15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hagedesign med steiner – 17 ideer som ser naturlige ut

Hagedesign med steiner-terrasser-hevet seng-plen-tre-betong-moderne

Stein er ikke bare et populært materiale for interiørdekorasjon og design. Det brukes selvfølgelig også ofte til hagedesign. På denne måten får hagen så å si prikken over i -en som får den til å se enda mer autentisk og naturlig ut. Med steiner kan du designe de mest mangfoldige områdene i hagen. Du kan gå for det Hagedesign med steiner Lag en steinhage, dekorere peisen med steiner, design en steinhage eller bare legg til aksenter her og der.

Hvor effektivt en hagedesign med steiner kan være, vil vi vise deg noen inspirerende eksempler på bilder som du kan etterligne som du ønsker. Krydre hagen din i vår ved å bruke materialer som stein, selvfølgelig. Du vil ikke angre på det!

Hagedesign med steiner og vegger

Hagedesign med steiner -belegg-naturstein-bakhage-taktekking-moderne-arkitektur

En flott måte å bruke stein i hagen er å bruke den til å bygge en vegg. Hvis du allerede har en vegg, kan du bare kle den med stein. Halve vegger, som du også kan bruke for å ramme terrassen din, er spesielt effektive når du designer hager med stein. Og mens vi er på temaet terrasser – et gulv av steinheller er veldig effektivt.

Hagedesign med steiner – terrassegulvet

Hagedesign med steiner-terrasse-bord-benker-massivt tre

Se bare på den interessante måten steinene på gulvet på terrassen ble arrangert på i dette eksemplet. Gulvet minner faktisk mer om en vegg, men det er ekstremt effektivt. For å løsne det ordnede arrangementet av dette hagedesignet med steiner, ble det plantet frodige planter rundt det.

Hagedesign med steiner – bekk i skråningen i hagen på landet 

Hagedesign med steiner -landhausgarten-vann-fontene-bekk

Du kan også markere bassenget ved hjelp av et hagedesign med steiner. Spesielt hvis bassenget er ved foten av en skråning, kan du bruke dette til hagedesign med steiner. Spred forskjellige steiner på skråningen for å få den til å se mer naturlig ut.

Hagedesign med steiner – vannfunksjoner og dammer i hagen

hagedesign-stein-vann funksjon-planter-blomster-fontene-vannkilde

Dammen er vanligvis også dekorert med steiner. Grunnen til dette er at dette vanligvis er tilfellet i det store utendørs, og det er nettopp det de fleste hageeiere streber etter – for å lage en dam som ser naturlig ut. I eksemplet er det ikke akkurat en dam. Den langstrakte formen, så vel som de små fossene og grusen i vannet minner mer om en elv eller bekk. Likevel er denne typen hagedesign med steiner veldig imponerende.

Hagedesign med steiner – naturstein foss

Ideer-hagedesign-med-steiner-vannfunksjoner-foss-naturstein

Hagedesign med steiner – effektive trapper

Hage-for-hånd-effektiv-hagetrapper-naturlig-optisk-stein-sti-legging

Lag en steintrapp ved å bruke og arrangere større, relativt flate steiner for trinnene. For å unngå en kul atmosfære i dette hagedesignet med steiner, kan du dekorere trappene på begge sider med ganske fargerike blomster. Tror du ikke at denne trappen har et naturlig romantisk utseende?

Hagedesign med steiner – hagestier

Hagestier, hagedesign, natursteinsamlinger, gjengrodd med grønt gress

Som allerede nevnt kan du lage fantastiske hagestier med steiner. Uregelmessig formede plater ble brukt her. De resulterende leddene ble igjen fylt med mønstre laget av småstein. Du kan også bruke firkantede steinheller for denne typen hagedesign med steiner, samt fylle leddene med plen for et naturlig utseende.

Praktiske skulpturer

Praktiske-skulpturer-hage-lenestoler-laget av stein-DIY-ideer-design

Hver hage trenger også noen få seter for å kunne slappe av fra tid til annen. Bare lag litt av stein. Enten en benk eller en lenestol av denne typen – et blikkfang er garantert. Og dette skulpturelle hagedesignet med steiner er også nyttig.

Fliser laget av småstein

Hage-fliser-småstein-landskapsarbeid-stepping-stones-flower-tub-planter

Lag fliser i et interessant mosaikkmønster ved hjelp av småstein. Du kan deretter bruke den til å lage en unik hagesti for hagedesign med steiner som ingen andre har. Eller du kan bruke den til en ny sittegruppe.

Ram hagen

Innramming-the-garden-curb-garden design-ideas-pictures

For hagedesign med steiner, ramme blomsterbedene og hvorfor ikke grønnsaksbedene dine med kantstein av ekte stein. På denne måten kan du skille dem fra resten av hagen uten å virke for kunstig. Et bredt utvalg av modeller og design er tilgjengelig for kantsteinene.

Hagedesign med steiner – bro

stein-bro-plen-kunstig-dam-bekk-hage-ideer-bilder

Du bør selvfølgelig kunne krysse en dam eller en elv som krysser hagen din uten problemer. For dette formålet, bygge en bro av stein eller betong, som du senere vil dekke med steinheller. Hvis du vil, kan du også legge til et rekkverk eller en lav vegg til dette steinhagedesignet.

hage-design-med-steiner-terrassebord-tre-bro-bekk-hage benk

Ideer-design-stein-hage-gulvbelegg-terrasse-vegg-blomsterpotte-dekorasjon

Hage-med-steiner-design-terrasse-gulv-moderne-stoler-plast

Hagedesign-med-steiner-basseng-oval-boblebad-skråning-planting

Vann har-dammer-i-hagen-naturstein-foss-design-statuer

Previous Post
Renovert moderne bolig med et elegant interiør
Next Post
Å lage blomster med barn av papir, filt og plast – 16 kreative ideer