoothie

grønn-smoothies-slanking-lav-kalori-diett-halm

Denne brusen vil endre måten du tenker på grønne smoothies. Den har ikke alle ingrediensene som originalen, men i kontrast kan det være en verdifull frokostbit.

Bare bland en kopp is, en kopp kokosmelk eller vann, saften fra to lime, en håndfull mynteblader og en teskje honning i blenderen. Lag en kremaktig blanding av den med enheten, og du er ferdig – du får forfriskning og tropisk smak i ett. Du kan også bruke ananas, grønnkål eller ingefær til dette.

Vanilje og lime i en smoothie

grønn-smoothies-slanking-lav-kalori-diett-vanilje-lime

Denne oppskriften skylder vaniljen sin behagelige aroma. Du kan nyte smoothien hele dagen. Med sin syrlige sitrus og søte vaniljesmak er denne næringsrike drikken en skikkelig kremaktig forførelse.

Til dette trenger du en halv kopp vaniljeyoghurt, et krus med spinatblader, 2 ts honning, 1 banan, 2 ss fersk limejuice, en halv teskje vaniljeekstrakt, et halvt glass melk og is etter eget valg. Bare legg alle ingrediensene unntatt isen i en blender og puree. Hell deretter i et glass og server med et sugerør.

Grønne smoothies med agurk, eple og spinat

grønn-smoothies-slanking-lav-kalori-diett-agurk-spinat

Ingrediensene til disse variantene er lett tilgjengelige. Du kan alltid oppbevare en pakke spinat i fryseren. Du kan lage flere versjoner, avhengig av tilgjengelighet. For å gjøre smoothien søt, tilsett epler eller kiwi. Disse fruktene finnes nesten hele året. Kombinasjonen med pærer er like deilig.

Til basen trenger du en halv agurk, en håndfull spinatblader, en eplehalvdel og en skrelt kiwi. De resterende ingrediensene kan variere som beskrevet ovenfor. Bare purér alt med mikseren og fortynn med sitronsaft, vann eller is etter behov.

Grønne smoothies med chiafrø

grønne-smoothies-slanking-lav-kalori-diett-chia frø

I mellomtiden har chiafrø blitt en populær supermat, spesielt på grunn av det høye proteininnholdet og essensielle omega-3-fettsyrene. De er også en god plantebasert kilde til kalsium. Chiafrøene har en mild, lett nøtteaktig smak. En spiseskje eller to kan forbedre de grønne smoothiene dine mye. De er forberedt på to måter:

 1. Bløtlegg 1-2 ss av det i vann i ca 5 minutter. De gjennomvåt frøene blir geléaktig og blandes godt i en mikser. Dette betyr at chiafrøene holder seg hele og ikke oksiderer. Soaking forbedrer også fordøyeligheten og øker fuktighetsinnholdet.
 2. Hvis du bruker malte chiafrø, legg til et ekstra skvett væske i oppskriften. Frøene absorberer fuktighet raskt, og forhindrer at de grønne smoothiene dine blir til gel.

Detox smoothie med chiafrø

grønn-smoothies-slanking-lav-kalori-diett-spirulina

Vi har funnet en sunn og langsiktig løsning her for å gjøre figuren din egnet for sommersesongen. Du trenger ikke magiske piller eller dyre ingredienser for dette, ikke annet enn naturlig frukt og grønnsaker. Grønne smoothies med detox -effekt er rike på fiber, fordøyelsesenzymer og viktige næringsstoffer som holder deg energisk hele dagen.

grønn-smoothies-slanking-lav-kalori-diett-detox-blender

God fordøyelse og detox er viktig hvis du vil ha flat mage. Detox smoothies er en sunn måte å kvitte seg med giftstoffer som har bygget seg opp i kroppen din. Når fordøyelsen vår ikke fungerer som den skal, absorberes disse giftstoffene i blodet, noe som kan føre til tretthet, tyngde og hevelse.

Ingrediensene som kreves er:

 • 1,5 kopper grønnkål eller spinatblader
 • 1/2 agurk, skiver
 • 2 selleri stilker
 • 1 liten sitron, skrelt
 • 1 moden banan
 • 1 kopp mangobiter
 • 2 ss chiafrø
 • 1 ts spirulina pulver (alger)
 • 1 kopp usøtet mandelmelk
 • 1 kopp filtrert kaldt vann
 •  En håndfull iskrem (valgfritt)

Bruk en hurtigmikser til å tilberede en homogen, kremet blanding. Du kan legge til et lite ingefær for å stimulere fordøyelsen.

grønne-smoothies-slanking-lav-kalori-diett-chia frø-kiwi

Alle disse ingrediensene gir kroppen din energi og har lite kalorier. Regelmessig inntak av frukt og grønnsaker vil utvilsomt ha en gunstig effekt på din generelle tilstand om morgenen, kvelden og hver sesong av året.

Previous Post
Bor i kontakt med naturen i små trehytter i skogen
Next Post
Farging av tekstiler med Shibori -teknikken – 18 ideer for DIY Shibori -mønstre