15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sunn pick-me-ups: 12 drinker å nyte om morgenen i stedet for kaffe

sunne pick-up drinker tipser hva du skal drikke i stedet for kaffe om morgenen

Mange viktige prosesser finner sted i organismen vår under den daglige nattesøvnen. I løpet av de sju eller åtte timene absorberer imidlertid ikke kroppen vann, noe som betyr at vi våkner litt dehydrert. Andre faktorer som noen få for mange glass vin kvelden før tas ikke med. Selv om rent vann alltid er det beste alternativet for rehydrering, er det andre deilige god morgendrinker tilgjengelig. Disse 12 sunne pick-me-ups lover en god start på dagen og er et flott alternativ til kaffe om morgenen.

1. Drikk et glass vann om morgenen på tom mage!

god morgen drikk sitronvann med mange vitaminer

Fordelene med å drikke vann om morgenen er mange. I tillegg til å skylle giftstoffer ut av kroppen og gi tiltrengt hydrering, kan vann stimulere stoffskiftet.

Berik vannet med vitaminer!

Men hvem sa at glasset med morgenvann må være rent? Gi vannsmaken med sitronsaft, urter, agurk eller frukt.

Sitronvann gir også rikelig med immunforsterkende vitamin C. Bare 30 ml sitronsaft inneholder nesten en fjerdedel av den anbefalte daglige mengden vitamin C..

Eplecidereddik og vann som en sunn morgendrink

Tilsett en spiseskje eplecidereddik

Eplecidereddik kan senke blodsukkernivået og hjelpe deg å gå ned i vekt. Innledende studier tyder også på at eplecidereddik kan hjelpe til med å drepe patogener. For å dra nytte av denne metabolismen som øker drikken, tilsett 1 spiseskje eplecidereddik til 200 ml vann.

Kokosnøttvann

Forfriskende kokosvann er også et godt alternativ om morgenen fordi det er rikt på næringsstoffer, mineraler og antioksidanter.

2. Sunne sentralstimulerende midler som øker stoffskiftet

Sunne pick-me-ups drikker grønn te i stedet for kaffe for å øke stoffskiftet

Få stoffskiftet i gang med grønn te

Grønn te har flere helsemessige fordeler takket være den høye konsentrasjonen av antioksidanter. En av dem er det store løftet for stoffskiftet. Studier har vist at grønn te ikke bare øker stoffskiftet, men også kan hjelpe kroppen til å forbrenne fett.

En kopp yerba mate te gir rundt 80 mg koffein

En kopp yerba mate -te er et sunt alternativ til kaffe. Denne søramerikanske drikken er rik på antioksidanter, vitaminer og aminosyrer. I motsetning til kaffe er denne teen ikke sur og inneholder også mindre tanniner enn andre typer te.

Yerba mate te i stedet for kaffe er en sunn henting om morgenen

En grønnsaksjuice om morgenen gir deg frisk energi!

Du kan erstatte morgenkaffen din med et glass grønnsaksjuice. Næringsstoffene som finnes i grønnsaker – spesielt bladgrønne grønnsaker som grønnkål og spinat – gir mye energi. Grønnsaker, som er spesielt rike på jern, hjelper oksygenerte celler og bekjemper tretthet.

sunn pick-me-up selvfølgelig goji bær lime smoothie

Drikk juice fra gojibær

Med sine vitaminer, mineraler, antioksidanter og åtte essensielle aminosyrer er gojibær blant de mest vitaminrike fruktene i verden og er kjent som supermat. Start dagen med et glass fersk goji bærjuice.

Studier har vist at goji bærjuice

  • gir mye energi
  • forbedrer atletisk prestasjon
  • sikrer bedre konsentrasjon
  • Reduserer stress og tretthet

4. Hva du skal drikke om morgenen hvis du har en sensitiv mage

Sunne pick-me-ups drikker ingefærte i stedet for kaffe for å øke stoffskiftet

Berolig magen med ingefærte

Ingefær er en populær kur mot magesmerter og med god grunn. Å drikke ingefærte om morgenen kan lindre ubehag i magen, kvalme, oppkast og diaré. For å lage ingefærte, tilsett noen spiseskjeer finrevet fersk ingefær i en kopp kokende vann og la det trekke i fem minutter.

Aloe juice hjelper mot magesår

Aloe vera er allment kjent som et middel mot sår, hudproblemer og solbrenthet, men denne vidunderplanten kan også lindre mageproblemer. De antiinflammatoriske egenskapene til aloe vera juice har en positiv effekt på gastrointestinal betennelse og irritabel tarm.

5. En kopp med dette vil kurere bakrusen din

tomatjuice i stedet for kaffe om morgenen

Kjenn fordelene med tomatjuice om morgenen?

Hvis du festet litt for hardt kvelden før, kan morgenen starte med en forfriskende tomatjuice. Tomater gir ikke bare rikelig med fuktighet (de er 95 prosent vann), de har også en avgiftende effekt. På denne måten blir forurensningene som får deg til å føle deg sliten og tung utvist ut av kroppen.

Drikk beinbuljong i stedet for kaffe om morgenen

Benbuljong har blitt en populær trenddrink de siste årene. Det fremmer tarm- og leddhelse, immunsystemet og har mange andre fordeler. Denne næringsrike buljongen er full av alle elektrolytter, vitaminer og mineraler kroppen din trenger etter en fest. Elektrolyttene (magnesium, kalium og kalsium) i beinbuljongen kompenserer for elektrolyttubalansen som oppstår etter å ha drukket alkohol.

6. Tilbered en fiberrik smoothie til frokost!

sunn pick-me-up grønnkål smoothie fiberrik psyllium husk frokost

Frokostsmoothies vekker deg ikke bare, men fyller deg også opp! Du kan velge mellom en hel rekke sunne matvarer. Det spesielle med smoothies er at de er veldig rike på fiber og derfor fordøyelsesbesvær. Linfrø, chiafrø, psylliumskall og proteinpulver er verdifulle ingredienser for forbedrede smoothies.

frokost drikke sunn smoothie blåbær havregryn

Prøv denne enkle oppskriften!

Ingredienser:

100 ml sterk brygget grønn te

50 ml fettfattig gresk yoghurt

30 g havregryn

1/2 banan

60 g blandede bær

Forberedelse:

Ha ingrediensene i blenderen i den viste rekkefølgen og puree til ønsket konsistens er oppnådd.

Previous Post
Luksuriøs transport for babyer – Porsche “P’4911” barnevogn
Next Post
Lag en påskekurv av papir – 3 håndverksideer for barn og voksne med og uten fletting