15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mat uten karbohydrater – all viktig informasjon på et øyeblikk!

Lavkarbo -dietten kommer opprinnelig fra USA, men har også hatt stor popularitet i Tyskland de siste årene. Denne typen diett handler om å bli kvitt karbohydrater fra spiseplanen din. Vil du gå ned noen kilo, men er usikker på hvor du skal begynne? Hva er lavkarbo, hva er tillatt i denne dietten, hva er maten uten karbohydrater – alt dette, i tillegg til mange andre nyttige opplysninger og mange deilige og sunne oppskrifter med lave karbohydrater, finner du i vår artikkel!

Karbohydrater Paprika er salater med lavkarbo og sunne middagsoppskrifter

I gjennomsnitt bruker du mellom 250-300 gram karbohydrater per dag. Med en lavkarbo diett, er inntaket av karbohydrater vanligvis redusert. Men siden de er en veldig viktig energikilde for menneskekroppen, bør du ikke klare deg helt uten dem. Det er ikke noe spesifikt svar på spørsmålet om hvor mange karbohydrater per dag eller hva du kan spise på et lavkarbo -diett – du må alltid bestemme selv. Imidlertid er hovedregelen – den må ikke være mer enn 150 gram. Det er derfor ingen stor overraskelse at mat som poteter, pasta, brød eller kaker ikke kan konsumeres i det hele tatt eller bare i svært små mengder. Med lavkarbo er det viktig å konsumere verdifullt fett, mye protein og få karbohydrater.

Mat uten karbohydrater og det som kalles lavkarbo?

Matvarer med lavt karbohydratinnhold går sunt ned i vekt

I lavkarbo -dietten blir mat som er rik på karbohydrater hovedsakelig erstattet av mat som er rik på proteiner og fett. Men ikke alt fett er det samme – sunne fettstoffer, som de som finnes i ost, olivenolje, avokado eller fisk, holder oss mett over lengre tid. Før du fullstendig endrer kostholdet ditt, bør du først være oppmerksom på hva som skjer i kroppen din etter å ha gitt opp karbohydrater. De er de viktigste energikildene som glukose er laget av, som fungerer som drivstoff for muskler, nerver og hjerne. Den manglende energien som kroppen normalt får fra dem, er hentet fra de eksisterende fettreservene, noe som igjen fører til vekttap.

Lavkarbo hva er tillatt og hvor mange karbohydrater per dag?

Hvor mange kalorier har søte poteter, hvor mange kh har et egg

Hva kan du spise når det gjelder lavkarbo? Måltider består hovedsakelig av lavkarbohydratmat som grønnsaker, kjøtt, fisk og meieriprodukter. Sukker, kake eller stivelsesholdige matvarer som brød, ris, poteter og pasta unngås vanligvis fullstendig. Siden alle lette og fettfrie produkter er veldig sukkerrike, må de også fjernes fra menyen. Men hva som er lavkarbo og hvor mange karbohydrater som er tillatt i lavkarbo, avhenger av den respektive varianten av dietten.

Har ost karbohydrater lavkarbo sunne snacks

 • 100-150 gram karbohydrater per dag – Dette er fremdeles kjent som det “moderate” lavkarbo dietten og er det perfekte valget for alle som er aktive i sport og ønsker å gå ned noen kilo sakte, men sunt. Du kan spise alle slags grønnsaker du kan tenke deg – inkludert poteter. Du kan unne deg en eller to porsjoner frukt om dagen eller ris og havregryn i små mengder fra tid til annen.
 • 50-100 gram karbohydrater per dag – I dette området forblir insulinnivået alltid konstant, noe som igjen stimulerer fettforbrenningen.
 • 20-50 gram karbohydrater – Det er her de metabolske fordelene med et karbohydratfritt diett oppnås. Dette er det perfekte området for alle som er alvorlig overvektige eller som har diabetes. Denne formen for lavkarbo -diett er også kjent som ketodiet. Kroppen din går inn i ketose og forsyner hjernen din med energi via de såkalte ketonkroppene, noe som fører til raskt vekttap. Det er imidlertid tvilsomt om denne formen for ernæring vil fungere på lang sikt. Med det ketogene dietten spiser du nesten utelukkende mat uten karbohydrater, for eksempel kjøtt, ost og grønnsaker med lavt karbohydratinnhold.

Hva er lavkarbo og hva er karbohydrater?

Mat uten karbohydrater som nøtter er best for å gå ned i vekt

Karbohydrater er også kjent som sakkarider og består av sukkermolekyler som omdannes til glukose i kroppen og brukes som energi. Som med fett, er karbohydrater også delt inn i forskjellige grupper:

 • Enkle sukkerarter – Disse inkluderer glukose og fruktose. Glukose er fortsatt kjent som druesukker og finnes i mange drikker. Fruktose, eller fruktsukker, finnes i alle typer frukt.
 • Det er også Dobbelt sukker og disse inkluderer fremfor alt bordsukker, melkesukker og maltsukker. Disse finnes hovedsakelig i mange søtsaker som kaker og sjokolade eller i melk og meieriprodukter. Og som navnet antyder, brukes bordsukker i omtrent alle husholdninger – du putter det i kaffe eller bruker det i baking. Dobbelt sukker får blodsukkeret til å stige veldig raskt, men det faller også veldig raskt igjen etterpå.

Low Carb Cream Cheese Keto Pizza Oppskrift Tunfiskbunn

 • Til Polysakkarider er et av det kunstige sukkeret, også kjent som maltodextrin, som finnes i knekkebrød og ristet brød. Raffinosen, som finnes i alle belgfrukter som linser og bønner, er også et sukker fra flere personer.
 • De verdifulle og langkjedede karbohydratene kalles Polysakkarider utpekt. Det finnes i matvarer som ris, poteter, nøtter, havregryn, søte poteter, quinoa, frukt, grønnsaker, korn og pasta. Dette er de sunne og gode karbohydrater, hvis forbruk man er mettet i lang tid og blodsukkernivået stiger mye saktere. Dette er også grunnen til at vi spesielt kan anbefale en langkjedet karbohydratfrokost hvis du er på en lavkarbo-diett.

Lavkarbo Hva er tillatt? – Slik kan du beregne netto karbohydrater

Lavkarbo Hvor mange gram karbohydrater Keto Pannekake Oppskrift

Slik at du kan beregne nøyaktig hvor mange lavkarbo-karbohydrater du bruker, forklarer vi hvordan du beregner netto karbohydrater som påvirker blodsukkeret. Enkelt sagt, netto karbohydrater er de totale karbohydrater minus fiber og halvparten av sukkeralkoholene. Her er et eksempel:

En proteinbar inneholder:

 • 20 gram totale karbohydrater
 • 10 gram fiber
 • 8 gram sukkeralkoholer, for eksempel erytritol og xylitol.
 • Så netto karbohydrater som teller for deg er 20-10-4 = 6 gram karbohydrater.

Mat uten karbohydrater

Å spise karbohydratfritt, sunt uten karbohydrater for vekttap

I lavkarbo-dietten er karbohydratfri og lavkarbohydratmat det viktigste. Men for mange mennesker oppstår spørsmålene: Hva inneholder karbohydrater og hvor er karbohydrater i den? Nedenfor har vi en omfattende liste og mye informasjon for deg for en diett uten karbohydrater. Mat uten karbohydrater er alle produkter som inneholder mindre enn 1 gram brukbare karbohydrater per 100 gram. Her er en oversikt over de viktigste gruppene:

 • Kjøtt og fjærfe uten panering og ikke bearbeidet
 • Fisk og sjømat som reker, muslinger og hummer
 • Egg

Mat med lavt karbohydratinnhold Grønne grønnsaker som spinat, salater, agurker, mange typer ost, avokado, bær og sitrusfrukter, nøtter, grønnkål, brokkoli, yoghurt og ostemasse.

Liste over matvarer uten karbohydrater

Lavkarbo-grønnsaker Lavkarbooppskrifter Lag blomkålris selv

I det følgende har vi en detaljert liste for deg over karbohydrater i kjøtt per 100 gram:

Kjøttkarbohydrater
and 0 gram
Kjøttdeig, biff 0 gram
Kjøttdeig, svinekjøtt 0 gram
Kjøttdeig, blandet 0,1 gram
kylling 0 gram
gås 0 gram
kalvekjøtt 0 gram
lam 0 gram
Tyrkia 0 gram
Storfekjøtt 0 gram
grise kjøtt 0 gram
villsvin 0 gram

Grønnsaker uten karbohydrater

Mat uten karbohydrater hva er lavkarbo nøtter når du går ned i vekt sunt

Mange grønnsaker som lamssalat, spinat og surkål inneholder nesten ingen karbohydrater og er derfor det beste valget for et lavkarbo -diett. I tillegg inneholder de mye fiber, mineraler og vitaminer som er bra for helsen vår. Det er imidlertid noen veldig stivelsesholdige grønnsaker som er uegnet for et karbohydratfritt kosthold. Disse inkluderer poteter, søte poteter og pastinakk.

Salatoppskrift Lavkarbo -karbohydratfri mat

Nedenfor har vi en liste over grønnsaker med lavt karbohydratinnhold per 100 gram:

Vegetabilske karbohydrater per 100 gram
Bambus skudd 0,3 gram
blomkål 2,97 gram
brokkoli 0,15 gram
Sopp 0,6 gram
kinakål 1,2 gram
Isbergsalat 1,6 gram
Lamssalat 0,9 gram
Salat 1,1 gram
Kål, hvit 3,07 gram
Kål, grønn 3 gram
Kålrabi 2,6 gram
Sveitsisk mangard 0,7 gram
Oliven 1,8 gram
paprika 2,9 gram
ruccola 2,05 gram
Agurk 1,7 gram
surkål 0,8 gram
asparges 1,5 gram
spinat 1,42 gram
tomat 2,65 gram
squash 2,11 gram

Søtpotet karbohydrater

Mat uten karbohydrater som betyr kalorier med lav karbohydratmandel

Søte poteter er en ekte supermat og er veldig rike på betakaroten, som omdannes til vitamin A i kroppen. Bare 100 gram av de deilige grønnsakene dekker dine daglige behov. I tillegg inneholder de mye kalium, kalsium, magnesium og vitamin C og E. Det høres bra ut, men hvor mange kalorier har søte poteter og hva med karbohydrater?

100 gram søtpotet inneholder:

 • Kalorier: 86 kcal
 • Karbohydrater: 20 gram
 • hvorav sukker: 4,3 gram
 • Protein: 1,6 gram
 • Fett: 0,1 gram

Mais karbohydrater

Lavkarbohydratgrønnsaker Maiskarbohydrater som kalles lavkarbo

Akkurat som søtpoteten er mais en stivelsesholdig grønnsak, og til tross for de mange helsemessige fordelene den gir, er det ikke en karbohydratfri mat. Mais har imidlertid en lav glykemisk indeks og er skånsom mot blodtrykket – av denne grunn kan man si at det er et av de “gode” karbohydratene. Det er også veldig rikt på fiber og antioksidanter. Så hvis du ikke følger et strengt ketodiett, anbefaler vi at du inkluderer de gulfargede grønnsakene i kostholdet ditt.

Næringsverdier mais per 100 gram:

 • Kalorier: 86
 • Karbohydrater: 15,7 gram
 • Protein: 3 gram
 • Fett: 1,2 gram
 • Kostfiber: 8 gram

Gulrøtter karbohydrater

Gulrøtter Karbohydrater er lavkarbo Sunn Keto diett Hva kan du spise

Gulrøtter er en god og sunn arbeidsplassmat for et karbohydratfritt kosthold. De er kalorifattige og karotenrike – en forløper til vitamin A, som er av stor betydning for immunsystemet og synet. De er også veldig rike på kalium, kalsium, fosfor og magnesium.

Gulrøtter karbohydrater og næringsverdier per 100 gram:

 • Kalorier: 26
 • Karbohydrater: 4,7 gram
 • Protein: 1 gram
 • Fett: 0,1 gram
 • Kostfiber: 3,9 gram

Tomatkarbohydrater

Tomatkarbohydrater Lavkarbo Matliste Grønnsaker Sunt vekttap

Tomaten er tyskernes favorittgrønnsak – i gjennomsnitt bruker hver person rundt 25 kilo av den røde grønnsaken i året. Tomater er en veldig god kilde til 17 forskjellige vitaminer, inkludert vitamin C og K. De inneholder også mye kalium, kalsium, sink, jern og essensielle aminosyrer. Og hvor mange karbohydrater har tomater? Nedenfor er næringsverdiene per 100 gram:

 • Kalorier: 19 gram
 • Karbohydrater: 3,5 gram
 • hvorav sukker: 3,2 gram
 • Protein: 0,8 gram
 • Fett: 0,1 gram
 • Kostfiber: 1,3 gram

Agurk karbohydrater

For ansiktsmasker, blandet i drinker eller i salater – agurkene er ekte allroundere. De er også ideelle for et ikke-karbohydrat diett. Imidlertid er de viktigste næringsstoffene i og under skallet, og derfor er det best å nyte dem uten skall.

Næringsverdier for agurk per 100 gram:

 • Kalorier: 13
 • Karbohydrater: 1,8 gram
 • Protein: 0,6 gram
 • Fett: 0,2 gram
 • Kostfiber: 0,9 gram

Karbohydrater paprika

Paprika Karbohydrater Lavkarbo -matvarer Ingen karbohydrater

Lav i kalorier, høy i fiber og vitamin C – paprika er en populær ingrediens i mange forskjellige karbohydrater. Avhengig av fargen smaker paprika imidlertid annerledes. Rød paprika har en litt søt smak og den grønne smaker litt bittert.

Næringsverdier for paprika per 100 gram:

 • Kalorier: 32
 • Karbohydrater: 6 gram
 • hvorav sukker: 3,9 gram
 • Protein: 1 gram
 • Fett: 0,3 gram

Karbohydratfrie matvarer – Andre lavkarbo -grønnsaker for lavkarbo -dietten

Lavkarbohydratgrønnsaker som sunne er lavkarbo

 • Brokkoli karbohydrater – Den grønne brokkolien inneholder mange vitale stoffer som vitamin C, E og K, samt mye kalsium, kalium, jern, sink og magnesium. Og med bare om 2 gram karbohydrater 100 gram bør selvfølgelig ikke mangle på listen over matvarer uten karbohydrater.
 • Sopp karbohydrater – Sopp er ikke bare lav i kalorier, de er også rikere på proteiner enn andre grønnsaker, for eksempel spinat. Med bare 0,4 karbohydrater per 100 gram, er de gode til matlaging uten karbohydrater.

Riskarbohydrater og hvor mange karbohydrater bulgur har?

Ris Karbohydrater Næringsverdi Couscous Tilberedt Lavkarbo Salat Oppskrift

 • Avhengig av sorten, varierer ingrediensene og næringsverdiene til ris også. Men de har alle noe til felles. De inneholder alle i gjennomsnitt rundt 80 gram karbohydrater. På grunn av dette er de uegnet for et karbohydratfritt kosthold.
 • Ris kaker karbohydrater – En risvaffel gir bare rundt 30 kalorier og er en veldig populær mat med lavt kaloriinnhold. Imidlertid, med 6 gram karbohydrater hver, er riskaker ikke et godt valg for en lavkarbo -diett.
 • Bulgur karbohydrater – Bulgur er veldig rik på fiber, vegetabilsk protein, i tillegg til mange vitaminer og mineraler og regnes som mye sunnere enn pasta eller ris. Dessverre, med 20 gram karbohydrater per 100 gram, er det ikke en lav-karbohydratmat.

Nøtter Karbohydrater og hvilke nøtter som er best for vekttap?

Valnøttkarbohydrater Hvilke nøtter er best for vekttap

Sunn og full av essensielle mineraler og vitaminer, nøtter er uten tvil en av de beste sunne, karbohydratfrie snacksene. Siden de er veldig fiberrike, er netto karbohydrater også veldig lave. Imidlertid varierer nøttene karbohydrater avhengig av variasjon, og ikke alle er egnet for et lavt karbohydrat diett. I tillegg, med rundt 550-600 kalorier per 100 gram, er de ikke spesielt kalorifattige – så det må ikke være mer enn en håndfull per dag. I det følgende har vi en detaljert nøttekarbohydratliste per 100 gram for deg:

 • Cashewnøtter karbohydrater – 8 gram netto karbohydrater
 • Peanøtter karbohydrater – 8,6 gram
 • Hasselnøtter Karbohydrater – 2 gram
 • Macadamia karbohydrater – 1 gram
 • Mandler karbohydrater – 4 gram
 • Paranøtt kalorier og karbohydrater – 656 kalorier og 1 gram karbohydrater
 • Pekannøtter Karbohydrater – 1 gram netto karbohydrater
 • Pistasj karbohydrater – 4,7 gram
 • Valnøttkarbohydrater – 1,9 gram

Nøtter Karbohydrater Liste Alternativer for lave karbohydrater

 • Nøtter for vekttap? – Selv om nøtter er veldig kaloririke, er de perfekte for å gå ned i vekt. De er rike på sunne, umettede fettsyrer, som sikrer en lengre metthetsfølelse og positivt regulerer blodsukkernivået. Så svaret på spørsmålet om du kan gå ned i vekt sunt med nøtter er definitivt “ja”! Alle nøtter og ikke bare mandler hjelper deg å gå ned i vekt!
 • Har linfrøet noen karbohydrater? – Det er ingen hemmelighet at linfrø er utrolig gunstig for helsen vår. De inneholder mye fiber og sunne omega-3 fettsyrer, som er svært viktige for immunsystemet og metabolismen. I tillegg er de veldig rike på vitamin E, B1 og B6, protein, sink og magnesium. Hvis du er ute etter mat uten karbohydrater, kan du enkelt bytte havregryn i mysli med linfrø om morgenen – de gir oss bare 7 gram karbohydrater per 100 gram.

Karbohydratfri mat – Hvilken frukt har lite karbohydrater??

Lavkarbo frukt jordbær ernæringsverdier sunn slanking

Frukt er sunt og fullt av sunne fiber og vitaminer. De fleste frukter inneholder imidlertid en stor mengde fruktose, noe som gjør dem uegnet for et lavt karbohydrat diett. Hvilken frukt som inneholder lite karbohydrater og mer om fruktkalorier, kan du lese i denne artikkelen.

Ost karbohydrater

Mat med lavt karboinnhold med mye protein og lite karbohydrater

Ost er ikke bare deilig, men også en ekte vitamin- og proteinbombe. Og den beste nyheten er – de fleste oster er også matvarer uten karbohydrater. Vi har samlet en liste over ostekarbohydrater og de mest populære typene for deg nedenfor.

 • Fjellost karbohydrater – 0 gram
 • Blåost karbohydrater – 0 gram
 • Brie karbohydrater – 0 gram
 • Smørost karbohydrater – 0 gram
 • Camembert karbohydrater – 0 gram
 • Cheddar karbohydrater – 0 gram
 • Emmental karbohydrater – 0 gram
 • Kremost fra karbohydrater – 3 gram
 • Gouda karbohydrater – 0 gram
 • Cottage cheese karbohydrater – 2,6 gram
 • Mozzarella karbohydrater – 0 gram
 • Parmesan karbohydrater – 0 gram
 • Sauerost karbohydrater – 0,5 gram
 • Geitost karbohydrater – 0,2 gram

Hvilken ost for vekttap og hvor mange karbohydrater som inneholder fettfattig kvark?

Hvilken ost for vekttap diett uten karbohydrater

 • Skummet kvark -karbohydrater – Med bare 66 kalorier per 100 gram er skummet kvark veldig populært blant idrettsutøvere og alle som verdsetter et sunt og balansert kosthold. I tillegg inneholder den bare 4 gram karbohydrater og 22 gram protein og er derfor en veldig velsmakende lavkarbo -mat.
 • Hvilken ost skal du gå ned i vekt? – På grunn av det høye fett-, natrium- og kaloriinnholdet, avstår mange fra å spise ost. Det er imidlertid også en utmerket kilde til protein, kalsium og andre næringsstoffer, og kan til og med hjelpe deg med å gå ned i vekt. Og disse er de laveste kaloriostene som er perfekte for enhver diett:
Osttype Karbohydrater
Brie 345 kalorier
Smørost 240 kalorier
Camembert 219 kalorier
Fetaost 203 kalorier
hytteost 103 kalorier
harzerost 131 kalorier
Mozzarella 200 kalorier
ricotta 175 kalorier
Geitost 330 kalorier

Karbohydrater i kjøtt

Gulrotkarbohydrater er lavkarbo som er tillatt

Når det gjelder mat uten karbohydrater, er det første du tenker på, kjøtt. Uansett om det er fjærfe, storfekjøtt eller svinekjøtt – alt dette er helt karbohydratfritt. Kjøtt er også en utmerket kilde til protein og protein av høy kvalitet og veldig rik på jern. For et sunt kosthold anbefaler vi å grille, steke eller koke kjøttet – steke det i olje eller panere øker kaloriinnholdet.

 • Kyllingkarbohydratene på 100 gram er null, og den inneholder også mange viktige næringsstoffer.
 • Svinekarbohydrater er også 0 gram. Den er veldig rik på vitamin A, B og E samt kalium, sink og jern.
 • Akkurat som med kylling og svinekjøtt, er de det også Biffkarbohydrater er lik null. Den inneholder mye jern og vitamin B12 og sikrer en lengre metthetsfølelse.

Mat uten karbohydrater – Bratwurst er lavkarbo?

Bratwurst Low Carb har pølse karbohydrater sunt vekttap

Bratwurst, Bockwurst, Weißwurst – pølser av alle slag er rett og slett en del av hver grill i sommermånedene og er favoritten til mange tyskere. Men er de også friske. Men har pølse karbohydrater? Når du kjøper pølseprodukter, må du ta en titt på etiketten, da noen inneholder sukker og andre smaksforsterkere. For at du skal få en bedre oversikt over om pølser virkelig er karbohydratfrie matvarer, har vi satt sammen karbohydratinformasjonen per 100 gram av de mest populære typene for deg:

 • Bratwurst karbohydrater – 0,2 gram
 • Bockwurst karbohydrater – 0,3 gram
 • Leberkäse karbohydrater – 0,4 gram
 • Leverpølse, fine karbohydrater – 1,5 gram
 • Mettwurst karbohydrater- 0,2 gram
 • Salami karbohydrater – o, 1 gram
 • Te pølse karbohydrater – 0,3 gram
 • Weisswurst – 0,3 gram
 • Wiener pølser – 0,2 gram

Egg karbohydrater

Russiske egg med røkt laks Low Carb som er tillatt sunne oppskrifter for vekttap

Egg er en ekte supermat og bør ikke mangle på noen meny. De er rike på vitamin B12, A og B5 og er en utmerket kilde til selen, fosfor og folsyre. Et egg består utelukkende av protein og fett, og derfor er egg den perfekte lavkarbo-maten når ting må gå fort.

Egg Næringsverdier per 100 gram:

 • Kalorier: 135
 • Protein: 12,1 gram
 • Karbohydrater: 1,3 gram
 • Fett: 9,6 gram

Hvor sunt er lavkarbo?

På hvilken måte er karbohydrater biff kalori lavkarbo oppskrifter

Det er fortsatt en del debatt om hvorvidt karbohydratfri mat er sunt. I det følgende vil vi fortelle deg hvilke fordeler og ulemper et lavkarbo -diett har for helsen vår.

 • Senker blodtrykket – Høyt blodtrykk er en viktig risikofaktor for mange sykdommer, inkludert hjerneslag, nyresvikt og hjertesykdom. Alle dietter som reduserer forbruket av karbohydrater og anbefaler forbruk av mange sunne fettstoffer og oljer, som avokado, olivenolje og kokosnøttolje, har en positiv effekt på blodtrykket.
 • Lavkarbo for diabetes – Siden diabetikere har lov til å konsumere lite eller ingen sukker, er et “ingen karbohydrat diett” ideelt for dem. Men siden kjøtt også øker risikoen for å utvikle diabetes, bør det bare inntas i moderate mengder.
 • Reduserer risikoen for hjerteinfarkt – Fettmolekylene triglyserider øker risikoen for hjerteinfarkt betydelig. Ifølge mange nye studier hjelper en diett uten karbohydrater med å senke triglyseridnivået.

Lavkarbo hva kan du spise eggmuffins oppskrift null karbo

Dessverre har imidlertid en diett som bruker få eller ingen karbohydrater også mange ulemper:

 • Mangel på mange vitaminer og næringsstoffer – Med et lavkarbo -diett blir frukt nesten fullstendig eliminert fra menyen. Og mens de fleste frukter er fulle av fruktose, er de også en veldig viktig kilde til mange mineraler og vitaminer. For å unngå vitaminmangel anbefaler vi at du spiser mye grønnsaker.
 • Siden overdreven forbruk av kjøtt, fisk, meieriprodukter og egg har en sur effekt på oss, kan det dessverre føre til en Hyperacidity come, som er ansvarlig for mange andre klager. Disse inkluderer tretthet, dårlig ytelse, migrene, nervøsitet og kroniske hudsykdommer.
 • Tilstopping av arteriene hos gravide eller personer med kardiovaskulære problemer på grunn av økt forbruk av fett og protein.
 • I de første ukene under konverteringsfasen kan du også Muskelkramper, kvalme og alvorlig hodepine vises.

Karbohydratfri matlaging – Mange deilige lavkarbooppskrifter

kh brot Hva betyr lavkarbo nøtter å miste vekt sunt

Nå som vi har gitt deg en grundig forståelse av karbohydratfrie matvarer, har vi noen karbohydratfrie forslag til deg. Og siden den typiske tyske frokosten stort sett består av brød og syltetøy, er vår første oppskrift på brødruller som har lite karbohydrater.

Ingredienser med lavt karbohydratbolle:

 • 130 gram mandelmel
 • 40 gram mandler, malt
 • 25 gram sesamfrø
 • 20 gram psylliumskall
 • 1 ss bakepulver
 • 3 eggehviter
 • en klype salt
 • 1 ss kremost
 • 270 ml kokende vann

kh brød keto boller oppskrift lavkarbo hva er tillatt

Og slik er det gjort:

 • Forvarm ovnen til 180 grader celsius.
 • Ha de tørre ingrediensene i en stor bolle og bland godt.
 • Tilsett eggehviten og rør alt sammen.
 • Rør langsomt inn det kokende vannet og tilsett deretter kremost.
 • Form alt til en deig og legg rundstykkene på en stekeplate kledd med bakepapir.
 • Stek i ca 60 minutter.

Karbohydratfri mat- ideer for null karbohydrater

Carb-Free Snacks Low Carb Chips Erstatter Salami

I det følgende har vi to veldig enkle og ekstremt velsmakende ideer for snacks uten karbohydrater for deg:

 • Lavkarbo -chips laget av salami – For dette trenger du 100 gram tynt skiver salami og 1 teskje olivenolje. Legg salamiskivene på et stekebrett, drypp dem med olivenolje og stek dem deretter i ca 20-25 minutter ved 180 grader.
 • Cheddarostflis uten karbohydrater er tilberedt akkurat som oppskriften ovenfor – skjær veldig tynne skiver Cheddarost og stek dem til 150 gram til de er gyllenbrune i ca 30-35 minutter.

Lavkarbo -chips erstatter

Low Carb Chips Erstatning Oppskrift Low Carb Hvorfor

Noe å bite i foran TVen er rett og slett en del av det, og det er derfor vi har den perfekte oppskriften på deilige chips som utelukkende består av karbohydrater.

Ingredienser:

 • 100 gram mandelmel eller malte mandler
 • 150 gram mozzarella
 • Ditt valg av krydder

Forberedelse:

 • Forvarm ovnen til 180 grader celsius.
 • Skjær mozzarellaen i små biter og smelt sammen med de resterende ingrediensene i en panne over svak varme.
 • Elt deigen godt med hendene og kjevle den ut så tynt som mulig mellom to stykker bakepapir.
 • Skjær små biter, legg dem på en stekeplate og stek i ca 10 minutter.

Low Carb Snacks Gjør deg frisk og gå ned i vekt med grønnkålflis

Mange grønnsaker er også perfekte for karbohydratfrie chips. Chips laget av grønnkål, courgette, agurk og gulrøtter er for eksempel spesielt sprø og smakfulle. Fremgangsmåten er den samme for dem alle:

 • Forvarm ovnen til 200 grader.
 • Skjær grønnsakene i veldig tynne skiver.
 • Drypp med ca 1 teskje olivenolje og smak til med krydder du ønsker.
 • Fordel grønnsaksflisen på en stekeplate og stek i ca 10 minutter.
 • Snu og stek i ytterligere 10 minutter.

Oppskrift kjøttboller uten karbohydrater

Kjøttboller uten egg med curd lavkarbo -hamburgeroppskrift

Ingredienser:

 • 600 gram kjøttdeig, blandet
 • 1 stor løk
 • 1 egg
 • 20 gram sennep, middels varm
 • litt persille, fersk og finhakket
 • 1 ss olivenolje
 • salt og pepper

Forberedelse:

 • Skjær løken i små biter og legg i en stor bolle sammen med de resterende ingrediensene bortsett fra olivenoljen og bland alt godt.
 • Varm olivenoljen i en panne og stek kjøttbollene på middels varme i ca 5 minutter på hver side.

Karbohydratfri mat-deilige eggfrie kjøttboller med cottage cheese

Matlaging uten karbohydrater Lavkarbo -middagsoppskrifter Keto -burgere

Ingredienser:

 • 1 kilo kjøttdeig, blandet
 • 250 gram fettfattig kvark
 • 3 ss parmesan, revet
 • 1 haug med vårløk
 • Persille, fersk og finhakket
 • 2 fedd hvitløk
 • salt og pepper

Slik gjøres det:

 • Ha alle ingrediensene i en bolle og elt godt.
 • Varm litt olivenolje i en panne og stek kjøttbollene i den.

Mat uten karbohydrater – ideer for å lage lavkarbo

Breading lavkarbo kylling kh oppskrifter mye protein for vekttap

Schnitzelen er en annen favorittrett for de fleste tyskere, og slik at du ikke trenger å undvære denne deilige retten, gir vi deg noen ideer for lavkarbo -panering som fungerer like godt som konvensjonelle brødsmuler.

 • Mandelmel eller malte mandler
 • Kokosflak
 • Kokosmel
 • Malet linfrø
 • parmesan
 • smuldret svinekjøtt

Pizza med lite karbohydrater 

Pizza Lavkarbohydrater Lavkarbo Middagsoppskrifter

Ja, du leste riktig – selv pizza er lavkarbo og smaker like godt, om ikke litt bedre! Den første oppskriften er på en lavkarbo, fettfattig, tunfiskbasert pizza.

Ingredienser:

 • 2 bokser tunfisk
 • 3 ss mandelmel
 • 2 egg, størrelse M.
 • Tomatsaus for påføring
 • 80 gram revet mozzarella
 • Grønnsaker etter eget valg for pålegg
 • Salt, pepper og fersk basilikum

Forberedelse:

 • Forvarm ovnen til 200 grader.
 • Bland tunfisken med mandelmelet og eggene til en jevn røre.
 • Smak til med salt og pepper og fordel det tynt på en stekeplate kledd med bakepapir. Stek deretter i ca 8-10 minutter.
 • Dekk pizzabunnen med tomatsaus og grønnsaker, dryss med mozzarellaen og stek i ytterligere 10 minutter.

Deilig karbohydratfri pizza med blomkålbunn

Lavkarbo pizza oppskrift Tunfisk pizza base sunne oppskrifter til middag

Blomkålen er en ekte allrounder i verden med lavkarbo-retter, og vår neste oppskrift er et klart bevis på det.

Ingredienser:

 • 700 gram blomkål
 • 150 gram parmesan, revet
 • 1 egg, størrelse L.
 • Ditt valg av krydder

Forberedelse:

 • Forvarm ovnen til 200 grader.
 • Ha blomkålblomstene i en kraftig blender og hakk til de har en riskonsistens.
 • Stek blomkålrisen i en panne ved middels temperatur i ca 10 minutter.
 • Ha alle ingrediensene i en bolle og bland godt.
 • Kjevle ut tynt mellom to bakepapirer og legg på en stekeplate.
 • Stek i 20 minutter, dekk med de ønskede ingrediensene og stek deretter i ytterligere 10 minutter.

Oppskrift på lavkarbohydrat sjokolade 

Har oppskrift på sjokoladekarbohydrater med lav karbohydrat

Nøtter, nougat, helmelk eller mørk sjokolade – det er knapt noen som ikke liker sjokolade! Har sjokolade karbohydrater du lurer på? Dessverre, nå som godbiten stort sett er sukker, er svaret “ja”. Hvis du er en av dem som ikke kan eller ikke kan klare deg uten sjokolade, så er vår neste oppskrift på lavkarbo sjokolade akkurat den rette for deg!

Ingredienser:

 • 100 gram kakaosmør
 • 50 gram kakaopulver, usøtet
 • 30 gram erytritol

Slik gjøres det:

 • Smelt kakaosmøret i en panne, under konstant omrøring.
 • Tilsett kakaopulver og erytritol og fortsett å røre.
 • Hvis du vil, kan du nå legge til noen nøtter.
 • Fyll enten i en sjokoladeform eller fordel på en liten stekeplate kledd med bakepapir.
 • Frys i 10 minutter og nyt!

Bakverk uten karbohydrater

Lavkarbo pepperkaker Oppskrift Lavkalori julekaker

Julen er om bare 2 måneder! Og hva ville julen vært uten deilige kaker?! Du kan bite så mye du vil av de saftige og ekstremt smakfulle pepperkakene med lavt karbohydratnivå som vi har til deg!

Ingredienser:

 • 200 gram hasselnøtter, malt
 • 60 gram mandler, hakket
 • 50 gram hakkede hasselnøtter
 • 3 egg
 • 120 gram erytritol
 • 1 ts vann
 • 1 ts potash
 • en halv pakke pepperkakekrydder
 • 1 ts kanel
 • 100 sjokolade med 90% kakao

Karbohydratfri kringle som baker lavkarbo-informasjonskapsler

Forberedelse:

 • Forvarm ovnen til 180 grader og oppløs potashen i vannet.
 • Eggene sover stivt. Tilsett erytritol og potash. Bland med en stavmikser til den er jevn.
 • Bland alle de tørre ingrediensene og ha i eggeblandingen.
 • Behandle blandingen til en deig med en stavmikser.
 • Form til små kuler og fordel på en bakeplate kledd med bakepapir.
 • Trykk flatt og stek i 40 minutter. La avkjøles helt.
 • La sjokoladen smelte i et vannbad, mens du rører hele tiden.
 • Dekk pepperkakene med sjokoladen, la den avkjøle og nyt!

Karbohydratfrie søtsaker Low Carb Snacks Oppskrifter Keto Brownie

Previous Post
Buddha -sitater, visdom og ordtak for forskjellige livssituasjoner
Next Post
4 håndverksideer for vår- og sommerdekorasjon – arbeid med ekte blomster og papir