15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hagedesign – en flott før og etter design

idé-hage-design-attraktiv-japansk-lønn-betong-gulv

Å redesigne en liten hage på en attraktiv måte og gjøre den til et koselig paradis krever ikke alltid mye innsats og utgifter. Vårt eksempel på en bakgård i Brooklyn i dag beviser dette også Idé for hagedesign. Den ganske lite attraktive hagen ble omgjort til et vakkert område av Anishka Clarke og Niya Bascom, hvor du nå kan slappe av fantastisk. Den nyopprettede hagedesignen gjør området ikke bare mer innbydende, men også mer romslig.

Hagedesignidé – hagen på forhånd

idé-hage-design-på forhånd-urban-bakgård-møblering-bambus-gjerde

Det allerede eksisterende, store treet var fordelaktig. Dette gir en behagelig nyanse og kan også brukes perfekt av kundens barn til å leke. Den minimalistiske stilen som en idé for hagedesign gir nok plass til å leke, fordi unødvendige og plasskrevende senger, møbler og dekorasjoner ble unngått.

Det attraktive treet, som tidligere ble sett på som en plage i den lille hagen, er nå et skikkelig blikkfang og bør definitivt nevnes som en idé for hagedesign. Den attraktive sengen som ble designet rett nedenfor bidrar også til dette. Skygge plantene “hostas” ble brukt, noe som gir hagen et hyggelig grønt utseende. Disse plantene var allerede tilstede i hagen på forhånd. Designerne la til mer, inkludert de i forskjellige fargenyanser.

Hagedesignidé – plant hostas i skyggen

idé for hagedesign funkie-plante-deco-idé-senger

Mye grønt er også av stor betydning når du tenker på at gråtoner i form av betongplater ble brukt for resten av designet. Sidehagestien eksisterte før og ble beholdt. Det var også ganske aksenter av hvite småstein som en idé for hagedesign.

Terrasse design

idé-hage-design-terrasse-bygning-grave-underjordisk-rett og slett

Den U-formede betongstien tjente som en ramme for den nye terrassen under redesignet. For å lage dette ble et lag av plenen fjernet. Det er viktig at overflaten er rett og plan for denne hagedesignideen.

Unngå ugress i hagen

idé-hagearbeid-presenning-film-ugress-beskyttelse-original-praktisk-design

Med mindre arealer kan du gjøre en god jobb med å forhindre ugress på terrassen. For denne ideen for hagedesign legger du ganske enkelt ut en presenning. Dette forhindrer at uønsket gress vokser gjennom leddene, noe som igjen sparer tid og hagearbeid.

Legge belegningsstein

idé-hage-design-sand-belegg-legging-skjøter-original-diy-instruksjoner

Så var det sand på presenningen. Med sin hjelp kan ujevnheter jevnt utjevnes. Betongplatene kan ordnes etter ønske. For denne hagedesignideen ble det valgt et symmetrisk design som tilsvarer den minimalistiske stilen. Leddene er noen ganger bredere enn vanlig, slik at det er nok plass til grus.

Grus som en aksent i hagen

idé for hagedesign småstein-hvit-betong-plate-terrasse

Bruken av lys grus som en idé for hagedesign skaper interessante fargetoner midt på det grå gulvet. Ellers ville den nøytrale jorda ikke se så attraktiv ut på grunn av den ekstra skyggen som det store treet gir.

Personvernskjermen som en idé for hagedesign ble også smart valgt. Bambus er ikke bare billig og moderne. Et særtrekk ved en personvernskjerm, som kan være veldig praktisk i hagen, er at den skaper hull som ikke bare lar lyset trenge inn, men også tilbyr behagelig luftsirkulasjon, noe som kan være spesielt gunstig i varme sommerer.

Hvite hagemøbler

idé for hagedesign moderne-minimalistisk-hagemøbler-retro-hvitt-metall

Den moderne hagen mottok også flotte hagemøbler. De har en retrostil, som oppnås av det hvite metallet i rutenettet. Den hvite fargen utfyller ikke bare grusdesignet, men kommer også til sin rett takket være den grå bakgrunnen. Møblene har et lett ansikt, noe som betyr at de lett kan flyttes. Hvis det er nødvendig med et kjølig, skyggefullt sted om sommeren, kan møblene plasseres under treet. Møbler av denne typen er en virkelig flott ide for hagedesign som du også kan vurdere for hagen din.

Ganske parykkbusk

idé-hage-design-grønn-dekorasjon-bakgård-terrasse-innredning

Designerne plantet også den attraktive parykkbusken i et fat. Det fungerer som en attraktiv aksent for å fylle et hjørne uten å være for iøynefallende. Du lurer kanskje på hvorfor busken ikke ble plantet direkte i hagen.

Original idé med fat

idé-hage-design-parykk-busk-fat-planter-deco-puter-gul

Målet med denne ideen for hagedesign var at busken er begrenset i sin maksimale størrelse av den smalere fatet og dermed ikke tar noen verdifull plass i hagen.

Den gamle betongstien

idé-hagedesign-hagesti-ramme-graeser-huebsch-inspirasjon

Her kan du se den gamle betonghagen, som nå ser mye mer attraktiv ut i de nye omgivelsene. De ulike gressene som henger pent over betongen bidrar også til dette. Uansett hvilken ide for hagedesign du velger, bør du på forhånd vurdere hvilke detaljer du kan beholde og bruke for den nye hagen. Dette sparer ikke bare tid, men også penger.

Treet som en personvernskjerm på et høyere nivå

idé-hagedesign-brann-trapper-metall-rust-optikk-tre-tre-personvern

Hagen kan sees ovenfra fra en brannutgang. Siden bambusgjerdet ikke kan garantere personvernet i denne høyden, kommer den japanske lønnen inn i bildet igjen. Takket være høyden kan den også brukes fantastisk som en personvernskjerm. Å forlate eksisterende planter i hagen er like ofte en nyttig idé for hagedesign.

Hage idé om Ishka designer.

Previous Post
Vanlige og enkle yogaøvelser hjelper med brystløft uten kirurgi
Next Post
Ryggstrekkøvelser: Med følgende øvelser erklærer du krig mot ryggsmerter!