15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Basseng i bakgården – 18 moderne ideer for svømmebassenger i hagen

Basseng i bakgården -moderne-arkitektur-hus-eksotiske-palmer

Mange tror at svømming er den beste måten å holde kroppen i god form mens du tar vare på helsen din. Mange hevder også at svømming er en type kardioaktivitet, og det er mye lettere enn å sykle eller løpe. Så dette er virkelig den beste måten å trene regelmessig, selv en gang i uken, mens du nyter familietiden. Jeg håper du er helt overbevist om det. Men nå har vi noen egne fordeler og ulemper Basseng i bakgården se på huset vårt. Ja, det er sant, et svømmebasseng er en av de dyreste egenskapene i et drømmehus fordi det mesteparten av tiden er det beste stedet for familiesammenkomster og sammenkomster med venner.

Basseng i bakgården og eksotisk grønt med tropiske planter

Basseng i bakgården-eksotisk-tropisk-palm-sol-paraply-hagemøbler

Så vi kan si: ja, det er fantastisk å ha vårt eget svømmebasseng i bakgården. Dette vil gi oss den beste muligheten til å slappe av og slå av fra stressende kontorarbeid. I dag har vi satt sammen forskjellige bakgårdspoolsideer, installert av forskjellige designere, for deg. Og vi håper dette vil hjelpe deg med å bestemme hvordan du best vil bruke tilgjengelig plass i bakgården. Fortsett å rulle ned og sjekk bildene med vår søte 15 Bassengideer for bakgården på. Jeg kan ikke forestille meg det naturlige og tropiske temaet bedre enn det blir presentert her i dette svømmebassenget.

Basseng i bakgården og naturlig grønt

Basseng i bakgården -gress-paraply-solseng-svømmebasseng

Parasollen og det kreativt utformede landskapet er en god idé for å få dette området til å se enda mer attraktivt og naturlig ut.

Basseng i bakgården – terrassert design

lite-basseng-bakgård-tre-personvern-gjerde-gjerde

Her har vi et begrenset område i bakgården og et fangbasseng, omgitt av grønne planter og tregjerde, men det er stort nok til å fungere som et avslapningsområde i tillegg til huset.

Basseng i bakgården – steinbekledning med ‘grønne’ ledd

basseng i bakgården-steiner-plen-gulv

Bassengets spa -område og den riktige belysningen forbedrer utseendet på det lille svømmebassenget i denne bakgården, som tiltrekker seg mange besøkende, spesielt om natten.

Basketballbøyle ved siden av bassenget i bakgården

ideer-basseng-bakgård-liten-basketball-bøyle

Ideen er virkelig flott for barna, de synes det er flott å kunne spille basketball mens de svømmer.

Halvsirkelform

samling av ideer i bakgården halvsirkel-deco-planter

Dette bassenget kan se lite ut, men det er sikkert stort nok til å gi balanse i denne stressfrie sonen omgitt av fargerike planter og blomster.

Utendørs peis ved siden av bassenget i bakgården

svømmebasseng-bakgård-boblebad-foss-terrasse-utendørs peis

Eleganse og luksus er godt indikert også i dette området, mest ved solnedgang og om natten.

Design et lite og rektangulært basseng i bakgården

liten-basseng-rektangulær-fontene-stein-vegg

Rektangulære bassenger, installert i hagen din og supplert med matchende møbler og et fortryllende landskap kan gjøre dette stedet til en oase.

Støttemur ved siden av Basseng i bakgården

svømmebasseng-bakgård-solsenger-adirondack-stoler

Bare ett blikk, så blir du lurt! Du tror kanskje at du er på et stort feriested eller et dyrt hotell, men du er bare i bakgården til ditt eget hjem.

Grønn plen, hvitt gjerde og blått Basseng i bakgården

lite-basseng-bakgård-plen-solsenger-personvern gjerde

Her er det lille bassenget perfekt for et lite område i hagen din omgitt av det rene hvite gjerdet og det grønne gresset.

Prydgress på kanten av Basseng i bakgården

svømmebasseng-bakgård-rektangulær-idé-kant-ziergraeser

Med et stort område i bakgården kan du enkelt installere et svømmebasseng hvor du vil ha mye moro og glede med familien.

Basseng i bakgården – Firkantet form

svømmebasseng bakgård firkantet boblebad

Et lite sklie i dette lille rektangulære svømmebassenget får barna til å føle at de er på et skikkelig kursted.

Naturlig basseng i bakgården – foss 

basseng-landskap-foss-bygningsstein

Spesielle vannelementer som fossen i dette friformede designbassenget i bakgården kan også legge til en avslappende atmosfære i huset.

Basseng med foss og boblebad i bakgården 

svømmebasseng i bakgården -asymmetrisk form -foss

Spaområdet og fossen understreker den stressfrie sonen som skapes av det nyreformede bassenget.

Basseng i bakgården med effektiv belysning

bassengbelysning-foss-dekorasjon-landskap Basseng i bakgården

Ved første øyekast tror du kanskje at du er ved svømmebassenget på et kursted, men først da forstår du om det er ditt eget basseng eller ikke?

Blant de forskjellige flotte bassengdesignene som presenteres ovenfor, kan du sikkert finne noen ideer som matcher ideene dine om et drømmende svømmebasseng i din egen hage. Du kan også bruke våre ideer når du bygger ditt eget svømmebasseng ved å velge den mest passende bassengformen for hagen din som er trygg, komfortabel, billig og lett å vedlikeholde. Den store fordelen med å ha vårt eget svømmebasseng i vår egen bakgård er at vi fullt ut kan nyte den beste tiden på året, sommeren, der trenger vi ikke reise bort og på den måten sparer vi mye penger, ikke sant? Og vi vil også legge til noe i slutten av dagens artikkel: Det er ikke noe bedre sted hvor du kan tilbringe vakre, uforglemmelige øyeblikk med dine kjære enn i ditt eget hjem!

ideer-basseng i bakgården-tre-terrasse-solsenger-foss-vegg+ideer-basseng i bakgården tropisk-teft-trær-basseng-belysning+idépulje i bakgården, terrassefri spisestue

Previous Post
Jernmangel hva skal jeg gjøre? – En oversikt over årsaker, symptomer og matvarer som inneholder jern!
Next Post
Å bygge og legge ut et drivhus i hagen – det du må vurdere