15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gjør sitteplasser i hagen koselig med hagemøbler i metall

Seter i hagen ovalt-hagebord-metall-hvitt-pulverlakkert

Enten stor eller liten, din egen hage er din personlige oase av ro, hvor du kan slappe av og lade batteriene for hverdagen. Hvis du har designet hagen din vakkert, trenger du også et fint sete hvor du kan nyte ditt individuelle sommerparadis. Enten til middag, kaffefest eller avslappende, i dag viser vi deg noen ideer om hvordan du gjør setene i hagen funksjonelle og komfortable.

Nyt setene dine i hagen uten bekymringer – værbestandige hagemøbler i metall

Sitteplasser i hagen, metall-værbestandig-vinter-ute

Kundebilder av Lazy Susan hagemøbler om vinteren

Et viktig poeng når du skal velge sete i hagen er det Kompassretning. Hvis du vil nyte solen ved middagstid og på kvelden, bør du lete etter et sted i sørvestlig retning. En østvendt terrasse er perfekt for solbadere som liker å spise frokost ute. På den annen side er et lite, litt skyggelagt hjørne egnet for et stille leseområde. Når du leter etter det perfekte stedet for setet ditt, må du også svare på følgende spørsmål: Hvor mange mennesker vil sitte der? og hvordan vil du bruke plassen? Flere seter i hagen ville være ideelle for optimal frihet. Med følgende tips og allsidigheten til hagemøblene, kan du også gjøre en liten terrasse praktisk og komfortabel.

Vellykkede seter i hagen bør ikke bare smelte harmonisk inn i hagen, men bør også representere den perfekte sammensmeltningen av funksjonalitet og estetikk. Enten du planlegger en klassisk asfaltert terrasse med spisebord og stoler for hele familien eller et rolig tilfluktssted for lesing eller avslapning, spiller valg av hagemøbler en spesielt viktig rolle. Avhengig av materialet er mengden omsorg som kreves forskjellig, og noen materialer er mer krevende enn andre. Hvis du vil spare deg selv for intensivpleie og rengjøring, så stol på robuste og værbestandige utemøbler av metall. de Terrassemøbler i metall av Lazy Susan for eksempel er laget av aluminium og har derfor den fordelen at de aldri ruster og ikke krever spesiell forsiktighet. Hagemøblene i aluminium er også veldig lette, enkle å transportere og imponerer med sitt elegante utseende.

Formen på hagebordene for harmoniske sitteplasser i hagen

Seter i hagen rundt-metall-spisebord-aluminium-pulverlakkert

Hagebordet er vanligvis fokus på terrassen, men ikke hvert bord passer på hver terrasse. Heldigvis er hagebord tilgjengelig i et stort utvalg av former og størrelser i disse dager. I tillegg til den klassiske rektangulære formen er det ovale eller runde hagebord tilgjengelig, som er bedre egnet for en liten hage. I prinsippet har et rundt bord en mer kommunikativ og generelt mer harmonisk effekt, og flere mennesker kan sitte ved det.

Uttrekkbart hagebord gir fleksibilitet

seter-hage-metall-spisebord-6-personer-uttrekkbart-aluminium

Et uttrekkbart hagebord kombinerer fleksibilitet med spesiell spenst. Med en enkel mekanisme kan det lille bordet forvandles til et stort bord for 8 personer til hagefesten om kvelden! Før du kjøper et slikt hagebord, bør du sjekke hvor mye plass som er tilgjengelig på terrassen.

Bord-parasoll kombinasjon

seter-hage-rundt-spisebord-metall-solskjerm-integrert

Parasoller er en ideell skyggeløsning, spesielt for balkonger, terrasser og seter i hagen. Hvis du bare har liten plass tilgjengelig utendørs, kan du velge dette plassbesparende alternativet. Bordparasollen gir tilstrekkelig skygge, gir nok plass under bordet og muliggjør barrierefri bruk. Hvis hagebordet har et hull, kan konvensjonelle parasoller også integreres i konstruksjonen. Et matchende parasollstativ laget av metall kan sikre stabiliteten og stabiliteten til parasollen takket være den høye vekten.

Benk i stedet for en stor salongsofa

sitteplasser-hage-stue-sofa-metall-benk-sidebord

Hagebenken i kombinasjon med lenestol og sidebord blir det nye favorittstedet i hagen, hvor du kan sitte, le, lese eller bare slappe av. Med et mykt trekk og fargetilpassede puter kan det også erstatte den dyre loungesofaen. Metallbenker utstråler en viss nostalgisk teft og er vanligvis så tidløst vakre at de også ofte brukes som dekorative gjenstander.

Bistro sett for små sittegrupper i hagen

sitteplasser-liten-hage-bistro-møbler-metall-bistro sett

Hvis du ikke trenger mye plass til gjester og familien, er et lite bord for to tilstrekkelig. I dag er den franske bistro -stilen veldig moderne og kan brukes veldig godt i din egen hage. Et bistro -sett inneholder vanligvis et bord og to stoler og er perfekt for en idyllisk kaffefest midt i naturen.

Konsollbord for hagen tillater mange bruksområder

Sete-hage-metall-konsoll-bord-dekorasjoner-lys

Konsollbordet i aluminium er et allsidig hagemøbel og er perfekt som overflate for grilling, bøker, mat og drikke. Når grillsesongen er over, kan du også ordne den vakre høst- eller vinterpynten din på den!

Hvite hagemøbler bringer feriestilen inn i hagen

sitteplasser-hage-spisebord-hvit-aluminium-maritim-blå-gulvfliser-fiskemotiv-bordplate

Hvite overflater er ikke egnet for hagen? Helt feil! på www.lazysusan.de vi har oppdaget mange flotte eksempler på hvite hagemøbler som har overbevist oss om noe annet. Takket være den høye værbestandigheten til aluminium, forblir møblene lyse hvite og blir ikke gule eller gråne selv etter år. Du kan enkelt fjerne grov smuss og flekker med en våt bomullsklut og litt oppvaskmiddel. Med hvite hagemøbler og noen få middelhavsdekorasjoner kan du ta en sommerlig og sørlig teft til terrassen!

Previous Post
10 bunndekkende planter som et alternativ til plener
Next Post
Flotte yogaøvelser for deg og babyen din tone hele kroppen