15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Salongmøbler i hagen: tidløs eleganse med en moderne vri

salongmøbler i hagestuen sittegruppe

Italienske møbler har lenge vært kjent for sitt tidløst elegante utseende. Tydelige linjer, enkel konstruksjon og stoffer i dempede farger har også blitt varemerke for produsenten Talenti. I år lanserte selskapet sine nye kolleksjoner – salongmøblene i hagen er delt inn i fire grupper: Cliff, Casilda, Domino og Cottage. Sittegruppene er designet i samarbeid med kjente møbeldesignere og presenterer en spennende blanding av tidløs eleganse og moderne vri. Perfekt for de varme sommerdagene når stua utvides ute og venner kommer. Så alle kan sitte komfortabelt på terrassen og slappe av etter dagen.

Salongmøbler i hagen – “Casilda” fascinerer med klare linjer og edle materialer

salongmøbler i hagen italiensk casilda -samling

“Casilda” -kolleksjonen fascinerer med enkel eleganse – møblene, med sine klare linjer og moderne formspråk, viser seg å være stille skjønnheter. Ramon Esteve ble inspirert av klassisk italiensk design – men han prøvde å kvitte seg med alle dekorasjoner og skryte av konstruksjonen.

salongmøbler hagestol krakk cassida samling

Solsengene, krakkene og lenestolene er laget av tre av høy kvalitet og rustfritt stål og har også stabilitet og holdbarhet. Sitteputene er trukket i mykt lin og fylt med spesielt skum – dette tørker veldig raskt og tåler de sterke solstrålene om sommeren og regn om høsten og våren uten problemer. Om vinteren bør minst de polstrede putene lagres innendørs.

salongmøbler hage italiensk sidebord metall ben lin stoff stoff

Solsengene sørger også for optimal komfort og kan i likhet med de polstrede møblene fra kolleksjonen utvides fleksibelt. Utstyrt med roller, kan de alltid omorganiseres. Hver solseng har også et sammenleggbart trebord hvor drinker, bøker og mobiltelefoner kan plasseres. Det justerbare ryggstøtten garanterer mange avslappende timer utendørs.

“Domino” salongmøbler i hagen for et design med et retro -preg

salongmøbler i hagen lenestol rundt salongbord treplate

Samlingen bringer Hollywood -glamour inn i ditt eget uteområde. Salongmøblene i hagen fascinerer med et retro -utseende. Lenestolene er laget av tre, metall og myke stoffer og tiltrekker seg automatisk alles oppmerksomhet. Det runde salongbordet gir god plass til lysestaker, lykter eller til og med en brannskål. Så du kan sitte komfortabelt ute på kvelden.

salongmøbler hagesittgruppe metalllin

Korsbeinet stolene er inspirert av regissørstolene – ønsket setehøyde kan reguleres på lignende måte, slik at du kan sitte komfortabelt ved spisebordet så vel som ved salongbordet. Det er nettopp dette som er den raskeste måten å identifisere loungemøbler og skille dem fra en vanlig sittegruppe. De har seter nær gulvet, er sjenerøst kuttet i forhold til andre hagemøbler og får poeng med sin store setedybde.

salongmøbler hage salongbord teppe sofa

Det absolutte høydepunktet i “Domino” -kolleksjonen er sofaen – det er et plassbesparende møbel som klipper en fin figur på både den lille og romslige terrassen. Takket være den bevisst diskrete fargepaletten – antrasitt og grå – blander den seg harmonisk med både moderne og retro design.

salongmøbler hagetrekk treramme

“Cottage” salongmøbler i hagen: sjarm i en moderne herregårdstil

salongmøbler hagebord lenestol moderne

“Cottage” -samlingen er inspirert av de nye bygningene i landlig stil i Sør-Italia. Den ubestridte sjarmen fra naturlige materialer møter det moderne, elegante metallutseendet – lenestolene er laget av metall og tau. Den uvanlige kombinasjonen av materialer skaper en attraktiv kontrast. Sammen med et rektangulært salongbord med en treplate og metallben, kan lenestolene danne en liten gruppe seter på balkongen.

salongmøbler hagestol solsenger justerbar rygg

Solsengene i nøytrale farger gir det høyeste komfortnivået og er perfekte for terrassen med utsikt – det justerbare ryggstøtten lar deg slappe av og nyte den vakre utsikten samtidig.

salongmøbler hagemøbler gruppe grå polstrede møbler

Alle møbler ble laget med stor oppmerksomhet på detaljer – de skårer ikke bare med et moderne utseende, men også med en behagelig følelse og er også ekstremt enkle å ta vare på. Tredetaljene er behandlet med spesielle værbestandige oljer slik at fargen ikke endres med årene. Vind, sand og vann kan heller ikke skade metallbena på bordene og stolene – de er også forseglet med beskyttende lakk.

salongmøbler hagestoler møbeltrekk krakk terrasse

Stoffene kan også enkelt rengjøres om nødvendig, tørke raskt og er i utgangspunktet enkle å ta vare på – en viktig forutsetning for utendørs bruk.

Italienske møbler i hagen – “Cliff” -kolleksjonen inspirerer med sitt elegante flettverk

salongmøbler hagesidebord rotting hjørnesofa

“Cliff” -kolleksjonen er resultatet av det første samarbeidet mellom designerne Ludovica og Roberto Palomba, Ramon Esteve og Marco Acerbis og produsenten Talenti. Møbelprogrammet består av tre salongbord, en lenestol, en solseng og to sofaer. De enkelte møblene kan kombineres fleksibelt med hverandre, slik at settet kan utvides til fronten. Hvert møbel viser seg å være en ekte allrounder – de modulære salongbordene kan for eksempel også fungere som sidebord. Så hver terrasse kan designes fleksibelt i henhold til personlige preferanser.

salongmøbler hagesofa lenestol sett rottingbord

Designerne var inspirert av naturen – de ville at kundene skulle føle at de var i en kokong. Uansett om 2 eller 20 personer sitter på terrassen – møblene kan alltid omorganiseres og i forskjellige kombinasjoner tilby nok sitteplasser til alle gjestene. Selvfølgelig kommer komfort først – de ergonomiske setene og de komfortable ryggstøttene er spesialdesignet slik at kroppen kan slappe helt av mens du sitter.

salongmøbler hagesett italiensk dagseng

Flettverket av rotting gir designen en fin finish og gjør de ellers enkle møblene til ekte iøynefallende. I bildegalleriet nedenfor finner du flere designalternativer for samlingen – la deg overbevise av de mange mulige bruksområdene. I likhet med stuen kan møblene fordeles på tilgjengelig plass, slik at du kan sitte komfortabelt rundt bassenget eller rundt peisen om kvelden. Arrangementer med teppe ser spesielt elegante ut – dette skaper en sømløs overgang mellom stuen og terrassen.

salongmøbler hagestol sett lærstoff

salongmøbler hage fleksibelt utvidbar solseng sofa

hagemøbler kombinerer to salongbord

Samlingen av Talenti

Previous Post
45 magníficos peinados de giros de pasión
Next Post
Baba Wanga – Fakta om seerens liv og spådommer