15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

20 ideer til vannspill for hagen – harmoniser sjel og sinn

vann funksjoner for hagen fontene klassisk dekorasjon idé romantisk

de Vannlek for hagen eller uteplassområder er ikke bare vakre og trendy, men også nyttige. De er et viktig hageelement som sikrer godt humør og velvære, og ikke bare på varme sommerdager. Det beroligende sprutet av vann har en terapeutisk effekt på menneskers helse.

Vannfunksjoner for hagen eller terrassen – skaper et blikkfang

vann funksjoner for hagesopp ideen regnimitasjon metall

Takket være den nye teknologien vil være i dag Vannlek for hagen og uteplass i alle tenkelige former og størrelser, laget av høyteknologisk eller klassiske materialer av høy kvalitet. Du kan være sikker på at hagefontenen snart blir familiens favorittsted. Vannet har alltid en sterk, nesten ubeskrivelig tiltrekning for mennesker.

Moderne eller klassiske vannfunksjoner for hagen?

vann funksjoner for hage fugl bad fisk figur jern

Du kan velge mellom en rekke design. De moderne hagevannfunksjonene krever ikke vanntilkobling, men har stille og justerbare pumper med garantert levetid. De fleste leveres som komplette vannsystemer.

Kjøp en hagefontene eller bygg den selv?

vannfunksjoner for hageskåler leire foss moderne

Fontene i rustfritt stål er moderne og elegante og veier mye mindre enn vannfunksjonene i naturstein. Terrakottafontene eller keramiske fontener er robuste og klassiske – ideelle for dekk eller uteplass. En person uten spesiell teknisk kunnskap og uten spesialverktøy kan selv konstruere slike fontener ved hjelp av en keramisk blomsterpotte. En designerfontene med vannhjul gir hagen et unikt preg. Du kan bygge en av gamle eller nye slipeskiver.

Vannfunksjoner – enkel montering

vannfunksjoner for hage zen bolle vannstand småstein blomster

En vannfunksjon er enkel å installere – det er ikke nødvendig å ansette en håndverker. Likevel bør man finne ut om de spesifikke egenskapene til det valgte materialet før man bygger eller installerer det. Hagefontener som ikke trenger å begraves i bakken er også egnet som innendørs eller terrassefontener.

Dammen – en moderne variant for vann i hagen

Dammen skaper hagebruk vakre blomster

I stedet for vannfunksjoner, en hage og uteplass, kan det opprettes en dam. Du trenger ikke så mange liter vann for det. Det kunne sett enda bedre ut hvis du skulle plante hardføre vannliljer. De blomstrer fra vår til høst i alle farger unntatt blått og lilla. Vinterbestandige vannliljer kan stå i vannet om vinteren. En minihage med en liten dam er en god idé for boliger med begrenset uteplass.

Vakker hagefontene å lage selv

Dekorasjoner for vannkonstruksjon av vannfontene

Fontener og andre vannfunksjoner kan også gjøres enkelt og individuelt selv. Du kan bygge forskjellige konstruksjoner av stein eller betong for dette, eller du kan bruke eksisterende ferdige gjenstander, for eksempel bøttene ovenfor. Du kan lage en vakker foss med en pumpe. Dekorer med steiner, glassdekorasjoner eller hva du kan tenke deg.

Trestamme – vannfunksjon

Rustikt vann har designideehage

Det er også raskt og enkelt å jobbe med Holt. Vi synes denne ideen er veldig fin, der gamle trestammer ble brukt til å lage en bablende foss. Tømmerstokkene ble stablet oppå hverandre, og vannet falt fra den ene stokken inn i den andre. Derfra pumpes vannet tilbake til den øvre trestammen.

Vannfunksjoner i rustfritt stål – elegant design

Moderne vannfontene fontene rustfritt stål

Disse dekorasjonene, som det også brukes vann til, ser veldig moderne ut. Dette bølger ikke, men er visuelt et fint blikkfang, ettersom det glir ned langs ballen og støttene og skaper interessante bølger og mønstre. En slik dekorasjon kan også være laget av betong.

Interessante vannfunksjoner med vannbokser og blomster

Moderne hagebøtter blomsterpotter hagefontene

Også for denne ideen ble gamle gjenstander resirkulert. I tillegg til bøtter er dette vannkasser, som alle har blitt plantet med vakre blomster. Hvis du har lignende gjenstander som ikke lenger er brukbare, bør du vurdere dem som en vannfunksjon av denne typen.

Vannfontene for uteplass

Vannhage ideer fontene design tre gjerde

Utendørs vannvegger

Innendørs vannveggdesign hagefontene

Ideer til vakker vannhage

Naturstein fontene hage vann

Integrert vannbrønn

Innfelt fontenen steinvegg design

Hagefontene – moderne design 

Vann funksjoner fontenen bakgrunnsbelysning design ideer hage

Firkantet hage fontenen design uvanlig

Naturstein fontenen design terrasserte på 3 nivåer

Klassiske vannfunksjoner for hagearbeid

Vannhage moderne vannfontene svart firkant

Vannspill hage patio ideer vann hage

Previous Post
Optimistisk tenkning som en viktig faktor for bedre søvn
Next Post
Design en parasoll – krydre den gamle solbeskyttelsen