15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Svømmebasseng i hagen fra sjøkontainer – fordeler og ulemper

Svømmebasseng i hagen -havscontainer-basseng-fest-system-moderne

Hvem drømmer ikke om ferie og plask, men også om mulig hver dag etter en hard arbeidsdag? Mange sier at det er mulig å bringe feriestemningen inn i din egen hage med frodige dekorasjoner, eksotiske planter og hagemøbler som inviterer deg til å slappe av. Men hva er en ferie uten sjø, et basseng eller i utgangspunktet uten vann hvor du kan svømme og plaske rundt? Hvis du har nok plass, er det definitivt verdt det Svømmebasseng i hagen å integrere og ha det gøy med det.

Svømmebasseng i hagen – containerbyggingSvømmebasseng i hagen -havscontainer-basseng-moderne offentlige tregulvbrett-solsenger

Når du velger et svømmebasseng, er plassen tilgjengelig, hvor den skal plasseres og plasseringen spesielt viktig. Et prefabrikert basseng kan settes opp med liten innsats, i motsetning til dette som må være innebygd i bakken. I tillegg kan den første demonteres, skilles fra hverandre, og i den kalde årstiden, når det ikke er forhold for svømming ute, kan du bare lagre den til neste sesong. Såkalt containerkonstruksjon har blitt veldig aktuell de siste årene. På den måten opprettes nye, alternative lokaler fra sjøcontainere der varer normalt sendes internasjonalt.

Svømmebasseng i hagen laget av sjøkontainere – et mobilt system

Svømmebasseng i hagen -havscontainer-basseng-stort-system-offentlig-oversikt

Et ekte svømmebasseng med alt tilbehøret kan faktisk utformes i en sjøkontainer. Forsidebildet viser et imponerende anlegg der motemerket Hilfiger Denim presenterte sin kolleksjon i 2011 som en del av motemessen ‘Bread and Butter’. Bassenget var delvis glassert slik at forbipasserende kunne få en god oversikt over arrangementet. Merkets badetøy ble også presentert der.

Sjøbeholder som svømmebasseng i hagen              

Svømmebasseng i hagen -havscontainer-basseng-system-oversikt-moderne-montering

Da arrangementet ble avsluttet, ble hele anlegget og utstyret demontert. Imidlertid skyldes ideen om å bygge fra sjøcontainere deres fascinerende fleksibilitet. En helt vanlig skipscontainer av stål fungerer som grunnlag for et svømmebasseng i hagen. Den er forseglet og dekket med en spesiell film. Filtersystemet, pumpen og strømtilkoblingene er plassert til side. En komfortabel inn- og utgang bør også vurderes, og lengden på trappene eller en stige bør installeres tilsvarende.

Svømmebasseng i hagen med bassengterrasse

Svømmebasseng i hagen -havscontainer-basseng-tregulvbrett-terrasse-moderne

Eventuelt, hvis det er nok plass tilgjengelig, kan et bassengdekk bygges rundt svømmebassenget som en sekundær konstruksjon. Det er solsenger plassert for soling og området brukes til hyggelige bassengfester når muligheten byr seg. I den bakre delen av systemet, vanligvis under dekk ved siden av trappen, er det tekniske utstyret – sirkulasjonspumpe, filtersystem, oppvarming. Om ønskelig kan sammenhengende undervannsbelysning installeres slik at bassenget også kan brukes over natten.

Svømmebasseng i hagen – svømming i en sjøkontainer

svømmebasseng-hage-sjø-container-basseng-hus-tilbake hage-mobil

Slik at det er nok plass til bading, 40 fot – omtrent 12,19 meter store sjøcontainere er vanligvis best. De eksakte dimensjonene er 2,44 W x 12,12 L x 1,20 H. Det er også mulig å glasere den ene sideoverflaten og den ene endeflaten. Vanndybden er i gjennomsnitt 1 meter. Når den er tom, er sjøbeholderens vekt 5,5 tonn, og når den er fylt er den rundt 32,5 tonn.

Svømmebasseng i hagen fra en havcontainer – fordeler

svømmebasseng-hage-sjø-container-basseng-mobil-flyttbar-tilbake hage-sommer

En av fordelene med et svømmebasseng laget av en sjøkontainer er først og fremst mobilitet. Avhengig av konstruksjonen kan den demonteres og ferdigstilles på veldig kort tid. Beholderbassenger kan til og med leies og brukes midlertidig ved arrangementer eller uvanlige ideer. Når oppmerksomhet er nødvendig, kommer dette bassenget til sin rett fordi det tiltrekker seg oppmerksomhet. Et annet fordel er mangelen på byggearbeid som følger med det konvensjonelle svømmebassenget. Av denne grunn kanselleres byggetillatelsen.

Svømmebasseng i hagen fra en sjøkontainer – ulemper

svømmebasseng-hage-sjø-container-basseng-mobile-hus-tilbake hage

Når det gjelder ulemper som følger med svømmebassenger laget av sjøcontainere som en kortsiktig løsning som er begrenset i tid, bør ingen nevnes. En bassengkontroller kan leies om sommeren, og padle moro kan tilbys på kort varsel. Som en permanent løsning, på den annen side, ville kjøp og bygging av et konvensjonelt basseng være den mer fornuftige løsningen.

Svømmebasseng i en sjøkontainer – en flott ide for oppløfting

svømmebasseng-hage-sjø-container-basseng-mobil-transportabel-tilbake hage

Noen ganger blir noen beholdere skrotet, men de blir skrotet. Å finne nye bruksområder for brukte sjøcontainere er en flott oppgangsidé. Men hva gjør du med det? Fraktbeholderne er laget av Corten-stål, hvis struktur er mer holdbar og robust enn de andre svømmebassengene over bakken.

Bassengbeholder – tilgjengelig som et ferdig produkt 

svømmebasseng-hage-sjø-beholder-basseng-mobil-tre-planke-system-rektangulær

Alt teknisk utstyr er under bassengdekket: sirkulasjonspumpe, filtersystem, oppvarming 

svømmebasseng-hage-sjø-container-basseng-system-montering-system-mobil

Et basseng fra sjøkontainere kan i prinsippet bygges av enhver erfaren håndverker selv. Men for at systemet skal fungere uten problemer, bør du søke råd fra en spesialist om hvilken bassengteknologi som kreves. I det skjematiske diagrammet nedenfor er det illustrert hvordan den faktiske konverteringen må utføres.

Bassengcontainersystem – skjematisk fremstilling

svømmebasseng-hage-sjø-container-basseng-system-ordning-representasjon-system

Klar for en bassengfest – med et svømmebasseng i hagen laget av sjøkontainere

svømmebasseng-hage-sjø-container-basseng-basseng fest-arrangementer-anlegg

På arrangementer om sommeren, for å få kortsiktig oppmerksomhet eller bare for å tilby moro, fremstår en bassengbeholder som en fantastisk løsning som kan settes opp og deretter demonteres på veldig kort tid. Dette systemet imponerer med sin fleksibilitet og mobilitet, og det er der styrken ligger.

Sjøbeholder i hagen – et alternativ til konvensjonell konstruksjon

sjø-container-hage-hus-gjestehus-rom-sommer-hage-moderne

Byggingen av de prefabrikkerte husene fungerer etter prinsippet om containerkonstruksjon. Ferdige moduler er koblet til hverandre, og huset består dermed av flere strukturer. Men hvis du leter etter en kreativ og tilgjengelig måte å resirkulere brukte sjøcontainere på, er det også muligheten til å plassere den store boksen som en hage eller et pensjonat på eiendommen. Bare for informasjon, en brukt beholder er tilgjengelig for rundt 850 euro.

Previous Post
Jernmangel hva skal jeg gjøre? – En oversikt over årsaker, symptomer og matvarer som inneholder jern!
Next Post
Å bygge og legge ut et drivhus i hagen – det du må vurdere