15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Svømmebassengideer – 50 drømmeaktige svømmebassengferiebilder

Fjell-landskap-svømmebasseng-elv-i-dal

Svømmebasseng ideer for en perfekt ferie ved sjøen, for eksempel på Bali -øyene, eller rettere sagt på fjellet med det vakre og uforglemmelige landskapet mens du nyter cocktailen i et svømmebasseng! La deg inspirere av disse 50 fantastiske svømmebassengene, og kanskje finner du tid til den perfekte ferien for to.

Svømmebassengideer med åpen design

Øy-ferie-svømmebasseng-med-strand-bar

Det er på tide at du også begynner å planlegge ferien, da sommeren nærmer seg. I denne artikkelen skal vi vise deg noen fantastiske svømmebassengideer og håper å inspirere deg. Svømmebassengene med åpen ende er så ønskelige fordi du kan nyte utsikten over havet, havet eller landskapet på verandaen din samtidig, og du trenger ikke nødvendigvis å svømme i det åpne vannet fordi du allerede har ditt eget basseng. Dette er ultimate moro, ikke sant !? De fleste svømmebassenger med åpen design tilbyr også et integrert salongområde – boblebad eller sjeselonger, plassert midt i bassenget. Enda mer uimotståelig er et svømmebasseng på nivåer og nyter solnedgangen på en huske, det høres bare attraktivt, annerledes, nydelig ut ….

Svømmebassengsideer på paradisiske steder i verden

Naturstein-yttervegg-feriehus med svømmebasseng

Vi tar deg med på en reise rundt i verden og erobrer deg med våre fantastiske svømmebassengideer. Hvis du trenger uforglemmelige øyeblikk i livet, kan du unne deg noen dager, eller enda lenger, i paradiset på jorden, for å oppdage det, for å oppleve det til det fulle. Du vil ikke glemme det heller. Eller vil du designe et lite paradis i hagen eller gårdsplassen selv for de verdsatte øyeblikkene i familien eller som et par?! Ta sjansen. Det er din rett til å gjøre det.

 Klart vann, salong og sol, du trenger ikke noe mer …Symbol-vann-svømmebasseng-med-åpen-ende

Svømming i den andre enden av verden er etterspurtsvømmebasseng med åpen ende

Svømmebasseng med naturlig mosaikkstein på kantenSvømmebasseng-med-hav-tilgang

Svømmebasseng som står midt i havetSvømmebasseng-kant-ved-havet-salongområdetsvømmebasseng med sjeselongstolersvømmebasseng-på-gårdsplassen-med-palmetrærSvømmebasseng-på-gårdsplassen-med-Palem-ferieboligsvømmebasseng-i-den-grønne hagenSvømmebasseng-i-hagenSvømmebasseng-på-øy-hytte-med-soling-område-på-verandaSvømmebasseng-taket-elveformet-med-rektangulære kantersvømmebasseng-på-veranda-kantenSkyve-vegg-boblebad-veranda-med-svømmebassengRotting-møbler-veranda-med-forlenget-svømmebassengPalmer sol svømmebasseng solstoleråpen ende-svømmebasseng-veranda-med-solstoler-på-scootereåpen-ende-svømmebasseng-med-hagemøbler-bølgendeåpen svømmebasseng med fallende vann på steinåpen-ende-svømmebasseng-med-utsikt-åpen-skyveveggåpen ende-svømmebasseng med utsikt over fjelleneåpen ende-svømmebasseng-tre-veranda-med solstoleråpent-svømmebasseng-under-palmetrærneNyreformet-svømmebasseng-under-palme-paviljongen-for-toNaturstein-som-dekor-terrasse-svømmebassengSalong-området-rundt-i-svømmebassengetSalongområde midt i svømmebassengetLanterne-Svømmebasseng-i-Høyde-Fjell-LandskapJacuzzi-og-svømmebasseng-i-en-hageIndiske øyer-Bali-veranda-med-tregulvHotell-med-sine-egne-hytter-og-svømmebassengRock-swing-over-the-swimming-poolUtsikt-hav-svømmebasseng-hus-på-strandenBelysning-i-bassenget LED-hytteMiddag ved svømmebassenget med lanterner5 -stjerners hotell i Dubai svømmebasseng

boblebad-brann-pit-svømmebasseng

Bølgende-svømmebasseng-veranda-hus-med-havutsikt

bølgende-svømmebasseng-med-havutsikt

hvit-hytte-svømmebasseng-nyreformet

Villa-med-svømmebasseng-dekorative-steiner-detaljer

Feriehytte-terrasse-svømmebasseng

kantet av svømmebasseng-veranda-gulv

T-formet svømmebasseng med solstoler

Terrasse-svømmebasseng-med-hav-og-palmetrær

Terrasse-svømmebasseng-med-havutsikt-treveranda

Terrasse-svømmebasseng-med-utsikt-over-stranden

Tempelformet svømmebasseng

Previous Post
Jernmangel hva skal jeg gjøre? – En oversikt over årsaker, symptomer og matvarer som inneholder jern!
Next Post
Å bygge og legge ut et drivhus i hagen – det du må vurdere