15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design i hagen – praktiske ideer for en økonomisk gårdsdesign

Hage gamle møbler kommode trekasser støvler

Hvis du vil ha en stilig hage med god plass til blomster og planter å vokse og flotte sitteplasser for å nyte det vakre været og roen ute, hvorfor ikke prøve noen nye ideer? I dag har vi noe spesielt for deg: resirkuleringselementer som du kan bruke i hagedesignet ditt. Det er både miljøvennlig og rimelig, i tillegg til en unik måte å vise din egen stil. Fra vakre keramiske potter til stilige anheng til plantene dine, det finnes en rekke måter å få resirkulerte varer til Design i hagen å bruke. Her er noen ideer vi vil bringe deg i dag for å komme i gang.

Resirkuler elementer som skal brukes til design i hagen eller gården

Design i hagen bruker gamle beholdere

Gjenvinner blomsterpotter for det Design i hagen

Har du allerede fått ideen om at du kan bruke blomsterpottene igjen? Bruk gamle tønner til å plante grønnsaker eller samle skrapvirke fra gamle hus for å kled hagesengene dine. Du kan også bruke 20 liters bøtter og kaffedunker til dette. Disse vil gi et nytt preg på både design og funksjonalitet i hagen din.

Planter etiketter

Det er viktig å merke plantene dine slik at du husker hva du plantet og hvor. En måte å inkorporere resirkuleringsdesign der også, er å kombinere vinkorker og bambuspinner i unike hagemerker. Legg gamle vinkorker på bambuspinner, skriv plantens navn på korkene og dine lunefulle plantetiketter opprettes. Voila, du gjorde det!

Gamle bokser til urter

Mens du bruker gamle fat og bøtter til å dyrke grønnsaker, kan du også bruke gamle aluminiumsbokser til urter. Du kan feste disse til hodelaget for et pent utseende! Husk å bore dreneringshull i bunnen av hver boks. En stor fordel med hermetikkdyrking er at de lett kan bringes innendørs i vinterhalvåret, så de vil vokse året rundt. På denne måten får du friske urter i hver sesong.

Design i hagen skal være praktisk og vakkert

Design hermetikk urter bruker interessant original fersk

Trillebår fungerer som fuglebad

En gammel trille får en ny funksjon: den fungerer som et fuglebad, eller rettere sagt, du kan konvertere den til en. For å unngå stillestående vann og mygg må du installere den lille pumpen i basen og deretter fylle trillebaren opptil et kvarter med steiner. Slik ser fuglebadet stilig ut og samtidig er det superpraktisk. Steinene vil gi drenering og de vil etterligne en ekte dam. Du kan til og med legge til vannplanter som for eksempel liljekloss, avhengig av hvor dypt du vil fylle trillebåren. Hvis du vil lage en bærbar blomsterbeholder av trillebaren, kan du bore dreneringshull i bunnen av trillebåren og plante blomster du ønsker der. Du kan flytte trillebåren rundt på tunet ditt slik at plantene får riktig mengde sollys. Er ikke det praktisk?

Som du kan se, er det utallige måter å få gjenstander til resirkulering Design i hagen å integrere. Fra gjenbrukte bøtter som plantebeholdere til kaffeformer som urtebeholdere, alt er mulig her. Det kreves bare litt kreativitet for å gjøre hagen unik. Det eneste som kan hindre deg i å gjøre din egen hage til en miljøvennlig oase er din egen kreativitet, så fri til å eksperimentere. Vi kan bare oppmuntre deg til å gjøre det, resultatet blir en miljøvennlig og helt unik hage. Ta hjertet og start ditt resirkulerte hagedesign ved å vurdere punktene ovenfor. Ingenting kan gå galt der!

Legg til et nytt preg på utformingen av hagen

Hagekopper i stedet for potter for å spare vann og planter

Praktisk bruk av gamle fat og bøtter

Design i hagen små bøtter ideer dekorasjon

Design praktiske ideer er økonomiske i brukEn unik måte å dekorere hagen på

Design i hagen bokser blå blomster kar

Handle miljøvennlig!

interessant dekorasjon gamle blomsterstykker ser originale utHagen ser kreativ og vakker ut

Design i hagen på en kreativ og økonomisk måte

Resirkulerte varer kan være nyttige Design i hagen resirkulering elementer gamle flasker

Previous Post
Kjøkkenopplegg og romlig fordeling
Next Post
Laget med blondedukler for attraktive DIY -dekorasjoner