15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design hagemøbler for et moderne anlegg i uteområdet

design hagemøbler turkis setepute dock canape krakk

Hvis du leter etter trendy designermøbler som er ekstremt funksjonelle, vil du gjøre det riktige valget med de nye modellene fra Emu. Den nye kolleksjonen består av forskjellige typer hagemøbler. Hun imponerer med kreative design som oppfyller alle kravene du stiller Design hagemøbler gi, møte, hvis ikke engang overskride. Vi vil presentere disse unike møblene i detalj i denne artikkelen. Materialene som brukes inkluderer aluminium, stål, øko-skinn, glass og tekniske tekstiler.

Moderne design hagemøbler

design hagemøbler dock-sofa-modul-oransje-korall-farge-moderne

En av de imponerende modellene er “Dock” sofaen. Designet kommer fra den tyske designeren Sebastian Herkner. Det er en modulær sofa som, takket være de individuelle komponentene, kan settes sammen på en rekke måter for å tilpasse seg utendørsområdet. Rammen er laget av aluminium, mens ryggstøttene til dette designede hagemøblementet i salongen kan velges i hvilken som helst høyde og settes sammen slik at jevne dagsenger kan opprettes.

Design hagemøbler for uteområdet

design hagemøbler salongbord-glass-rundt-uteplass-bassengområde

Det er også et stilig salongbord med en rund form og en glassplate. Men denne modellen er ikke den eneste. Opprinnelig skulle det tjene cateringbransjen, så forskjellige størrelser og former ble designet av forskjellige materialer. De vakre designede hagemøblene kan settes sammen på noen måte for å skape interessante kombinasjoner.

Designer hagemøbler i interessante design

design-hagemøbler-salongbord-terramare-tredelt metall

Utendørs hagemøbler kan for eksempel også utstyres med dette attraktive kokosbordet. Den tilhører Terramare -kolleksjonen av designer hagemøbler, som vi også ønsker å introdusere deg for en attraktiv sofa nedenfor. Bordet består av tre forskjellige størrelser på forskjellige høyder. Dette skaper et interessant utseende som passer fantastisk til resten av møblene.

Hagemøbler av høy kvalitet fra Emu

design hagemøbler vetta-solstol-farger-hvit-blå-beige-brun-solseil

Disse stolene som designede hagemøbler kalles “Vetta” og er et design av Studio Chiaramonte / Marin, som ble spesielt utviklet for Emu. Lenestolene er designet på en enkel måte, men er fortsatt visuelt veldig tiltalende, takket være den elegante, sammenleggbare stålrammen som er dekket med Batyline -stoffet fra Ferrari.

Fargerike møbler

design hagemøbler lilla-vetta-sol-sjeselong-komfort

Stoffet er tilgjengelig i forskjellige farger, slik at du enten kan lage et nevrale uteområde eller sette aksenter med farger. Du kan også velge mellom forskjellige malingsfarger for rammen. Ryggstøttene til disse designermøblene er også justerbare i to stillinger, slik at du kan sitte avslappet eller sole deg.

Sett opp spiseplass

design hagemøbler tor-spisebord-rustikk-symaskin-bordben

“Thor” er et utvalg interessante stoler for utendørs som er laget av stål. Visuelt etterligner de gamle trestoler som vi kjenner dem fra tidligere tider. Disse stolene tilbys også i forskjellige farger, men de er alle ganske like, ettersom naturlige toner ble brukt til dette designet tremøbler.

Utendørs krakk

design-hagemøbler-bar-krakk-tre-thor-naturtoene-rustikk-lounge

Det er også barkrakker som matcher disse stolene, som du kan bruke til å innrede hagebaren din. De designede hagemøblene fra Thor -kolleksjonen har alle en rustikk stil, som også kan kombineres fantastisk med den moderne stilen. Over kan du se avføring i hvitt og to brune nyanser.

Design hagestoler

design-hagemøbler-tor-spisestue-bord-stoler-loslitt veggdesign

Stolene fra Thor -kolleksjonen kan enten settes sammen i en farge eller bestå av forskjellige farger. Kombinasjoner av to farger ser også veldig estetiske ut. Uansett hvilken variant du velger, vil designmøblene fra Emu sikre at utearealet ditt er et stort høydepunkt.

Hagemøbler til salongen

design-hagemøbler-terramare-lyseblå-sofa-metall-hvit-salong

“Terramare” -kolleksjonen kommer også fra Studio Chiaramonte / Marin, som ikke inkluderer salongbordet ovenfor, men også denne unike salongen, som er spesielt egnet for mindre områder. Det er også et spisebord i aluminium som, avhengig av modell, også kan trekkes ut, i tillegg til lenestoler med ryggstøtter i miljøskinn og sitteputer. Designet hagemøbler er vanntett og er også egnet for innendørs bruk.

Komfort for salongen

design-hagemøbler-terramare-oransje-puter-komfort-moderne-optikk

Mens modellen ovenfor er vist i lyseblå og med en hvit ramme, ser du her en modell i oransje og med en mørk ramme. Fargen på salongbordet ble også valgt for å matche. Designet hagemøbler passer perfekt til det minimalistiske utearealet, fordi de krydrer det og får det til å se enda mer stilig ut.

Design hagemøbler med mesh laget av metall

design-hagemøbler-lyse-wire-gitter-ryggstøtte-murvegg

To andre kolleksjoner er preget av et unikt design. Det som er ment er kolleksjonene “Lyze” og “Zahir”, som inkluderer imponerende designermøbler. Over kan du se stolen Lyze, hvis bakside er laget av et trådnett. Den er tilgjengelig i seks farger og med en matchende fotskammel.

Fargede stoler

design-hagemøbler-emu-lyze-samling-stol-metall-basseng-møbler

Designet på stolene kommer fra Studio Archirivolto. Over er stoler i rødt og en lys beige tone kombinert med hverandre. Det spiller ingen rolle om du møblerer utsiden eller innsiden med disse stolene. Det som er sikkert er at du vil skape ekte blikkfang på denne måten. Designer hagemøbler er ekte mesterverk.

Moderne hagemøbler i metall

design-hagemøbler-zahir-stoler-aluminium-bord-fargerike hekker

Stolene er en del av Zahir-kolleksjonen, som også inneholder et aluminiumsbord med en bordplate av fiberarmert betong, som ble utviklet av den franske designeren Florent Corier. Designet hagemøbler laget av aluminium har et attraktivt ryggstøtte, noe som er spesielt effektivt takket være de utsøkte fargene.

Eksklusive hagemøbler fra Emu

design-hagemøbler-utendørs-stoler-zahir-farger-pepp-design

Som allerede nevnt imponerer Zahir -stolene også som designermøbler med attraktive farger. Disse inkluderer svart, hvit, rød, grå og grønn. Stolene ser perfekte ut i kombinasjon med et moderne eller rustikt spisebord. Spesielt en patchwork -effekt, der du kombinerer forskjellige farger for stolene med et trebord, ville være veldig original.

To-seter laget av metall

design-hagemøbler-darwin-to-seter-metall-pergola-stoler

En annen ny kolleksjon fra Emu -merket er “Darwin”. Den består blant annet av en moderne toseter med litt abstrakte former samt stoler og et salongbord. Møblene er flotte for å skape et område å slappe av. Designer hagemøbler ser også bra ut under en moderne metallpergola.

Fargerikt mangfold

design-hagemøbler-batylin-ferrari-rød-stol-polstring

Farge er et av stikkordene når det gjelder å beskrive Emus samlinger. I tillegg til levende nyanser, er det denne gangen også metallisk lakk i kobber og corten eller den såkalte franskblå. Tekstiler av høy kvalitet pryder designhagemøblene, inkludert den nevnte Batyline fra Ferrari.

Design av hagebord

design-hagemøbler-kira-spisebord-plast-svart-modell

Hvis du også er på utkikk etter passende designermøbler til spisestuen, kan “Kira” -samlingen være akkurat noe for deg. Det store spisebordet har plass til opptil 10 personer og er tilgjengelig i en lys og mørk versjon. Møblene er laget av aluminium og værbestandige tekstiler som tåler alle værforhold.

Minimalistisk terrasse

design-hagemøbler-spisestue-innredning-utemøbler-minimalistisk

Møblene fra denne samlingen ble designet av Christophe Pillet. Resultatet er moderne og elegante møbler som gjør hvert opphold på terrassen og hvert hagefest til en hyggelig opplevelse. Et minimalistisk uteareal er spesielt egnet for dette møbelet, men trenger ikke nødvendigvis å være grunnlaget for dette anlegget.

Modeller av emu.

Previous Post
Jernmangel hva skal jeg gjøre? – En oversikt over årsaker, symptomer og matvarer som inneholder jern!
Next Post
Å bygge og legge ut et drivhus i hagen – det du må vurdere