15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Drikkeflasker satt på prøve: Dette er de beste materialene

Menneskekroppen trenger minst 2 liter væske om dagen for å fungere. I hverdagens kjas og mas glemmer vi imidlertid ofte å drikke vann. Ifølge statistikken klarer bare hver andre tysker å konsumere den anbefalte mengden. Utilstrekkelig vannforbruk fører til at kroppens funksjoner lider over lengre tid. Konsekvensene: alvorlig hodepine og ryggsmerter, tretthet og munntørrhet, er raskt merkbare. Heldigvis har problemet en veldig enkel løsning. En drikkeflaske muliggjør kontrollert hydrering og kan forhindre dehydrering. Derfor har flasken for gjenbruk blitt en lojal følgesvenn for mange mennesker under sport, på jobb og på fritiden. Men ikke alle vannflasker er like. Hvis du vil gjøre noe godt for deg selv og kroppen din, velger du et bærekraftig design laget av metall eller glass. Hvor godt disse materialene til drikkeflasker utfører i testen og hva du bør passe på når du kjøper en vannflaske, vil vi fortelle deg i artikkelen.

Bærekraftige drikkeflasker i testen: Hva bør du passe på når du kjøper?

Hvor mye vann å drikke om dagen er sunt

De er økologiske og funksjonelle: Gjenbrukbare vannflasker tilbyr et alternativ til PET -flasker for alle som ønsker å unngå avfall. Men hva er en virkelig god drikkeflaske??

Den beste drikkeflasken:

  1. er lett og lett å transportere.
  2. holder godt og er lekkasjesikker.
  3. har en enkel håndtering.
  4. poeng med enkel rengjøring.
  5. er laget av et smakløst materiale som glass eller rustfritt stål.

En bærekraftig drikkeflaske bør også oppfylle følgende kriterier:

  • Det er plastfritt.
  • Den inneholder ikke skadelige stoffer som BPA.
  • Den er produsert økologisk.

Miljøvennlige drikkeflasker testet i 2021 Waterdrop vannflaske

Forurensningsfrie vannflasker er det bedre valget, ikke bare fra et økologisk, men også fra et helseperspektiv. Det er bevis på at noen plast- og plastflasker kan frigjøre hormonforstyrrende stoffer, skadelige myknere og ftalater i væskene. Siden en drikkeflaske brukes hver dag, bør den være matsikker. Matsikre materialer er smakløse og luktfrie og kan trygt brukes til å lagre væsker. Når det gjelder helse og hygiene, er rustfritt stål og glass praktisk talt uovertruffen fordi de ikke frigjør noen skadelige stoffer. Kjente spesialforhandlere som Waterdrop tilbyr derfor bare termokrus og Drikkeflasker laget av glass og rustfritt stål på. Selskapet er en av de ledende på markedet og er spesielt populært for sine bærekraftige modeller. I det følgende gir vi deg en oversikt over fordelene med de miljøvennlige materialene Waterdrop bruker for å produsere funksjonelle drikkeflasker.

Drikkeflasken i rustfritt stål er perfekt for utendørs aktiviteter

Drikkeflaske i rustfritt stål fra Waterdrop er robust og matsikker

En drikkeflaske i rustfritt stål er klassikeren blant vannflaskene. I motsetning til mange modeller av plast, hvor det er synlige spor etter tusen gang åpning og lukking, er drikkeflasken i rustfritt stål veldig holdbar, robust og bruddsikker. Waterdrops design av høy kvalitet er laget av dobbelt rustfritt stål og kan holde favorittdrinken din kald i opptil 24 timer og varm i opptil 12 timer. Waterdrop har også gitt sine modeller en sikker spesiallås som forhindrer utilsiktet lekkasje av vann og kan låses og åpnes uten store anstrengelser.

Drikkeflaske i rustfritt stål fra Waterdrop for utendørsaktiviteter

Drikkeflasken i rustfritt stål er ekstremt lett og derfor ideell for utendørs aktiviteter. Termosflaskene er tilgjengelige i to størrelser. Med en kapasitet på 0,6 liter passer den lille versjonen perfekt i en veske eller ryggsekk og er lett å håndtere selv for små barn. Den store drikkeflasken har et volum på 1 liter og er ideelt for folk som er ute og reiser i løpet av dagen og ikke har tid eller mulighet til å fylle på flaske på nytt.

Vannflaskene i rustfritt stål er ikke bare preget av sin høye funksjonalitet, de ser også flotte ut. Med sin puristiske form og matte farge skiller de seg ut under vannflaskene med sine bambuslokk.

Drikkeflasker i glass for ren nytelse av naturen

Bærekraftige drikkeflasker i testen Waterdrop laget av glass

Når det gjelder naturlighet, er borsilikatglassflasken den absolutte testvinneren. Med en så miljøvennlig glassflaske kan alle redusere karbonavtrykket. Den glatte, ripebestandige overflaten, som er veldig enkel å rengjøre, den høye kjemiske motstanden og motstanden mot alkalier taler også til fordel for materialet av høy kvalitet. Drikkeflasker laget av borsilikatglass har en ekstra fordel: De tåler høye temperaturer og er pålitelige selv ved raske temperaturendringer. Et neoprendeksel garanterer glassets lange levetid og beskytter innholdet mot de sterke solstrålene.

Glassflaske med neoprendeksel fra Waterdrop

Modellene fra Waterdrop tilpasser seg perfekt til brukerens behov og overbeviser med en innovativ, myk firkantet form som passer i hånden, en bred hals som gjør det mulig å rengjøre med en flaskebørste og en lukking av bambus, som det ikke kan slippe vann ut av..

Vanndråpsflaskene og ermene i neopren er vakkert illustrert. Totalt ni motiver er tilgjengelige for drikkeflaskene.

Mineralvann, drikkevann, te: det som faktisk går i drikkeflasken?

Waterdrop -tabletter i vann oppløser vitaminer

Hvis drikkeflasken allerede er bekymret, oppstår spørsmålet for mange mennesker: Hva er det egentlig i den? Du kan faktisk putte alt annet enn kullsyreholdige drikker og melk i flasken. Hvis rent vann raskt blir kjedelig når det gjelder smak og derfor vil ha en brus i stedet, kan du velge Waterdrops. De inneholder bare plante- og fruktekstrakter, vitaminer og folsyre. Det betyr: ingen sukker og ingen konserveringsmidler. Med en slik drink starter du garantert dagen forfrisket.

Previous Post
Slik har Jennifer Lawrence -frisyren endret seg de siste 10 årene
Next Post
Frysing av courgette: rå eller blanchert? Hva er bedre?