15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hagedesign med terrasse for morsomme griller

hagedesign-terrasse-grill-tre-gulv-naturstein-dekor-rustfritt stål-utekjøkken

Gi mer moro og komfort om sommeren og lag en perfekt terrasse som gjør grillkveldene til noe spesielt. For å inspirere deg litt har vi 8 flotte eksempler i denne artikkelen Hagedesign med terrasse for grilling, som vil forbløffe hver grillmester. Gjør mannen din til den lykkeligste i verden for neste mannsdag med en av disse terrassene.

Hagedesign med terrasse – For en perfekt grilling på Gentlemen’s Day

hage-design-med-terrasse-grill-buksbom-fortau-naturstein-bord

Disse Hagedesign med terrasse for grilling ble designet av Olive Branch Integrated Outdoor Design med base i Ohama og bygget av VIP Outdoor Living. Den består av en U-formet teller laget av murstein og lar gjestene observere grillferdighetene til grillmesteren på den integrerte grillen fra første rad.

Hagedesign med terrasse – En terrasse i form av et kjøkken

landskapsarbeid-med-terrasse-grilling-naturstein-kalkstein-brensel-gass-rustfritt stål

Dette hagekjøkkenet som ett Hagedesign med terrasse for grilling er en av de mest imponerende grillterrassene. Hun var fra Små batch -kjøkken designet og lokalisert i Lexington, Kentucky, og består av et flott steinverk, ekstremt pappavennlig grill, fullt funksjonell vask, innebygd peis og rikelig med benkeplass.

3. En innebygd grill i byen som et fristed

hagedesign-terrasse-grilling-liten-mobil-enkel-enkel

Bare fordi du bor i byen, betyr det ikke at du må gi avkall på gleden av en grillfest på farsdag eller herredag. Firmaet Michael Haverland Arkitekt fra New York har denne klassiske, men likevel komfortable Hagedesign med terrasse designet for grilling for et dyrt sameie. Den består av en innebygd grill, peis og god plass til underholdning.

4. En terrasse med klasse

hagedesign-terrasse-grill-stål-mobil-rund-funksjonell

Cottage Company Interiors basert i Harbor Springs, Michigan, gjør dette fantastisk med designet Hagedesign med terrasse for grilling, som ligner et landsted, består av klare linjer og en koselig atmosfære som lever opp til navnet. Tregulvet, det utstyrte kjøkkenet, den innebygde grillen og kjøleskapet, den sentrale sittegruppen og siden av siden og takviften er en del av dette utendørs kjøkkenet. Dette koselige hjørnet får mannen din til å ønske at sommeren aldri ville ta slutt.

moderne uteplass grillfest spisestue interiør

5. En lukket terrasse med utsikt

Hvis du bor i et område der det varme og kalde været kan hindre de ukentlige grillingene, kan du bygge en terrasse som kan brukes både innendørs og utendørs. Dette moderne Hagedesign med terrasse for grilling Charles Clayton Construction basert i Florida består av dører og dekkede vinduer som åpner til en balkong med utsikt over vannet.

hagedesign med terrasse grilling hage satt opp

6. Når far vil gjøre et eventyr til virkelighet

Dette bedårende Hagedesign med terrasse for BBQ in Beverly Hills ble laget av Finton Construction med base i Arcadia, California. Den består av et hageskur i form av et slott, der grillmesteren kan stuve grønnsakene sine, en innebygd grill og et koselig sittegruppe rundt en lav teller..

moderne uteplass enkel design grill utendørs

7. For menn som liker kjøkkenet like mye som grillen

Slater Arkitekter fra Sydney, Australia designet dette enkle kjøkkenet, som fortsetter ute til en flott terrasse med grill.

terrasse design innredning grill peis hjørnesofa

8. For menn som foretrekker et skogkledd uteområde

Arkitekter av Copper Creek landskapsarbeid Washington -baserte har dette imponerende Hagedesign med terrasse Designet for grilling med en innebygd peis og grill, solid steinarbeid og god plass til å sitte rundt bålet og vente på grillmesterens mat.

utendørs terrasse peis taktekking grill sittegruppe fest

stor grillterrasse vedkubber ovnbord

hagedesign med terrasse veranda terrasse grill

veranda uteplass peis tv grill spiseplass

terrasse design utendørs kjøkken grillfest

uteplass utsikt peis grill pergola grillkveld

hagedesign med terrasse grill kjøleskap kjøkkenterrasse

kjøkken bar grill fest kveld terrasse design

overbygd terrasse peis stor moderne grill rustikk

moderne uteplass by takterrasse grilling grill

terrasse terrasse tradisjonell hvit kjøkkengrill

Previous Post
Nellik av blomster – hvilke følelser de forskjellige fargene uttrykker
Next Post
Tredemølleopplæring – 12 nyttige tips for effektive kondisjonstreninger