15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan velge riktige hagemøbler

moderne-hvite-terrassemøbler

hagemøbler bestemme innredningen av utearealet. Du kan forvandle hagen til en øy med ro, eller skape et muntert, sommerlig og friskt hjørne for fester.

Hagemøbler med elegant design

brune og hvite terrassemøbler

hagemøbler kan ikke bare se vakker ut, men også være veldig behagelig. Størrelsen avhenger av ledig plass. Noen ganger er de sentrum for oppmerksomheten i hagen, i andre tilfeller spiller de en støttende rolle. Det er viktig at hagemøblene tilsvarer husets stil og hagedesign. Ultra moderne hagemøbler er egnet for hvite, minimalistiske hus, mens koselige tremøbler er egnet for uteplasser, takterrasser eller landsted.

Tips for valg av hagemøbler

Utemøbler terrasse

Først bør du tenke nøye gjennom hvilken hovedfunksjon hagemøbler hvilken form de skal ha og hvor de skal være i hagen. God belysning over bordet er et absolutt must. En skygge eller et beskyttende deksel over møblene er en god ide, for på denne måten kan du virkelig slappe av utendørs. Størrelsen på hagemøblene avhenger av to faktorer – hvor mye plass som er tilgjengelig i hagen og hvor møblene skal lagres om vinteren. Terrassemøblene skal være laget av værbestandige materialer.

Komfortable hagemøbler i farger  farget hagemøbler lenestol

Hvis det ikke er så mye plass tilgjengelig, kan du sette aksenter med fargede detaljer – puter, dekorasjoner. Trebenken er et av de mest populære møblene i hagen. Glassbordet er perfekt for å drikke kaffe.

Bambus og tre er populære materialer, men stein, glass og plast brukes også. Når det gjelder farger, er alt tillatt – puter med fargerike mønstre kan tjene som dekorasjoner. Koselige enfargede møbler passer perfekt til ethvert utendørsområde.

Abigail

grønne tremøbler baldakinhage

Japansk stil – møbler for hagen

minimalistisk-japansk-grønn-møbler-uteplass

Romanske klassiske hagemøbler

romantisk-klassisk-utemøbler

Moderne komfortable møbler

komfortable-blå-terrassemøbler

Hagemøbler – farger og materialer

romantiske hagemøbler

Fargede tremøbler

farget tremøbler lysekrone

Previous Post
17 moteantrekk – stilige kombinasjoner for kvinner
Next Post
Interessant idé for hagedesign gjør hagearbeid enkelt