15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Utvendig naturstein – gode eksempler på praktisk og stilig utvendig kledning

Legging av naturstein vendt utvendig veggbekledning utvendig kledning peis grå høstløv hagesti

Ifølge de fleste anleggsgartnere bruker flere og flere huseiere utvendig kledning av naturstein til terrasser, gårdsplasser eller hageområder. Klinkerstein ser naturlige, symmetriske, robuste, tidløse og allsidige ut. Fargene deres som brun, rød, beige og mange andre gir hver fasade og utendørsområde varme og soliditet. Du kan bruke naturstein innendørs som et både funksjonelt og estetisk byggemateriale på en rekke måter.

Selv om formen på enkeltsteinen er ganske enkel, har arkitekter funnet en rekke vakre nye måter å kle moderne oppholdsrom og yttervegger på. I dette innlegget vil vi introdusere deg for noen interessante designideer der oppfinnsomheten til dette ydmyke materialet råder. En utendørs peis eller kjøkken blir stadig mer en del av utvendig design, uavhengig av husets størrelse eller arkitektur.

Praktisk bruk for naturstein

naturstein vendt mot å legge ytterveggbekledning lekeområde glidetrær

For at du skal kunne glede deg over den nye stuen utendørs, bør den ikke bare være funksjonell, men også se bra ut. Du kan bruke natursteinen mot ytterveggbekledning og dermed sette attraktive aksenter som kan utfylle ethvert landskapsdesign. Stablede teglsteiner og motstående murstein er vakre designelementer for ethvert utendørsområde, og god kvalitet er enkel å installere ved å oppnå konsistente dimensjoner og skjøter.

Naturstein vendt mot å legge ytterveggbekledning blomsterpotter

Byggematerialet kan ha et rustikt eller moderne utseende som du enkelt kan tilpasse til ditt design. Og siden naturstein er vanligvis laget av naturlige materialer på utsiden, vil du ikke ha noen problemer med å finne en farge. Du kan deretter bruke den til å legge til vakre detaljer i omgivelsene.

steinbekledning klinker utvendig kledning trapp terrassert hage

Å lage en vakker dekorativ vegg for steinhagen din, når det gjelder å forbedre utseendet, vil forvandle bakgården til et blendende og innbydende rom. Yttervegger av stein er et viktig tillegg til ethvert hageområde og gir praktisk bruk for utvendig steinvendt for å forhindre jorderosjon. Du kan også bruke den til å skjule stygge ting i hagen din, for eksempel søppelbøtter eller vannpumper, ved å velge et stilig utvendig belegg for dem. Veggbekledning lar deg også skape et dynamisk landskap med en sammenhengende atmosfære som passer både moderne og tradisjonelle hager. Videre er murstein i naturstein så lite vedlikehold at du kan nyte ditt foretrukne boareal utendørs uten mye vedlikehold.

Trender og designideer

naturstein vendt ytterveggbekledning utvendig kledning vinglass druer romantikk hund

Hvis du bruker murverk inni eller klinkerstein for ytterveggbekledning, trenger du ikke nødvendigvis å begrense deg til bare rommene. De flerdimensjonale, slipede kalksteinene er også et imponerende alternativ for mange andre områder på gårdsplassen. De skarpe steinbitene som brukes til å dele trinnene, benkene, pipene eller for vannfontener i bassenget, skaper en moderne, men naturlig design som fungerer fantastisk utendørs.

naturstein vendt yttervegg kledning hagemøbler blomster paraply

Slike steinheller gir i prinsippet utseendet til naturstein for en brøkdel av kostnaden for naturlige materialer. Faktisk kan du med kunststein eller klinker spare opptil halvparten av prisen på vanlig murverk. Denne varianten tilbyr et autentisk steinutseende og tekstur, samt et system som er enkelt å installere med paneler eller enkeltstykker som tilbehør. De stablede mursteinene i naturstein er så allsidige at du kan installere dem nesten hvor som helst. Ta en titt på eksemplene nedenfor for å fullføre inspirasjonen du trenger for det perfekte landskapsarbeidet.

Basseng med vannfontene – naturstein vendt som dekorasjon

Personvern gjerde utvendig kledning svømmebasseng planter planter vannfontene

Vannfunksjoner er et stadig mer populært tillegg til mange bassenger i bakken. Med den kan du simulere støy og lyd fra en foss eller oppnå en beroligende og trendy effekt samtidig. I begge tilfeller er det tilrådelig å gi bassenget et naturlig utseende, slik at det passer bedre inn i omgivelsene. Steinvendte murstein gir et utmerket alternativ i denne forbindelse hvis du vil oppnå det designet du ønsker.

Personvern gjerde utvendig kledning svømmebasseng planter planter vann fontenen trinn peis

Dette forslaget handler om kappede veggsteiner og moderne vannfyllstoffer som gir et skarpt, rent utseende. De kule sølv- og blåtonene i natursteinbekledningen på utsiden harmonerer fantastisk med personvernsgjerdet og står i kontrast til den gylne fargen på kalkbekledningen.

Utekjøkken

naturstein vendt ytterveggbekledning utvendig kledning utvendig peis tofarget pergola luksushage

Ingenting kan erstatte en koselig kveldsgrilling med venner eller et familiegjenforening i hageområdet. Av denne grunn ville beslutningen om å bygge et utendørs kjøkken i uteområdet være det optimale alternativet. Ute kjøkken er egnet for terrasser, hager, gårdsplasser og mange andre designalternativer. Du kan også bruke den til å lage mat komfortabelt og ha det moro utendørs i stedet for å måtte gå frem og tilbake for kjøkkenutstyr.

naturstein vendt utvendig veggbekledning utvendig kledning bar counter vannpott sitroner

Et godt designet utendørs kjøkken kan også gi all luksus og design av tradisjonelle innendørs kjøkkenområder. Den matchende veggbekledningen av stein eller granitt, så vel som natursteinen, gir den enkle grillen et sofistikert utseende og gjør rengjøringen av utvendig plass lettere.

naturstein vendt ytterveggbekledning utvendig kledning dekket terrasse luksus kjøkken flat tv

Dette utekjøkkenet er et flott eksempel på en monokrom design der komponentene i rustfritt stål og teglsteinene er flott kombinert på utsiden. I stedet for å bare gruppere de forskjellige delene av kjøkkenet sammen, bidrar klinkerstein til å forene matlagingsområdet og gi det et betydelig utseende.

Utendørs peis

stein murstein klinker yttervegg kledning utvendig kledning utvendig peis hagemøbler

En annen populær funksjon for utendørs underholdning er peisen utendørs. Dette kan tilby deg et møtepunkt og være et fokuspunkt for hele gårdsplassen. Andre peisovner, som du også kan bruke naturstein mot, passer så sømløst inn i resten av landskapet at de ikke ser ut til å være ute i det hele tatt utendørs. Samtidig har den stablet klinkersteinen et moderne utseende som en markstein. Dette betyr at du også kan bruke den til å utstyre et bredt spekter av uteområder.

Peis

Personvern gjerde utvendig kledning peis sorte stropper rottingmøbler bassengområdet liggende

Peiser kan også være utendørs sosiale rom. Selv om mange groper ser rustikke og for enkle ut, kan naturstein vendt skape en moderne følelse. Hvis du bruker gass, kan du for eksempel legge til klinkerfliser eller mursteinbekledning til bunnen av peisen for å oppnå en effektiv utvendig kledning.

naturstein vendt utvendig kledning utenfor skorstein tofarget gjerde krakk puter liggende basseng

De rene kantene på den åpne peisen kan gi hele utvendig plass det passende moderne utseendet mens du nyter kvelden. Natursteinen vendt mot utsiden sørger for et naturlig utseende som gjør at det hele kan passe godt inn i helhetsbildet.

To-tone mot murstein i utendørs stue

utvendig kledning utvendig peis dekket terrasse luksus spisebord basseng

Tenk deg å komme hjem etter en travel dag på jobben for å slappe av i ditt eget personlige gjemmested og nyte et deilig måltid tilberedt på grillen på utendørs stein kjøkken. Tenk deg deretter å tilbringe resten av kvelden under stjernene mens du slapper av ved peisen i steinen din.

utvendig veggbekledning ekstern kledning baldakin fjernsynspeis

Huseiere som lever i klima med fint vær, kan vurdere en overbygd terrasse som et oppholdsrom. For å nyte det høye komfortnivået kan du utstyre den med peis og flatskjerm for enda mer underholdning.

utvendig kledning dekket terrasse biljardbord

Med tofarget veggbekledning setter du den riktige aksenten i rommet ved å gjøre det til fokuspunktet for hele boarealet. Du kan markere lysere naturstein vendt utenfor eller på peisen. Dermed trekker du alle gjestenes oppmerksomhet til den. Uteområder som dette er ideelle steder for underholdning. Dette lar deg utvide det funksjonelle området til huset ditt utover grensene til veggene.

Veggbekledning av steinslip for yttervegger

Ytterveggbekledning sittegruppe luksusputer søyler glassrekkverk

Gjør din veranda eller utendørsområde til høydepunktet i hele leiligheten ved å designe en steinvegg med stropper. Du kan enkelt bringe den hjemmekoselige atmosfæren fra innsiden av huset til utsiden ved hjelp av stilige og moderne utseende veggbekledningslister.

gjerde utvendig kledning peis rottingmøbler

Den riktige sittegruppen med puter som er nøye tilpasset steinen, kan binde hele rommet på en klassisk måte. På sin side kan du lage et komfortabelt avslapningsområde hvor du kan nyte hyggelige kvelder for to eller solnedgangen.

Mange designalternativer

ytterveggbekledning utvendig kledning inngangsdør postboks tretrapper

Murstein i naturstein kan forvandle ethvert utendørs oppholdsområde til et fantastisk fristed. Lag for eksempel en attraktiv postkasse på forsiden av huset ditt. Bruk den til å dekorere inngangsporten for å gi gjesten eller den potensielle boligkjøperen et snev av klasse og eleganse.

naturstein vendt murstein legge utvendig kledning småstein fiskedam blomster

Steinbekledning utvendig kan også gi fiskedammen en mer effektiv dimensjon eller til og med brukes til bygging av en fontene. Plaststeinene som brukes til dammer, fontener og menneskeskapte fosser tåler også alle værforhold. Vurder å oppdatere landskapsarbeidet ditt for å inkludere noen av disse vakre funksjonene og få utseendet du leter etter. Et stort utvalg av stiler og farger åpner et bredt felt for kreative utvendige design. Fra moderne til tradisjonell til rustikk – makten er i dine hender.

Previous Post
45 magníficos peinados de giros de pasión
Next Post
Baba Wanga – Fakta om seerens liv og spådommer