15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Designideer på frontgården – hvordan kan du dekorere den?

Design av hager foran-ideer-blomsterbed-eiendom-vedlikeholdt-trær-flerårige planter

Hagen er den delen av eiendommen din som umiddelbart fanger øyet ved siden av huset ditt. Av denne grunn bør den også se godt preparert og pen ut. Tross alt vil du ønske gjestene dine velkommen på den perfekte måten. Trær og flerårige planter er spesielt tidkrevende. Disse er ganske enkelt plantet inn og vil glede deg i mange år. Det eneste du trenger å gjøre for disse plantens velvære er å vanne dem regelmessig.

Men hvis du liker å jobbe i hagen ofte og med glede, kan du også lage vakre blomsterbed i lyse farger i gårdsplassen og endre dem avhengig av sesong. Men la deg overraske over designideene våre i hagen, for det finnes forskjellige varianter for enhver smak. de Ideer til design på forhagen kan gi deg litt inspirasjon hvis du planlegger gårdsplassen din og er usikker på hvordan du fordeler plantene og trærne.

1. Designideer på gårdsplassen – en liten seng

imponerende-foran-hage-design-ideer-plen-klippet-liten-seng

Den store enga som pryder denne forhagen får en liten pepp ved sengen av røde blomster. Legg til noen busker og trær, så har du alt du trenger for å imponere naboene dine.

2. Designideer på forgården for gulv

Design foran ideer-hage-sti-buet-sand-grus-grus-overflate

Lek med gulvet for å oppnå flotte effekter som du kompletterer med noen få planter. På denne måten kan du til og med spare deg for å klippe plenen. De reduserer hagearbeidet i forhagen til et minimum.

3. Designideer på gårdsplassen – grønnsakshage

Forhage-grønnsakshage-lage-grønnsaks-senger-klatrehjelpemidler-tre-å-gjøre-det-selv

Hvem sier at grønnsakshagen må være i bakgården? Bare legg den på forhagen, hvis stedet der er mer egnet. Med litt grus for rette stier og noen høybed laget av trerammer, kan du gjøre underverker og dra nytte av det med sunne grønnsaker.

4. Fargerik og frodig

ideer-for-hage-design-fargerik-frodig-med-blomster-velstelte-eng

I stedet for et gjerde kan du også bruke busker og busker til å “gjerde” eiendommen din i området på forhagen. Bli enda mer spent på å komme hjem ved å lage en hilsen fra fargerike blomster og busker.

5. Front yard design – Frodig og grønn

hage design-ideer-grønt-frodige-busker-gress-naturstein-gulv

Du kan også dekorere stien til huset med frodige planter. Resultatet er en vilt utseende, men likevel ryddig forhage som du vil nødig forlate. I dette eksemplet har hagen blitt anlagt i trinn for å matche trappens nivå.

6. Tilbehør til forhagen

Front hage-design-ideer-gulv-vase-leire-vann funksjoner-hagefontene

I tillegg til blomstene og muligens steinene, kan du også legge til andre dekorasjoner i gårdsplassen for å gjøre den mer attraktiv. I dette eksemplet brukes en veltet vase til dette formålet. I tillegg pryder gule blomster hagen, så vel som et enkelt tre. Gulvet til sengen, som er laget av flis og får forhagen til å se enda mer naturlig ut, sørger også for et pent utseende.

7. Seng under vinduet

ideer-enkel-foran hagedesign-ideer-seng-under-vindu-slått-plen

Hvis du legger stor vekt på et rent plenområde, kan du fremdeles lage et pent blomsterbed uten å avbryte plenen selv. Bare bruk området under vinduet, som du kan forvandle til en effektiv, hevet seng.

8. Hage i forgården

Steinhage-trapp-foran hage design-støttemurer-helling beskyttelse

Denne hagen viser at mindre noen ganger kan være mer. For utformingen av forhagen trenger du ikke nødvendigvis store mengder planter. Du kan også bruke steiner i tillegg til å skape en imponerende veranda. Dryss noen busker i mellom for et naturlig utseende.

9. Design ideer for hagen for et eng -utseende

ideer-foran-hage-design-plen-eng-lignende-hekkplanter

Ved å forlate mye plenplass og bare velge noen få busker for designen din i gårdsplassen, kan du spare mye tid på vedlikehold og fremdeles få en pen gårdsplass å være stolt av.

10. Lag en dam

kunstig-dam-lage-front-hage-design-vann-spill-fontener

En dam trenger ikke å være i bakhagen. Det kan også gjøre et fantastisk inntrykk i forhagen, spesielt hvis du kombinerer det med vannfunksjoner som en fontene eller fosser. I tillegg kan du ramme den inn med vakre og fargerike blomstrende blomster, busker eller busker.

moderne-front-hage-design-eksotiske-tre-arter-palme-holde-vegg-kantstein

Design foran hagen-ideer-dekorere-naturstein-trapper-hevede senger-plen

Design av hager foran-ideer-dekorering-moderne-plen-betong-plater

Front hage design-ideer-dekorere-inngangsdør-hage sti-blomst-inngangsdør

foran hage-design-ideer-dekorere-gamle-sykkel-planter-vintage

Previous Post
10 bunndekkende planter som et alternativ til plener
Next Post
Flotte yogaøvelser for deg og babyen din tone hele kroppen