15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stien i hagen – 18 flotte ideer laget av forskjellige materialer

steinsti i hageleddene moss natur design gjerde steinhage

Hva er hagestier til? Du inviterer oss til å utforske området rundt, gå ut av huset og nyte det flotte utendørs! Selv i din egen bakgård kan en godt anlagt sti friste deg til å ta en kort spasertur, hvor du vil senke farten i rammen av tunet og først legge merke til hvor vakker naturen er utenfor! I dag skal vi vise deg 18 søte ideer til Sti i hagen, å lage drømmenes hage og hvordan du kan style den! De spenner fra den veldig enkle asfalterte stien gjennom den skyggefulle skogen til en bred trestammet sti hvor du kan gå romantisk hånd i hånd. Nyt de vakre bildene og la deg inspirere av ideene til stien i hagen!

Sti i hagen – trebjelker som trinnplater på stien

drivved småstein vei i hagen idé buesche

Massive trebiter og bjelker laget av drivved kan også brukes til dette formålet, som vist her på bildet. Takket være disse trinnplatene som en sti i hagen, kan du nå enkelt gå gjennom denne buede grusveien. Fleksible metallrammer for bjelkene og steinene i endene forhindrer bevegelse i retning av sengene rundt.

Sti i hagen dekket med gress

trapper hagesti trinn gressmos romantisk idé

Stålstigerør danner grunnlaget for denne unike serien med hagetrapper; bølgene av grønt gress plantet over krever ikke slått. Denne stien i hagen er så myk at det er verdt å gå barbeint på den for å oppleve en unik følelse!

Hagevei med tre

trær ramme sti i hagen hekker busk bakken

Hvis du har en stor hage, trenger du også stier og passende hagestier for lengre turer. Her kombineres grus med blåstein og stien i hagen er innrammet med trær.

Stien minner om et skoglandskap

landskap skogsti i hagen romantisk idé å plante steiner

Duftende furu nål mulch omgir runde stepping stones som fører til et bambus hjørne og stein fontene i denne skogkledde hagen. En sti i hagen som denne kan minne deg på hver dag hvor fantastisk naturen er. Hvis du kan replikere denne ideen i din egen hage, vil du bringe litt magi til et skyggefullt sted i hagen, og du vil sikkert ikke angre på det du gjorde! Tvert imot vil du definitivt være stolt av ditt lille skogsparadis!

Moderne måte

moderne sti i hagen bassenghuset design plen

I moderne arkitektur er det ofte gjentakelser av strukturens linjer og former. Det er det samme med utformingen av hagestiene. Her kan du se firkantede steiner for stien i hagen, kombinert med småstein foran bassenget, som sammen skaper et behagelig geometrisk utseende.

Japanske hagestier

japansk sti i hagen steintrinn blomstrende planter

Stepping stones og stier i forskjellige former inviterer deg til å vandre gjennom denne hagen i japansk stil. De store elvesteinene er fantastisk innrammet av lavt gress på denne stien i hagen og skaper en romantisk atmosfære i kombinasjon med delikate blomster.

Brostein for å designe stien i hagen

belegningssteinsti i hagen blomster gul murhus

Tilbake til de sjarmerende feriehusene og stedene! En asfaltert sti i hagen er fantastisk, den gir deg følelsen av at denne hagen har eksistert i mange år, selv om den er ny.

Sti i hagen laget av steiner i form av en elv

Landskapsdesignsti i hagen steinhage grus gangbro plen

En komplisert konstruksjon som denne gir deg like mye glede som moro å gå der. En slyngende steinelv slynger seg gjennom et sekundært grusleie og inviterer deg til å slappe av der.

Fugleperspektiv for stien i hagen

vei i hagen industriell form symmetri graeser

Har du god utsikt over hagen din fra et vindu i første etasje? Du kan gjøre det beste hagedesignet hvis du kan se på hagen din eller hagen ovenfra. Her viser vi bare ett eksempel, og det er en bratt vinklet grussti som fører til et sirkulært sittegruppe med peis i midten. Denne stien i hagen er en god idé, ikke sant?

Svingete sti i hagen av grus

kurve grussti park hage design idé plen tre

Buede stier kan få en liten hage til å se større ut. Forbedre denne romeffekten, utvid din lille hage visuelt ved å bruke mindre planter i forgrunnen og større, fulle av planter og trær i bakgrunnen, så langt som mulig fra stien i hagen.

Hage med grussti

grussti i hageplantens rammedesign

For å oppnå utseendet på løs grus som en sti i hagen uten å bekymre deg for at småsteinene forlater stien, brukte landskapsarkitekten på dette uterommet en behandling som ble kalt chip -pakning. Denne brukes på asfalt og gir utseendet på løs grus.

Trinnstein som en hagesti

frodig hagesti stein idé pergola

Del en plen og gjør hagen din spesiell ved å lage stepping stones der. Hvordan forme en sti i hagen. Dette gir absolutt en koselig, vill tone til utendørsområdet.

Ødelagte steiner former veien

steiner bane sti hage design idé

Uregelmessig formede steinbiter kombinert med fint grus – dette er en klassisk blanding som fungerer med mange hagestiler. Jorddekkende stauder fyller ut hullene mellom steinene, mens eviggrønne og blomstrende busker er valgt for å pynte hele utseendet på forskjellige punkter underveis. I tillegg er det alltid noe fantastisk som du kan se på lengre tid på veien i hagen.

Steintrinn i hagen

trinn steinheller sti trapp hagedesign

Store steinheller danner denne iøynefallende stien i hagen, som sømløst smelter sammen fra en trappet sti til en flat tursti. De ujevne natursteinhellene ser ut til å ha blitt brukt riktig her og suppleres med store elvesteiner som rammer dem.

Kombiner design

hagetrapper stein design ide moderne skrå seng

Kombiner stien i hagen med trappene. Her ble lett stein brukt til dette formålet. De mørke småsteinene gir en attraktiv aksent. De lyse steinene kommer til sin rett takket være den mørke vegetasjonen rundt dem.

Vegetabilske lapper stier

sti i hagen grønnsakslapp-tre-skive-plen-design

Treplater ser like naturlige ut som stein og brukes ofte til å lage en sti i hagen. I en grønnsakspleie som er delt inn i individuelle sektorer, bør det også være en måte å nå hver grønnsak uten å bli skitten på skoene dine, selv etter en regnværsdag. Den naturlige kanten av tre er godt supplert med trebanen.

Trinnstein i naturlig utseende

vei-i-hagen-stepping-stones-buesche-greening-rhododendron

Du kan etterligne stein fantastisk med betong. Det er også et billig alternativ. Design trappesteinene nevnt tidligere. Du kan forme disse på hvilken som helst måte du vil. En utsmykket sti i hagen er veldig egnet for romantisk design.

Previous Post
Arkitekthus med glassfronter åpner seg mot naturen
Next Post
Lag ideer til påske for små og store – søte kaniner og andre motiver