15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gassgrill utekjøkken med moderne installasjon – ideer for kjøkkendesign i uteområdet

edel design for det åpne kjøkkenet ved siden av bassenget i hageområdet

Hvis din drøm er å ha en utendørs gassgrill, her er noen moderne design. I de varmere månedene vil du sannsynligvis like å chatte med venner eller familie utendørs. Et utendørs kjøkken er også perfekt for sommerfester, for grilling i hagen og for koselige middager med hele familien. Selvfølgelig kan det bli veldig dyrt hvis en profesjonell bygningsentreprenør blir ansatt for å bygge en gassgrill utenfor kjøkkenet. Av denne grunn kan du hente inspirasjon fra de gode eksemplene i dette innlegget. Vi har funnet de riktige forslagene du kan lage selv om noen dager eller få designplanen for deg.

Innebygd gassgrill utenfor kjøkken

bygg elegant smalt gassgrill utekjøkken med tre og betong

Enten du har en uteplass eller gårdsplass, kan du gjøre det til det ultimate uteområdet med en grill. Så du kan starte fra bunnen av og finne det perfekte utekjøkkenet for dine sommerbehov. Alt dette er relativt enkelt å bygge og kan ofte gjøres på bare en helg eller mindre. Det er til og med eksempler på et flott gassgrill -utendørs kjøkken i et kompakt format som du kan bygge på noen få timer. Og du kan tilpasse disse planene ved å legge til en gassgrill, vask og til og med et minikjøleskap som du ønsker. Like etter at du har bygd utekjøkkenet ditt, må du sjekke ut forslagene våre som vil gjøre deg til den mest populære verten.

innebygd gassgrill utekjøkken i bakgården ser rustikk ut

Noen av disse vil koste litt mer enn andre, og noen vil ta lengre tid å bygge. Imidlertid er de alle billigere hvis du bygger dem selv i stedet for å kjøpe dem. Du kan lage grillen til noen av dem med resirkulert tre og andre naturlige materialer, noe som gjør det billig å bygge. Så hvis du alltid har ønsket ditt eget utendørs kjøkken med gassgrill, er det på tide å gjøre drømmen din til virkelighet. Så sørg for å legge til noen praktiske ideer for å gjøre sommeren enda morsommere hvert år.

Moderne og praktisk benkeplate

praktisk kjøkken laget av rustfritt stål på takterrassen med moderne design og plantepotter og parasoll

Nesten alt er mulig når det gjelder benkeplater på kjøkkenet. Vær imidlertid oppmerksom på at enhver overflate krever en viss mengde vedlikehold, så du må veie fordeler og ulemper basert på din beliggenhet og livsstil. Fliser eller for eksempel en utvendig kledning av granitt må tettes. Hvis du har barn, kan det være lurt å vurdere en lettstelt kunststein eller rustfritt stål. I disse dager kan benkeplater se så kule ut at mange mennesker foretrekker disse alternativene fremfor alle andre. Fliser er flotte for å dekke treet på utekjøkkenet ditt. Det er et veldig allsidig materiale, og du kan finne det ganske billig ved å handle i din lokale maskinvarebutikk. Imidlertid kan et kjøkken også bygges med rustfritt stål og fliser. Bare innramm disse, og legg deretter til flisene som et deksel.

Kreative design med kjøkkenskjerm

grønt kjøkken bakvegg og spisebord og trestoler

Å plassere en utendørs grill mot en vegg er en annen flott måte å bli kreativ på med kjøkkenet. Mens mange velger stukk, må du huske på at røyk kan misfarge det, spesielt hvis det er lyse farger. Selv om fliser i utgangspunktet er dyrere å installere, kan de rengjøres enkelt etter at du har brukt gassgrillen din utenfor kjøkkenet intensivt. Avtrekkshetter er også nødvendig for ventilasjon i utendørsområder der røyk ikke kan slippe ut av seg selv. Imidlertid kan du definitivt utstyre et helt uterom. Utekjøkkenøya på bildet ovenfor ville ikke se nesten like imponerende ut uten den skreddersydde trepanelhetten som matcher gulvet.

betong utekjøkken og pizzaovn grønn vegetasjon

Et lukket design laget av betong kan også være moderne og funksjonelt for et gassgrill -utendørs kjøkken. Det er mange alternativer med en kjøkkenøy, og det er mye å si om det. Selvfølgelig kan du installere en misunnelsesverdig pizzaovn, moderne belysning og en virkelig stilig benkeplate og kjøkken bakvegg. Noen huseiere foretrekker imidlertid å bygge sitt utendørs gasskjøkken med lignende farger og rimelige materialer som passer godt inn i omgivelsene. Små potteplanter bidrar også til å visuelt knytte det eksisterende landskapet og resten av designet.

Bruk naturstein som en kjøkkenvegg bak og integrer den i kjøkkendesignet utendørs

Dette er et kjøkken gjemt i en enklave som delvis er omgitt av naturlige steiner. Disse kan for eksempel også omgjøre et basseng, en hage eller en annen del av utekjøkkenet. Steinen gjør denne ellers ganske typiske designen mye mer interessant og unik, og holder sannsynligvis kjøkkenet hjemmefra, noe som er et overraskende element.

Gassgrill utenfor kjøkken med pergola

liten bygning med sommerkjøkken og pergola benk og sittegruppe

Har du en stor hage? Du vil få mest mulig ut av plassen ved å gi grillen sin egen struktur. Gjestene vil elske å samles i en egen utendørs oase. Bygningen kan være et garderobebasseng, et utendørs bad eller et sted å lagre gamle ting eller sykler. En vakker porto kan være elementet som skal matche, og selv om det tar omtrent en uke å bygge, er det ikke et vanskelig prosjekt i det hele tatt. Pergolaen kan være virkelig avslappende og karibisk, tror du ikke? Du kan til og med feste dette til enden av uteplassen eller bygge det som et frittstående kjøkken.

Åpent kjøkken i tre med benkeplate og benkeplass separat lagret

Apropos oppbevaring, de åpne hyllene i et utendørs kjøkken gir et luftig preg og gir visuelle kontaktpunkter ved at huseieren enkelt kan vise takeaway -varer. Vi tror også at en hevet teller kan være perfekt som et område for tilberedning av drikke og cocktailer. Det tar litt lengre tid å bygge, men du har så mye mer plass etterpå enn på et tradisjonelt utekjøkken med flere skap. Det er til og med en bar på den ene siden som har sitteplasser og det perfekte stedet å nyte sommerkveldene ute mens du spiser.

Takvinduer for gassgrill utenfor kjøkken

overbygget kjøkken med takvindu, innebygd kjøleskap og spisebord samt pizzaovn

Så hvis grillen din er under en så skyggefull konstruksjon på uteplassen din, er takvinduer løsningen. Et takvindu slipper inn nok lys både om dagen og om kvelden eller om natten og oppløser samtidig monotoni i et tak. I tillegg ser det fantastisk ut i de fleste kjøkkenområder.

Svingdør for kjøkkengrill

Svingdør eller svingport for kjøkkengriller i hagen eller utsiden av tre og betong

Å grille utendørs er veldig attraktivt i disse dager. Men hvis du vil dekke grillstasjonen helt, noe som kan være en god idé avhengig av klima og nærhet til sjøen, kan du gi den en vakker svingdør i garasjestil. Åpne den når den er i bruk, og lukk den mens du tilbereder mat med sterke smaker. Gjestene vil elske elementet av overraskelse, men det er også viktig at utsiden er godt ventilert.

utendørs kjøkken med gassgrill og integrert TV for mer underholdning mens du griller og flislagt bardisk

Ikke gå glipp av et minutt med fotball med en værbestandig LED -TV over gassgrillen utenfor kjøkkenet. Teknologien er forbedret i disse dager, slik at disse TV -ene lett tåler gjenskinn fra direkte sol, vind og regn. Produsenter selger til og med forskjellige modeller avhengig av hvilken type sollys som faller i området.

Diskret belysning med LED -strips eller eventyrlys

subtil belysning med led -strips i utvendig område med gassgrill utenfor kjøkken

LED -strimler eller belysning nær gulvet tjener ikke bare et praktisk formål ved å lysne ellers mørke områder, men er også dekorative som du kan se ovenfor. Det oransje lyset er definitivt moderne og vekker oppmerksomhet. Blått lys har imidlertid en tendens til å skape en litt roligere atmosfære. Du kan også bruke en fjernkontroll til å endre fargen avhengig av humør eller anledning.

eventyrlys og matchende belysning for en grillkveld i bakgården og en romantisk atmosfære

Eventyrlys kan bli ditt med et raskt stopp hos en lokal forhandler. De er en rimelig måte å livne opp et rom eller hageområde med den ekstra fordelen av å være tilgjengelig uansett vær, hvis du vil ha dem ute hele året. Så forskjønn gassgrillens utendørs kjøkken ved å skape en romantisk atmosfære med de riktige lysene.

Møbler og teknologi i retrostil

hagemøbler i vintage -utseende og grønt kjøleskap i retrostil for en rustikk atmosfære

Hvis du virkelig ønsker å bygge et utekjøkken med et lite budsjett, kan du sjekke bruktbutikker eller skrapgårder for å se om du kan utstyre deg med gamle kjøkkenskap. Legg også til noen få steiner for å få det hele til å se enda mer rustikt ut. Dette er en veldig billig og enkel måte å lage et utendørs kjøkken på som du enkelt kan fullføre på en helg. Det fargerike vintage -utseendet på retro -kjøleskap passer inn i både rustikk og moderne design. Slike kjøleskap er stort sett nye å finne, men formidler den samme atmosfæren når det er for vanskelig å finne en ekte 1950 -tallsversjon.

Små apparater og tilbehør til gassgrill utekjøkken

moderne design for gassgrill utendørs kjøkken laget av rustfritt stål og små apparater

Det er ikke nødvendig å lage en margarita inni. Bare legg en mikser på kjøkkenøya for dette. Eller enda bedre, ha en innebygd i benken hvis det fungerer. Dette gjelder stavmikser, matprosessorer eller andre enheter som gjør det enkelt å tilberede måltider på ett sted. Ikke glem å utstyre et utendørs grillområde med dekorasjoner som små lykter, puter, vaser, mønstre og andre kunstverk for å gjøre plassen enda mer innbydende.

Previous Post
45 magníficos peinados de giros de pasión
Next Post
Baba Wanga – Fakta om seerens liv og spådommer