15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ideer for bassengdesign og et perfekt bassengområde

bassengdesign-sement-innebygd-boblebad-TSWIM-- TOPCRET-ITALIA -AXXIHOME

Et basseng er nesten et must i hver hage. Det gir deg forfriskningen du trenger på den varme sommeren, og er også en perfekt måte å holde deg i form ved å svømme. I tillegg til litt tid til å slappe av, får du også nok mosjon, noe som også er morsomt. Hvis du er i ferd med å planlegge bassenget ditt, vil du sannsynligvis også ha noen få Bassengdesign ideer å være takknemlig.

Bassengdesignideer fra Indalo Piscine

ideer-basseng-design-i-bakken-langstrakt-form-sjeselong-moderne

Selskapet Indalo Piscine tilbyr gode ideer for bassengdesign. Enten infinity pool, en langstrakt eller bølget design, vil alle dine ønsker bli lest fra leppene dine. Over for eksempel kan du se et langstrakt basseng spesielt designet for mer komfortabel svømming. Bassenget “i bakken” kan angis fra to sider.

Bassengdesignideer – et basseng med en strandeffekt

ideer-basseng-design-bølge-form-indalo-piscine-naturlig-se-stein-eksotisk

En annen variant av denne modellen er denne med en abstrakt form. Slike ideer for bassengdesign skaper et organisk utseende i hagen. Måten du går inn i bassenget er også original. På en måte minner området om en strand der du gradvis kommer dypere og dypere ned i vannet.

Naturlig bassengdesign

ideer-basseng-design-indalo-piscine-bergarter-dekorative-naturlige-terrasse-stein-fliser

Med et bassengdesign som dette vil du føle at du er i villmarken på et feriested. Bassengområdet er innrammet av attraktive bergarter, mens et evighetsbasseng fungerer som en forfriskning. Den plutselige enden får det til å virke som om det er på vei til å bli til en foss og ramle ned en kløft. For slike ideer for bassengdesign, kan du igjen kontakte Indalo Piscine.

Minibasseng med velværeeffekt

ideer-basseng-design-bl-818-boblebad-skjønnhet-luksus-kant-tre-optikk

BL-818 fra Beauty Luxury

Selv om nesten hver huseier ønsker et basseng, er det ofte gitt på grunn av mangel på plass. Det trenger ikke nødvendigvis å være stort for å være praktisk. Noen ideer for bassengdesign er et godt alternativ. Det er flotte bassenger i miniatyr, men det er også minibassenger som kan være like nyttige for deg, forutsatt at du ikke bryr deg så mye om å kunne svømme i bassenget.

Ren avslapning

ideer-basseng-design-speil-620-teuco-boblebad-grå-terrasse-slappe av

Speil 620 fra Teuco

Vi vil også presentere ideer for bassengdesign med et mini -basseng i denne artikkelen. Disse representerer i utgangspunktet et boblebad og sikrer at du kan slappe veldig godt av og bli kvitt det akkumulerte stresset etter en hard arbeidsdag..

Minibasseng fra zucchetti

ideer-basseng-design-mini-basseng-zucchetti-grå-rund-design

Minibassenget fra Zucchetti har et nesten skulpturelt utseende på grunn av sin runde form med en glatt, grå overflate. Det tilbyr en hyggelig hydromassasje, der jetstrålene kan justeres annerledes og er et flott alternativ hvis du leter etter ideer for bassengdesign med et kunstnerisk utseende. I tillegg er det attraktiv LED -belysning som gjør bading behagelig selv om natten.

Svømmebasseng og boblebad i ett

ideer-basseng-design-bl-856-skjønnhet-luksus-moderne-velvære-hage

BL-856 fra Beauty Luxury

Kan du ikke velge mellom bading og boblebad, men du har ikke plass til begge deler? Ikke bekymre deg for det, for her finner du originale bassengdesignideer for å hjelpe deg igjen. Det er en flott variant som kombinerer begge deler. Med modellen fra Beauty Luxury kan opptil 6 personer slappe av fantastisk, men den langstrakte formen gir også nok plass til bading.

Ingen risiko for å skli

ideer for bassengdesign boblebad kombinasjon hydromassasje

Du kan se et lignende design som modellen ovenfor av Indalo Piscine med en strandeffekt. Produsenten er den samme igjen. Det attraktive bassenget har også et velværehjørne med boblebad. Overflaten på gulvet er grov, så det er ingen risiko for sklipning: en viktig egenskap du bør vurdere når du idémaler ideer for bassengdesign.

Flis bassenget

ideer-basseng-design-appiani-klassisk-blå-hvit-mosaikk-design-trapp

Design av Appiani

Ideene for bassengdesign inkluderer også designet inne i bassenget. Mosaikkdesignen er veldig populær. Du kan velge dette i en klassisk blå og hvit fargekombinasjon eller i en hvilken som helst annen farge.

Bassengdesignideer – fliser fra Appiani

ideer for bassengdesign fliser-mosaikk-appiani-blå-gul-størrelse

De to modellene fra Appiani “Wellness&Pool ”og” Laguna Blu ”. Med mosaikkdesign kan du dekorere forskjellige områder. Du er velkommen til å kombinere begge modellene eller velge en av de to ideene som vises for bassengdesignet.

Kanten av bassenget

ideer-basseng-design-carobbio-kant-kant-betong-design-attraktiv

Når du designer bassenget, er kanten også veldig viktig. Det skal ikke bare se bra ut, det skal heller ikke ha noen skarpe hjørner eller kanter, slik at det ikke er fare når du kommer inn og ut av bilen. Dette designet av Carobbio, for eksempel, er spesielt egnet. Selskapet tilbyr mange andre ideer for bassengdesign med en attraktiv kant, blant hvilke du kan velge den perfekte.

Gulvet i bassengområdet

ideer for bassengdesign moderne-brostein-benacus-pietra-lavica-grå

Benacus fra Ferrari BK

Ikke bare selve bassenget er viktig når du planlegger. Gulvbelegget som omgir bassenget bør også velges riktig og tas i betraktning i ideene for bassengdesignet. Det er et stort utvalg tilgjengelig i disse dager, så du vil neppe ha problemer med å finne noe som passer akkurat din smak.

Betongdesign

ideer-basseng-design-sassoitalia-betong-beige-farge-middelhavs-sklisikkert

Sassoitalia gulv fra Ideal Work

Du får en sømløs design hvis du velger betong til gulvet. Men du trenger ikke forestille deg den typiske grå designen med en gang. Selskapet Ideal Work tilbyr for eksempel ideer for bassengdesign i forskjellige fargenyanser, som til og med kan kombineres med hverandre for å skape et interessant mønstret gulvbelegg.

Porselenfliser i steinlook

ideer-basseng-design-buxy-flamme-cotto-deste-stein-grå-minimalistisk

Det moderne bassengområdet kan også utformes med fliser i stein. Bruk for eksempel et design som det av Cotto D’este. Buxy Flammé -porselenflisene er spesielt motstandsdyktige og ikke bare mot frost, men også mot støt. Vil du ha flere ideer for bassengdesign? Les deretter videre!

Porselenfliser i treutseende

ideer-basseng-design-nytt-tek-realonda-fliser-tre-utseende-benk-trinn-mosaikk

Disse attraktive flisene som ideer for bassengdesign er et perfekt valg hvis du liker treets utseende, men er motvillig til å bruke materialet til utegulvet. Modellen heter New Tek-Pool og tilbys av Realonda.

Bassengdesignideer – Dekorative elementer

ideer-basseng-design-indalo-piscine-foss-deco-foss-rekkverk

Indalo Piscine foss basseng

Du kan gjøre bassenget spesielt pent ved å inkludere forskjellige dekorasjoner. Små, men også større fossefall er spesielt populære. De har også en beroligende effekt på grunn av deres sprutende lyd. Bassengdesignideer knyttet til naturen er ofte veldig populære.

Bue laget av stein

ideer-basseng-design-deco-falls-artman-italiana-foss-buestein

Faller fra Artman Italiana

Denne fossen fra vår liste over bassengdesignideer er også veldig imponerende. Det representerer en grunn som vannet faller fra. Hvis fossen er satt opp som i dette eksemplet, får du en dose friskhet når du kommer inn i bassenget.

Bygg et lysbilde

ideer-basseng-design-lysbilde-morsomme-vann-renner-artman-italiana-gul-blå-rød

Hvis du virkelig vil ha det gøy mens du tilbringer tid ved bassenget ditt, eller hvis du vil gi barna mye moro, så er lysbildene blant de perfekte ideene for bassengdesign. “Water Chutes” av Artman Italiana har også en gul farge, som gjør deg i godt humør bare ved å se på den. Den er også tilgjengelig i rød eller blå.

rekkverk

ideer til bassengdesignet rekkverk-glass-stål-beskyttelse-barneparkett

I dette landet er det ikke lovpålagt som i Australia, men hvis du fortsatt vil legge til beskyttelse for barna, er et rekkverk fra SMEC virkelig egnet. Kanskje du finner et glassrekkverk veldig bra rett og slett fra et estetisk synspunkt. Uansett årsak, gjør rekkverk som ideer for bassengdesign at bassengområdet ser mye mer moderne ut, spesielt når det er laget av glass.

ideer-basseng-design-indalo-piscine-uendelig-mørkt-basseng-område-tregulv

Previous Post
Jernmangel hva skal jeg gjøre? – En oversikt over årsaker, symptomer og matvarer som inneholder jern!
Next Post
Å bygge og legge ut et drivhus i hagen – det du må vurdere