15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Plantekrukker av metall for utendørs bruk – blomsterpotter laget av galvanisert metall

plantemaskiner metallgalvaniserte blomsterpotter inngangsdør blå hagedesign blomster stilige rustikke belegningsstein trapper

Metallplanter, samt galvaniserte blomsterpotter, kan gi hagen din en rustikk og industriell stil uten at det ser gammeldags ut. Galvaniserte vannkar gir et rent preg på terrasser, plantasjer, fontener eller dammer. Akkurat som gårdshus spaserer inn i byen, følger vanligvis metallplanter. Disse vann- og fôrbunnene finner overraskende bruksområder i alle typer landskap og hager, som du vil se i dette innlegget.

Metallplanter for fantasifull hagedesign

Plantemaskiner metallgalvaniserte blomsterpotter gårdshytte hytte hagedesign blomster stilig rustikt utseende

Foran dette lille huset med rødt tak og hvite gulvbord er det galvaniserte blomsterpotter, som fungerer som fokuspunktet i den lille forhagen. Hagen er utformet på en slik måte at de korte rundbunnede kolvene, plantet med fargerike blomster, legger til landbruksutseendet.

småstein tregulv spisebord planter busker trebenk

Viktigst av alt, for å bruke lagertanker som plantemaskiner, er det viktig å bore hull i bakken for drenering. Etter boring kan du dekke den tilsvarende metallplanteren selv med et beskyttende lag for å forhindre senere rustdannelse. Etter slik behandling skal tankene kunne vare i mange år.

plantemaskiner metallgalvaniserte lagertanker gårdsplass industriell hagedesign gule blomster stilige rustikke metallstoler bardisk

Galvaniserte oppbevaringsbeholdere med rundbunn er vanligvis litt større og omtrent 1 til 2 meter i diameter. Fôrbakker for storfe og hester er omtrent en halv meter høye, mens sauene er lavere. Vær også oppmerksom på at størrelsene som er oppgitt kan være omtrentlige, ettersom noen produsenter ikke produserer sine produkter som standard. Hvis du løfter en metallplanter på ben med ben, kan drenering forbedre drenering. I tillegg gjør en slik posisjonering det lettere å ta vare på bekkenet uten å måtte belaste ryggen.

Planter i metall som personvernskjermer

Blomsterpotter galvanisert ark bambus oppreist holder personvernbeskyttelse bygningsskjul

Du kan bruke disse lagringsbeholderne til å holde en sterk plante som bambus oppreist. Så du kan muligens gjemme nabobygningen for å gi bedre personvern på den indre gårdsplassen. Vær imidlertid oppmerksom på at bambusen i potten vanligvis bare når omtrent halvparten av maksimal høyde. Hvis du planter dette i et trau, er det best å bruke et gammelt teppe eller annet for for å isolere røttene.

utvendig design planters metall gjerde dekke murvegger retro stil rustikke moderne lyskjeder hagestier

Dette ombygde uteområdet gir liv til en gårdsplass med en raffinert industriell estetikk. Galvaniserte metallplanter holder den aggressivt voksende vinterhestehalen innenfor grenser og beskytter delvis gjerdet.

Hevet grønnsakspleie eller blomsterpotte med metallplanter

hevet vegetabilsk lapp utendørs plantekster hagearbeid mat i sentrum

Plantene føler seg hjemme på dette taket i sentrum. Beboerne gjorde en utmerket jobb med hagearbeid ved å plante beholderne i det 200 kvadratmeter store rommet med matvarer som urter, grønnsaker, rødbeter, brokkoli, gulrøtter, blomkål og tomater. Grytevanning installeres gjennom eksisterende drenering eller et kundespesifikt boret hull.

planter stå ramme adobe blokker rød tre trio galvanisert beholdervindu lavasten svart kontrast

Et stativ laget av adobe og redwood hever en trio med kummer slik at plantene inni kan sees fra innsiden av huset. Den svarte lavastenen i forgrunnen skaper også en fin kontrast. Siden lagertanker er designet for å holde vann, er de egnet som vannelementer i landskapet.

Bruk galvaniserte blomsterpotter til andre formål

vegg fontene vann funksjonen bassenget badekar trepanel trapper plen trær

Du kan også utstyre en mer forseggjort veggfontene med en metallplanter som et basseng for vannet. Tanken i dette eksemplet er installert med trepanel. Det hele gir et elegant utseende som et tillegg til hagen. En annen variant er denne bakkenmonterte peisen, som består av en oppbevaringsbeholder.

peis gass flamme steinblokker metallstoler rød grå brannvesen garasje stil industriell moderne terrasse flatskjerm atmosfære

Beholderen har et hull for gassrøret og et annet hull i gulvet for drenering. Du kan kjøpe et sett til brenneren eller lage det selv. Peisen tilpasser seg fra en lav flamme for atmosfære til en høyere for varme og er satt på knuste elvesteiner. Metallstolene passer godt til de garasjelignende dørene på denne brannvesenterrassen i industriell stil med sidespor.

drikkevare kjøligere kjølebasseng øl iskrem hage fest tilbehør planter av metall galvanisert

Et enda mer interessant og praktisk alternativ er å bruke metallplanten som kjølebasseng for drinker. En liten lagertank eller et stort kar fylt med is gir festen sjarmen til et våningshus.

Previous Post
45 magníficos peinados de giros de pasión
Next Post
Du kan faktisk gå ned i vekt med suppe! (men bare hvis du unngår disse feilene)