15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Personvernbeskyttelsesbassengideer – lag et privat område i din egen hage

For å skape fullstendig privatliv i hagen din med et personvernskjermbasseng, må du implementere noen smarte verktøy. Utendørs underholdningsområder inkluderer ofte garderober, terrasser, landskapsarbeid, badstuer eller utendørs spisestue. Men hvis du vil bevare estetikken og personvernet til en eiendom for store sammenkomster av familiemedlemmer og venner, må du bli kreativ. Bassengets personvernskjerm fra naboer er for eksempel en viktig bekymring for de fleste huseiere. Nesten ingenting er vakrere enn et svømmebasseng i din egen hage, og da vil selvfølgelig de fleste unngå nysgjerrige øyne. I det følgende finner du noen passende ideer for landskapsarbeid, ved hjelp av hvilke du kan lage en personvernskjerm for bassenget i hagen så vel som for det private området.

Utstyr bassenget med personvernskjermer

stilig gjerde av tre som en personvernskjerm ved bassenget med hagemøbler

Hagen skal være en oase vekk fra omverdenen. Selv om du bor i et trygt nabolag, kan en barriere mellom personvernet ditt rundt bassenget og resten av verden skape en følelse av sikkerhet. Dette er fordi dette er veldig viktig for riktig avslapning hjemme. Av denne grunn kan du skape et privat og trygt miljø for deg selv og dine favorittfolk på en innovativ og ukomplisert måte. Selvfølgelig kan en høyt kvalifisert landscaper også tilby alle disse installasjonene. Men hvis du vil etterligne den samme effekten for mindre, er det noen tips du må ha for å skape et fredelig lite fristed i hagen din.

Nysete naboer ser over gjerdet personvernskjermbassenger

Støybeskyttelse er også et aspekt av landskapsarkitektur som ofte blir oversett. Folk vurderer alltid visuelt personvern, men tar sjelden forholdsregler for å blokkere eller minimere støy. Dette er en god investering og vil sikre din fremtidige helse, spesielt hvis du har naboer som ofte krangler, hører på høy musikk eller på annen måte forstyrrer deg. På samme måte, når en grillfest blir for høy på siden av gjerdet, for eksempel, har du lydbarrieren, som er mer respektfull for naboene. Det er flere måter å gjøre dette på. En av disse er isolert, omtrent som et musikkstudio. Alternativt kan du også lage hvit støy. Å legge til en støybarriere kan omfatte naturlige støyskjermer som vindklokker, raslende trær og bregner, rennende vann i fontener eller vannfunksjoner.

Personvernskjerm for bassengplanting

Personvern for bassenget i hagen gir mer personvern og personvern

Dette er en fin måte å legge til litt personvern ettersom planter er helt naturlige. I noen tilfeller kan du til og med bruke den til å skape en vill, jungellignende atmosfære i din egen hage. Så hvis du foretrekker å lage et moderne og pent privat bassengområde, kan planter være det riktige valget. På denne måten oppretter du også en estetisk attraksjon og gjemmer stygge basseng -gadgets utenfor synet. Vær imidlertid oppmerksom på at ikke alle planter er skapt like når det gjelder dette området. Hvis du ikke vil bruke mye tid i hagen, er planter med lite vedlikehold definitivt veien å gå. For eksempel kan du effektivt bruke bambus fra forskjellige varianter for bassengets personvernskjerm.

stikkende planter ved siden av bassenget med grillplass som paviljong

Stikkende bregner og andre slike planter danner også en effektiv personvernskjerm ved bassenget. Men hvis barna bruker bassenget ditt, er stikkende plantesorter ikke en god idé. For et vilt og frodig utseende kan du lage en allsidig hekk fra mange forskjellige plantetyper. Velg mellom eviggrønne busker som vokser raskt og tropiske planter i varierende høyder for en myk og blandet følelse. Alternativt kan du velge en hekkplante hvis du vil ha et minimalistisk og moderne utseende. I mellomtiden, mens den plantede barrieren begynner å vokse, kan du installere en midlertidig struktur. Dette gir likevel tilstrekkelig personvern laget av nesten alle typer materialer.

Legg til hekker eller trær

indre gårdsplass med privatliv skjermen bassengområdet med solsenger og hekker høye trær

Hvis du trenger mer personvern, men nøler med å bygge et gjerde, er dette et godt alternativ. Med riktig planlegging kan du forme busker til attraktive hekker med forbløffende høyder. Dette kan skape en vakker naturlig mur av busker. Dette forbedrer ikke bare personvernet du ønsker, men det skaper også en vakker naturlig samling av frodig løvverk rundt bassenget ditt. Så det er den perfekte blandingen av personvernskjerm og bassengdekorasjon. En typisk plante for hekker er den småbladede grønne apekatten. Med riktig pleie kan den bli opptil 5 meter høy og ca. 6 meter bred. Om sommeren er den full av blomster og om vinteren er den full av frukt. Så dette er en flott plante for personvern i bassenget.

trær plante personvernskjerm ved bassenget med hage steinheller moderne design

Du kan også plante trær som har tykt løvverk for litt mer privatliv. Du kan til og med dyrke trær som bambus i potteplanter. Og du trenger ikke vente et par år før de modnes. Du kan kjøpe trær opp til 9 m høye for umiddelbar bruk ved bassenget. Palmer er et annet flott alternativ. De gir bassenget en avslappet og tilbaketrukket følelse og gir skygge og avslapning fra sommervarmen, noe som gjør dem perfekte for designet. Lag en naturlig hage med lag med planter og trær. Tanken er å ha høye trær i omkretsen. Dette etterfølges av mellomstore planter og busker i midten og til slutt fargerike blomster, dvergbusker og sukkulenter foran. Legg til personvern med en original bakgård. Det er en flott måte å skape et estetisk tiltalende bassenglandskap. Vi anbefaler imidlertid at du konsulterer en pool -landskapsekspert for å finne planter som er best for ditt lokale klima.

Unngå noen planter

bassengplanting personvernskjerm blomstrende stauder og blomster

Frukttrær i nærheten av bassenget betyr at frukt og blader kan falle ned i bassenget. Dette gjør det vanskelig å rengjøre bassenget og kan skade noe utstyr. Det er også en god idé å unngå bartrær. De fine nålene går ofte gjennom vannpumpen og er også kjent for å være vanskelige å rengjøre ut av bassenget. Dette kan etterlate et lag med smuss i bassenget som er like vanskelig å fjerne. Blomster kan i teorien se bra ut i nærheten av bassenget. Husk imidlertid at der det er blomster er det også bier. De stakkars små insektene drukner for ofte i bassenget. Av disse praktiske årsakene er det bedre å ikke kombinere blomstrende planter med bassenget.

Installer personvernskjerm bassenggjerde

Installer personvernskjermens bassenggjerde og legg til potteplanter

Hovedformålet med bassenget ditt er å hjelpe deg med å slappe av slik at personvernsgjerdet ditt ikke skal ligne et stålbur. Rådfør deg med en profesjonell for å velge de riktige materialene og avgjøre en stil som gir deg personvern, samtidig som det komplimenterer arkitekturen i hjemmet ditt. Gjerder kan tilføre verdien til en eiendom mye. Du kan velge et virkelig imponerende design i stedet for bare å bygge et kjedelig gammelt gjerde. Dette kan igjen oppnås ved å legge til planter. Du kan også bruke klatreplanter til gjerdet for å visuelt forbedre strukturen. Også i dette tilfellet er det viktig å sikre at barn ikke kan klatre opp, da det ellers utgjør en sikkerhetsrisiko.

bygge et metallgjerde som en personvernskjerm rundt bassenget

Du kan velge mellom et stort utvalg materialer, fra tre til plast. Fordi de kommer i en rekke størrelser og design, er gjerder en utrolig måte å oppnå et tilpasset og estetisk tiltalende utseende. I de fleste tilfeller må du uansett installere et sikkerhetsgjerde, slik at du også kan bruke det som et personverngjerde. Det betyr å bruke tre, vinyl eller annet solid materiale og muligens utvide høyden på gjerdet for å blokkere utsikten over husene i nærheten. Husk imidlertid at akkurat som et sikkerhetsgjerde i ditt område, er det sannsynlig at det kreves en minimumshøyde, så vel som sannsynligvis en maksimal høyde som personvernhegn kan tillate. Dette betyr at gjerder alene i mange tilfeller ikke vil løse problemet.

Legg til vannfunksjon

vann funksjon bassenget personvern skjermen til naboer og støyskjerming støydempende alternativ i hagen

Fontener og fosser er naturlig beroligende, og de er overraskende støydempende. Rennende vann drukner sprutvannet slik at utenforstående ikke blir forstyrret av at du spruter rundt. På samme måte kan vannfunksjoner overdøve støyen fra naboens støyende fester. Så hvis du ikke liker tanken på at naboer overhører samtalene dine, bør du vurdere en vannfunksjon eller annen funksjon som drukner stemmer i den behagelige lyden av rennende vann. Selv om vannfunksjoner ikke er billige å installere eller vedlikeholde, er de gode for personvernet og gir en hyggelig teft.

Beskyttelsesskjerm eller pergola

innbydende personvern skjerm basseng pergola med sofa og sitteplasser tillate solbeskyttelse å gi skygge i hagen

Frittstående strukturer som pergolaer, bassenghus, paviljonger og andre varianter blokkerer utsikten for utenforstående og forvandler hagen din til et mer innbydende rom for gjestene dine. Du kan også blokkere solen og nysgjerrige naboer samtidig med strategisk plasserte paraplyer og baldakiner. Tenk hvor gøy denne strukturen kan være når du chatter med familie og venner der. Dette muliggjør også mer komfortable sittegrupper for gjestene dine. Pergolaer og paviljonger definerer uteområder og kan skjule utsikten over terrassen og bassenget. Faktisk kan enhver struktur effektivt blokkere siktlinjer, inkludert bassenghusene og hjemmet ditt. Med det i tankene, lønner det seg å ta hensyn til personvernet når du bestemmer deg for bassengplassering og andre viktige aspekter av bassenglandskapet ditt.

Ideer til et basseng med personvernskjermer gjennom plantede trær og en paviljong i hagen

Så hva ville være det beste alternativet for personvern ved bassenget? Svaret er ikke lett fordi det avhenger av utformingen av bassengområdet, budsjettet og mange andre faktorer. Til slutt må du kanskje bruke mer enn en av de ovennevnte måtene for å virkelig bli kvitt følelsen av å bli sett på. Det er også verdt å merke seg at personvern må veies opp mot andre prioriteringer. Mange av alternativene som gjør det vanskelig for andre mennesker å se bassenget ditt, kan også gjøre det vanskelig for deg å se bassenget ditt. Dette kan være et problem når du har barn som trenger konstant tilsyn ved bassengkanten eller når du bare vil nyte bassengets skjønnhet så mye som mulig når du er innendørs. Alt i alt er det bra at det er så mange variasjoner, selv om det kan være litt overveldende. Men det er mer sannsynlig at du finner den perfekte løsningen for bassenget ditt.

Previous Post
45 magníficos peinados de giros de pasión
Next Post
Baba Wanga – Fakta om seerens liv og spådommer