15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Beyoncé – Queen B -dietten er vegansk for å holde seg i form

Diett av Beyonce etter graviditet Coachella 2018

Beyoncé blir av mange sett på som et forbilde for å ha en sterk kroppsselvfølelse. Hun har ikke bare kurver, men også stramme armer og ben og en samlet fantastisk figur. Imidlertid tok det trebarnsmoren en stund å finne ut hvordan hun skulle være den beste versjonen av seg selv – og hvordan man oppnådde det på en sunn måte. “Jeg er ikke naturlig slank,” innrømmet den 37 år gamle sangeren under en forestilling på “Good Morning America”. “Jeg har kurver. Jeg slet med dietter og fant noe som ville fungere for meg. ”Så hvordan er Beyoncés kosthold i dag? Her har vi samlet alt fru Carter lærte om sunt kosthold.

Beyoncé er avhengig av et plantebasert kosthold

Beyonce Jay Z 2013 Forbes kjendispar med høyest inntekt

Selv om Beyoncé ikke er vegan, tror hun og mannen Jay-Z på fordelene med et overveiende plantebasert kosthold. Carters valgte den veganske livsstilen tilbake i 2013 etter å ha kunngjort et partnerskap med trener og ernæringsfysiolog Marco Borges. Leveringstjenesten din skal gjøre det lettere for folk å komme i gang med den veganske livsstilen.

Selv om Bey ikke spiser kjøttfritt hele tiden, hevder hun at 22-dagers ernæringsprogrammet virkelig endret matvanene hennes.

Av og til blir Beyoncé helt veganer – for eksempel som forberedelse til et stort arrangement som Coachella – og hun hevder at det er bra for kroppen hennes. For å forberede seg på hennes opptreden på Coachella 2018, fulgte Beyoncé et vegansk kosthold i 44 dager.

“Vi pleide å se helse som en diett – noen jobbet for oss, noen ikke i det hele tatt. Men helt siden vi begynte å se helse som sannheten, har det blitt et oppdrag for oss å dele denne sannheten og denne livsstilen med så mange mennesker som mulig, ”skrev Bey og Jay nylig i forordet til Borges siste bok,“ The Greenprint: Plantebasert diett “Beste kropp, bedre verden”.

Beyonce Diet Avocado Toast til frokost

frokost

Som mange andre kjendiser prøver Beyoncé å spise rent og unngå bearbeidet mat. “Jeg spiser alltid frokost – z. B. et hvitt eggerøre, en grønnsakssmoothie eller fullkornsmüsli med fettfattig melk, “sa hun til magasinet” Shape “. Hvis hun gjør en vegansk utfordring, unner hun seg en avokado -toast.

Når Beyoncé ikke har tid til å spise, lager hun seg en plantebasert proteinshake. “Jeg prøver å drikke minst 3,5 liter vann med sitron hver dag,” sa hun til People.

Beyonce vegansk diett mye grønnsaker

lunsj og middag

Beyoncé fortalte Shape at hennes gjennomsnittlige lunsj består av “mye fisk og grønnsaker”.

I følge “Elle” kommer en av hennes favoritt plantebaserte salater fra den veganske hotspot-kafeen “Gratitude” i Los Angeles. Salaten består av grønnkål, agurk, gulrøtter, nori blader, koriander, basilikum, vårløk og ristede mandler og raffineres med en dressing av tahini, sitron, olivenolje, hvitløk og sesamolje.

Beyonce Diet veganske grønnsaks sunne salater

Borges avslørte også at sangeren elsker en sprø salat laget med rakett, rød quinoa, melon og flakede mandler, servert med olivenolje, eplecidereddik og lønnesirup.

Beyonce Diet Dreamgirls Master Cleanse med Cayenne Pepper

Ikke flere krasj dietter

For å forberede seg på rollen i “Dreamgirls” (2006), gjorde Beyoncé Master Cleanse – også kjent som Cayenne Pepper, Maple Syrup og Lemon Juice Cure. Sangeren var under press for å gå ned 15 kilo raskt og tilsto overfor Oprah at selv om det hjalp henne å gå ned i vekt, var det ikke sunt.

“Jeg ønsket å gå ned i vekt og forandre meg fysisk. Og det var vanskelig fordi jeg elsker å spise, ”sa hun. “Jeg faste i 14 dager og klarte å gå ned i vekt.”

Beyonce Diet Master Cleanse Drink Sitronsaft Cayenne Pepper Maple Syrup

Beyoncés sitronade diettoppskrift

Limonaden er laget av 2 ss sitron eller limejuice, 2 ss lønnesirup, 1/10 ts cayennepepper og 250 ml vann. 6 til 12 glass limonade drikkes daglig i en periode på 10 dager. Det er det eneste du spiser. For å støtte avgiftning er avføringsmiddel tillatt om morgenen og før du legger deg. En saltvannsskylling anbefales også for en sterkere rensing av tykktarmen. Den består av 950 ml varmt vann og 2 ts ikke-jodisert havsalt og drikkes først om morgenen på tom mage.

Beyonce Lemonade Diet Sitron Cayenne Pepper Maple Syrup

Harvard Medical School rapporterer at den medisinske risikoen ved cayennepepper og sitronbehandling er enorm. Disse inkluderer: mangel på essensielle næringsstoffer, dehydrering, mangel på elektrolytter, nedsatt tarmfunksjon og metabolsk acidose. På nettstedet til Mayo Clinic sier gastroenterolog Michael Picco at de fleste leger ikke anbefaler tarmrensende regimer fordi “fordøyelsessystemet og tarmene naturlig eliminerer avfall og bakterier”.

Beyoncé -dietten for Dreamgirls 2006

Juksekost

Mens Beyoncé spiser sunt mesteparten av tiden, vet hun viktigheten av å skjemme bort deg selv fra tid til annen. “Jeg unner meg alltid et juksemåltid på søndager. Jeg kan ha alt jeg vil. Vanligvis er pizza min favoritt, sier hun til magasinet Shape. Noen av hennes andre favoritt juksemåltider inkluderer pasta, sjelmat (sånn kalles tradisjonell afroamerikansk mat) og geparder.

Beyonce Diet Cheat -måltider er tillatt på søndager

Selv om sangeren ikke drikker for mye alkohol, liker hun å drikke noe alkoholisk av og til. Noen av hennes favoritt alkoholholdige drikker er rødvin, rosé og limoncello.

Mens Beyoncé utvilsomt er disiplinert med kostholdet, er holdningen hennes til mat super sunn og helt gjennomførbar. Mens hun hovedsakelig er avhengig av sunt kosthold, unner hun seg av og til med noe – fordi livet er for kort, ikke sant??

Beyonce Coachella 2018 i toppfigur

Previous Post
Instruksjoner for øyesminke: Tips for sminke for en festlook
Next Post
Eksempel på blomsterrik hageplanlegging og et koselig sittegruppe