15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

40 ideer om grillfester: riktig dekorasjon skaper en lykkelig atmosfære

grillfest ideer borddekorasjoner papirbordløper

Om sommeren skiftes livet utenfor – den komfortable salongen lover mange avslappende timer utendørs, bassenget inviterer deg til å kjøle deg ned etter en lang dag på jobben, og hele familien samles rundt hagebordet i helgene. Men ingen terrasse er komplett uten en hagegrill – hvem vil ikke tilberede delikatesser selv og avslutte kvelden med venner? Selvfølgelig skal ikke bare maten smake godt – tilbehør, bestikk og tilbehør skaper god stemning ved bordet. Vi gir deg 40 grillfestideer – slik lager du riktig dekorasjon! la deg inspirere.

Ideer til grillfest – hva du bør vurdere når du organiserer?

grillfest ideer bolle dekorere maling

Det første trinnet til et vellykket hagefest er god planlegging. Bestem menyen på forhånd – salatene, forretter og kjøtt bør passe til smakene til gjestene. Bruk ingredienslisten til å beregne mengden kjøtt, ost, salater og alkohol du trenger. Hvis du tilbereder cocktailer, bør du planlegge omtrent 0,4 liter per person. Øl er en populær drink i de varme sommermånedene – du bør definitivt kjøpe minst 1,2 liter per gjest. For vinelskere kan du få rundt 0,5 liter per person. Sitron og juice er forfriskende – regn med 1,2 liter per person. Når det gjelder mat, kan du budsjettere med 400 gram kjøtt per voksen og 200 gram per barn. 200 gram høy-karbohydrat salater med pasta og forretter med poteter og 120 gram grønnsakssalater er tilstrekkelig for voksne. Server 2 rundstykker per person.

grill fest ideer cocktail sett fest plukker

Du bør også tenke på rettene på forhånd – har du nok tallerkener, bestikk, servetter til alle gjester, eller må du fremdeles få engangsretter. Tenk på hvem som skal sitte hvor – hvis alle kan sitte komfortabelt rundt hagebordet, trenger du en serveringsvogn. Hvis antall gjester er over 20, så er innsatsen for verten rett og slett for stor. I dette tilfellet er det verdt å organisere en buffé.

Gå på shopping to dager før festen – hvis du ikke finner noen ingredienser, kan du alltid oppdatere menyen. Velg retter som du kan tilberede raskt og allerede har tilberedt – spesielt i løpet av dagen er det vanligvis ikke tid til å eksperimentere.

Hvis du allerede har forberedt / planlagt alt, kan du komme med den riktige borddekorasjonen – du finner mange enkle håndverksideer nedenfor.

Ideer til grillfest: mal treunderlag

grillfest ideer coasters maling tre

Treunderlagene på bildet over skaper en glad sommerstemning ved bordet. For prosjektet trenger du et trebrett, en sag, forskjellige glasurfarger, sandpapir og en pensel. Skjær først treplaten i femkanter, og slip deretter kantene med sandpapir. Rengjør treoverflaten grundig og la den tørke, og påfør deretter glasuren med en børste. Fullstendig! Vårt tips: Server deilige cocktailer eller eksotiske frukter på underlagene.

Lag ditt eget serveringsbrett for vin og ost

grillfest ideer serveringsbrett skjærebrett lag selv

Et serveringsbrett der det er nok plass til vinglasset og ostefatet i lite format – du er sikker på å få poeng med alle gjestene. Velkommen alle venner på en sjarmerende måte! Bare kjøp flere skjærebrett, kutt av et stykke tre med en sag eller et bor (se bildet), og du er ferdig. Hvis du ønsker det, kan du male håndtaket med tavlemaling og skrive ned navnene på de respektive gjestene på det.

Ideer til grillfest – trekasse for kjøleboksen

grillfest ideer kul boks skjul deco stativ tre

Kjøleboksen brukes ikke bare på utflukter – den er også ekstremt nyttig i din egen hage og kan lagre drinker fra gjestene. Men riktignok – selv om det er en ekstremt praktisk enhet, ser ikke plastboksen veldig fin ut. Men du kan putte dem i en gammel planteboks og deretter sette den i rampelyset med farge. Vårt tips – mal esken hvit, slik at den ikke blir varm under solens sterke stråler. Merk esken slik at gjestene kan orientere seg og tjene seg raskt.

Tallerkener i muntre farger på hagebordet

grillfest ideer maler tallerkener som pynter håndverk

Hvite tallerkener ser kjedelige ut – dekorer dem med prikker og striper i muntre sommerfarger – rosa, rødt, blått og gult danner et attraktivt ensemble. La barna hjelpe til – i dette tilfellet kan de kjøpe porselensklistremerker og legge dem på tallerkenene. Da trenger de små bare å fargelegge bildene. På slutten kan du la platene brenne i ovnen i 25 minutter på 170 grader.

Dekorer platene med servieteknikken

grillfest ideer servietter flamingo print

Hvis du har bestemt deg for et komplisert motiv (for eksempel ovennevnte – flamingo), kan du feste dette til platene ved hjelp av servieteknikken. Rengjør først porselensfatene grundig og la dem tørke. De fleste håndverksbutikker selger spesialpleieprodukter som base for porselen – påfør et beskyttende lag og la tallerkenene stå til side i 2 timer. I mellomtiden, kutt forsiktig ut motivet på servietten og fest det på tallerkenen med spesiallim etter 2 timer. På slutten, la den brenne i ovnen på 130 grader i 90 minutter.

Ideer til grillfest – mal porselen

grille fest ideer servering tallerkener male ideer

Men hvis du har invitert venner med barn til en grillfest, kan du be de små male porselensfatene. Du vil definitivt bli glad – enda mer – barna vil vie seg til håndverksprosjektet mens du forbereder maten uforstyrret. Det er ingen fare for skade, og du trenger ikke å bekymre deg for at de små leker rundt hagegrillen.

Telys sprayer mykt lys og skaper atmosfære

grillfest ideer lysholder maling dekorasjon hagebord

Telys skaper stemning. Hvis du planlegger å avslutte kvelden med venner, må du tenke på stemningsbelysning ved bordet. I det neste prosjektet bores det hull i en firkantet stang, telysene plasseres inne og deretter males stangen i rosa / blå / rosa. Geometriske motiver får dem til å se større ut og gir et moderne preg på bordet.

Mal kjøleboksen og pynt den fantasifullt

grillfest ideer ananas kjøleveske

Selv på et lite hagefest skal den kalde boksen selvfølgelig ikke mangle – la den skinne i lyse sommerfarger. Slip først den gamle malingen forsiktig med sandpapir, rengjør overflaten grundig for smuss og støv og la den tørke. Påfør deretter en grunning, la den tørke og påfør deretter lakk i den valgte nyansen. La det tørke igjen i noen timer, og tegn deretter detaljene med en spesiell penn for plast. Klipp ut de grønne bladbladene fra filt og lim dem deretter på lokket.

Dekorer kjøleboksen med magneter og washi tape

BBQ party ideer dekorere bokstaver kjøleveskeflasker

Klistremerker, washi -tape og små magneter brukes i det neste håndarbeidsprosjektet – den kule boksen ser så søt ut som sukker på barnebordet. De minste vil sikkert bli fascinert av designet. Du kan deretter bruke kjøleboksen som en aksent for en bursdagsfest for barn. Barna kan selvsagt si noe og kan alltid legge til nye elementer i designet.

Overrask gjestene med uvanlige bordkort

grillfest ideer hamburger tuete deco idé

Hvis det er mat igjen, kan du pakke den inn for gjestene dine i personlige papirposer. Du kan også sende posene til vennene dine i stedet for invitasjoner – du bør ta dem med på festen etterpå. Selv om alle kjenner hverandre, er det verdt å lage bordkort – vennene dine vil sikkert sette pris på slike små detaljer.

Du kan skrive ut forskjellige maler, eller du kan lage en mal selv og bruke den til å pynte alle stedskort. Hvis du ikke kjenner alle gjestene personlig, eller hvis venner kommer hjem til deg for første gang, kan du også lage en meny. Lag en skisse og merk av der hvor gjestene kan finne bestikket og tilbehøret, hvor du skal kaste matrester osv..

Idéer om grillfest – eventyr som en aksent over hagebordet

grillfest ideer hamburger kransbord

Eventyrlys er ikke bare ekstremt dekorative, de sprer også mykt lys over spisestuen om kvelden. Gi den indirekte belysningen et nytt utseende – med litt dyktighet kan lyspærene gjøres om til små hamburgere. Eventyrlysene vil tiltrekke alles oppmerksomhet og vil garantert skape en sensasjon. Bare kjøp spesialpenner fra håndverksbutikken og bruk dem til å male lyspærene. La det tørke og heng deretter opp kjedet igjen.

Grillspydene blir ekte blikkfang

grillfest ideer grillspyd maling ideer deco

Grillspyd bør selvfølgelig ikke mangle i husholdningen – disse er ekstremt praktiske, ikke bare til kjøtt, men også til sopp, poteter og annet garnityr. Bare lim maskeringstape i en spiral til trehåndtaket og mal deretter håndtaket med maling. La det tørke og fjern forsiktig maskeringstapen. Vårt tips – velg fargene som matcher tavlefargen.

God planlegging spiller en avgjørende rolle i et vellykket grillfest. Avklar på forhånd hva du skal forberede dagen, hvor mange gjester som kommer og om de vil sitte sammen ved hagebordet eller foretrekker du å organisere en buffé. Beregn de nødvendige mengdene kjøtt, rundstykker, ost, alkohol – så har du alltid en oversikt over kostnadene. Lag en handleliste og kjøp produktene to dager før festen hvis mulig. Så kan du begynne å tukle. Overrask gjestene med fargerike treunderlag, velkom dem med et lite ostefat. Tilbyr forfriskende drinker fra den nymalte kjøleboksen. Lag en lykkelig stemning med kjærlig malte tallerkener, pynt porselensretter med servieteknikken og lag en lysestake av tre selv. Du kan finne mer stilige DIY -prosjekter i fotogalleriet nedenfor, la dem inspirere deg.

Dekorer servietter i vintage stil

grillfest ideer servietter stoff maling tallerkener

Pynt lanterner med kaffefiltre 

grille fest ideer stearinlys lanterner stemning dekorere bord

Dekorer planteboksen med geometriske mønstre

grille fest ideer saftig kaktus maling tre bøtte

Servietter laget av stoff med et stripet mønster

grillfest ideer stoff serviettstrimler maling dekorere

Lag lysestaker av plasticine sammen med barna

grille fest ideer kaktus modellering leire tinker lysestake

Dekorer sugerør med blomster fra kaffefiltre

BBQ party ideer cupcake papir kopper

Vegghyllen blir et serveringsbrett

grillfest ideer serveringsbord festes på veggen

Bygg et grillbord selv og sett det i rampelyset

grillfest ideer serveringsvogn bygge din egen idé

grillfest ideer eksotiske borddekorasjoner runner stripes

grillideer paraplyer kleslinje

grillfest ideer blomster borddekorasjoner

grillfest ideer slagkule tips

grillfest ideer dekorere kopper lag stoff selv

grill ideer lagringsplass plast kopper tallerkener servietter

grillfest ideer buffet organisere eksempel

grillfest ideer vindlys belysning hage

grillfest ideer plass kort invitasjon ideer

grillfest ideer tischeko ganske enkelt sidebord

grille fest ideer belte tilbehør ideer

grillfest ideer bord rotting kurv blomster dekor birdhouse

grillfest ideer deco sommer føles blå

BBQ party ideer lantern hage bord vintage

grillfest ideer sy en piknik teppe striper selv

grillfest ideer swing barn fritidshage

grillfest ideer plass kort solsikke bord dekorasjoner

Previous Post
45 magníficos peinados de giros de pasión
Next Post
Du kan faktisk gå ned i vekt med suppe! (men bare hvis du unngår disse feilene)