15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekking og landskapsarbeid på et hjem i Brooklyn

terrasse og hagedesign moderne hevet benk tre sjeselong

Vi vil vise deg en interessant byhage midt i Brooklyn og gjøre det klart hvilken imponerende transformasjon som ble utført og oppnådd på bare noen få trinn. Designet for terrassen og hagedesignet kommer fra Lindsey Taylor. Du vil bli overrasket over hva som kan endres med et nytt gulvbelegg og vakre planter og møbler. Den nye hagen utstråler ro og er perfekt for avslapning.

Terrasse og hagedesign – hagen på forhånd

terrasse-hage-design-på forhånd-design-asfaltering stein-plen-remodeling

Ikke mye ble endret i form av den lille hagen ved utforming av terrasse og hage. Til og med hevet seng ble beholdt. Den eneste forskjellen er det avrundede området, som nå har en enkel vinkelform. Dette gir hagen et mer moderne utseende. Blåstein i grå farge brukes som gulvbelegg. Flisene har også en moderne, rektangulær form og dekker også den tidligere plenen. Siden eierne likte bambusgjerdet veldig godt, ble ingenting endret på det. Til og med det forvitrede utseendet ble beholdt i terrassen og hagedesignet, noe som gir hagen en viss sjarm.

Uteplass og hagedesign – The Townhouse i Brooklyn

terrasse og hagedesign brooklyn-hus-design-balkong-blomsterkasser-graeser

Grått ble også valgt til det faste spisebordet. Benker og moderne krakker brukes til å sitte. Sjeselongen laget av ubehandlet tre, som også inkluderer et sidebord, er et interessant blikkfang. Dette tilbehøret kommer fra en huseiers ferie. En praktisk funksjon som ble vurdert ved utformingen av terrassen og hagen er flere sitteplasser, som er mulig takket være den høye veggen i den høye sengen.

Huset før

terrasse-hage-design-hus-design-før-new-york-vegg-design-hvit

Dekorasjonene ble brukt veldig sparsomt i terrassen og hagedesignet. Bare to planter i betong og noen blomsterkasser av glassfiber med kinesisk siv pynter terrassen. En grunn til dette er den ganske begrensede plassen. Til gjengjeld ble imidlertid plantene fantastisk lekt med. De ble plantet på en vill måte, og brøt den rette, moderne stilen på terrassen. Planter inkluderer den asiatiske dogwood, en klatrerose og forskjellige busker. I tillegg ble det valgt et hagedesign som krever minimalt med hagearbeid. Midt i flislagt gulv var det plass til nok en liten seng. Dette er utsmykket med en japansk kamelia, samt lavendel og buksbom. Det var et av kundenes ønsker.

Balkongdesign med trefliser

terrasse-hage design-balkong-idé-hvit-stol-wire-optikk-rekkverk-metall

Sitteområde og tregjerde

terrasse og hagedesign gjerde-bambus-fliser-blåstein-sittegruppe

Hageseng integrert i bakken

terrasse-hagearbeid-planting-seng-idé-tre-personvern-beskyttelse-tre-boards

Høyd seng i hagen

terrasse og hage design loft seng-idé-sitteplasser-vill-graeser

Hagedesign med planter som er enkle å ta vare på

terrasse-hage-design-seng-tre-graeser-buesche-gjerde

Design av Lindsey Taylor.

Previous Post
Arkitekthus med glassfronter åpner seg mot naturen
Next Post
Lag ideer til påske for små og store – søte kaniner og andre motiver