15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan gjør du et svømmebasseng i hagen barnesikkert?

Har du ditt eget svømmebasseng eller tenker du på å bygge et? Deretter bør du tenke på hvordan du børnesikre bassenget for å beskytte dine egne og nabolagets barn mot utilsiktet fall. Her er noen av de beste løsningene for effektiv bassengforeldrekontroll.

Lær barna dine å svømme

4 år gammelt barn svømmer i bassenget

Vanligvis, når vi tenker på svømming, tenker vi bare på en nyttig ferdighet for barn eller en måte å ha det gøy om sommeren. Men sannheten er at å vite hvordan man svømmer kan redde noens liv. Ifølge eksperter har barn som ikke kan svømme en 70% høyere risiko for å drukne. Hvis du merker barnets forsvinning, er det veldig viktig å sjekke bassenget først. På grunn av dette er det viktig å ta forebyggende tiltak og gjøre bassengbarnet trygt.

Utnev noen som er ansvarlig

Fest bassenget med et gjerde

Ingen barnesikringstiltak kan erstatte tilstedeværelsen av en voksen ved bassenget. Utpek en voksen som eneansvarlig for tilsyn med barna mens de leker ved vannet. Selvfølgelig burde de ikke se på mobiltelefonen, lese en bok eller arbeide på den bærbare datamaskinen samtidig. Hvis det er mer enn én voksen i huset, må du opprette en pliktordre hvert 15. og 30. minutt.

Du må også vite at drukning i virkeligheten ikke er som det er i filmene. Ingen injiserer eller ringer etter hjelp. Barn synker ganske enkelt raskt og stille til bakken.

Installer et barnesikret bassenggjerde

Gjerde i svømmebassenget for barnevern

Det er lurt å sikre bassengområdet på en eller annen måte, det være seg med et gjerde eller et sikkerhetsnett. Er barna dine gamle nok? Foreldrekontroll er fortsatt nyttig. Du vet aldri om barna fra det nærliggende sommerhuset plutselig ikke kommer på besøk, eller om vennene dine ikke vil ta med seg småbarnene sine.

Gjør bassenget barnesikkert: hvilket bassenggjerde?

gjerde basseng barnesikker høyde

Bassenggjerder for barnesikkerhet er tilgjengelig i forskjellige former og materialer, men de må alle være minst 1,20 m høye (helst 1,50 m) og ikke klatres opp. Porten skal lukke og låse seg selv og åpne i motsatt retning av svømmebassenget for å forhindre at barn støter på det og faller ned i bassenget hvis låsen ikke er låst.

Gjør svømmebassenget barn trygt med et gjerde

Bassenggjerdet bør bygges kontinuerlig, f.eks. B. laget av glass eller rist. Når det gjelder stengene, bør du sørge for at barn ikke kan klatre på den. Når det gjelder bassenggjerder, er eieren av bassenget ansvarlig for å overholde sikkerhetsstandardene. Han må se nøye på hva som kan gjøres med foreldrekontroll.

bassenggjerde for å beskytte barn

Fordelene: Barnevernsgjerdet trenger ikke ryddes opp ved bruk av bassenget og deretter festes igjen, slik det er med garn og presenninger. Når gjerdet rundt bassenget er opp, er det bare å gå inn i porten. Installasjonen tar vanligvis en dag.

ulempe: Gjerdet kan begrense det allerede lille tunet og terrasseområdet rundt bassenget. Bassenggjerder er mer egnet for omfattende hager. Noen mennesker finner dem også lite attraktive fordi de blokkerer utsikten over det omkringliggende landskapet.

bassenggjerde sikkerhetsgjerde for barn

Du trenger ikke gå på kompromiss med utseende når det gjelder å bygge et gjerde rundt bassenget ditt. For eksempel ser glassgjerder moderne ut og forstyrrer ikke utsikten over det omkringliggende landskapet.

moderne lite basseng i bakgården med glassgjerde

Gjør bassenget barnesikkert med et sikkerhetsnett / presenning

Gjør bassenget barnesikkert med et nett

Nett har tatt i bruk de siste 15 årene og er strukket og festet på kroker rundt bassenget. De tar litt tid å fjerne og feste igjen, så de er mer egnet for folk som ikke bruker bassenget ofte.

bassengdeksel barnesikring ikke elektrisk

Fordeler: De kan installeres på en dag. Noen synes de er mer attraktive fordi de blokkerer utsikten over landskapet rundt. Men de dekker det knallblå bassengvannet.

Ulempe: Nettverk er mye mer tidkrevende og arbeidskrevende. Det tar 10-15 minutter å strekke det over bassenget, gå rundt kanten av bassenget og bøye seg ned 40-50 ganger for å feste en annen del av nettet til kroker som er skrudd tett inn på den harde overflaten på terrassen rundt..

basseng foreldrekontrolldeksel

Hva er den sikreste måten å barnesikre bassenget? Det er ingen svar på dette spørsmålet. Alle har fordeler og ulemper. Du kan ikke hoppe over nettet eller klatre gjennom det, så det virker som det sikreste alternativet. Men hvis nettet ikke er stramt, er det ikke til nytte.

Elektrisk bassengdeksel

basseng barnesikring elektrisk

Den enkleste, men også den dyreste måten å lage et basseng barnesikkert på er med automatiske bassengdeksler. Disse dekslene er laget for å måle og kontrolleres med fjernkontroll.

basseng elektrisk deksel for barnesikkerhet

Dette eksemplet viser automatisk dekning på et basseng i San Francisco. Den er festet til kanten av bassenget på stålskinner og koster ytterligere $ 20.000 på toppen av den totale kostnaden for bassenget.

fordeler: Dette er det enkleste barnesikringen for barn som kan brukes til bassenget. Du kan enkelt lukke eller åpne bassenget med et enkelt tastetrykk.

ulempe: Dette dekselet er veldig dyrt. Det tar vanligvis 4-6 uker å produsere, selv om det vanligvis ikke tar mer enn en dag å installere.

Alarmsystemer som bassengvakt

Gjerde i svømmebassenget for barnevern

Det anbefales at hver dør som fører til bassengområdet er utstyrt med en ekstra alarm. Dette er spesielt nyttig når huset er den fjerde veggen som omgir bassenget. Disse alarmsystemene bør ha sin egen særegne tone som er forskjellig fra dørklokken, telefonen og andre signaler i hjemmet ditt. På denne måten vil du umiddelbart vite om noen har gått i bassenget.

Barnevern gjerde ved bassenget laget av glass

Ikke glem kjæledyrdørene også. Nysgjerrige barn kan lett flykte gjennom disse åpningene, og i noen områder er det til og med en forskrift som forbyr at disse dørene plasseres i dører som fører til bassengområder..

En annen type alarm er bassengalarmen. Den overvåker overflaten av vannet og reagerer på vannbevegelser eller bølger slik at du umiddelbart kan se at noen eller noe har falt i vannet.

Kontroller tetningspluggen

intex pool gjør barnesikret med et gjerde som kan settes opp

Hvis du flytter til et hus med basseng eller vurderer å bygge ditt eget basseng, må du sørge for at alle dreneringshull og ventiler har lokk eller plugger (du kan ikke gå inn og bli sittende fast). Vannet som lekker fra gulvavløpet skaper en ganske sterk strøm som kan holde selv en voksen under vann. Så denne enkle investeringen i reservedeler kan være en livredder.

Bassengeksperter anbefaler også regelmessig inspeksjon av plugger og hetter for å sikre at de er intakte og på plass. Det er også verdt å fortelle barn om ikke å svømme eller leke med disse delene i nærheten av disse delene.

Sjekk bassenget regelmessig for tegn på slitasje eller skade

bassenggjerde av glassrundt basseng

Eksperter anbefaler å sjekke bassenget regelmessig, minst en gang i året, og ringe en autorisert fagperson for å kontrollere tilstanden til alle plugger og lys og for å sikre at det ikke er fare for elektrisk støt.

I USA har det vært rundt 60 elektriske sjokkulykker og 50 alvorlige skader i og rundt bassengområdet siden 1990. Noen av disse skjedde under redningsforsøk der redningsmannen ikke var klar over faren for elektrisk støt. Våt overflate, som f.eks B. gresset eller terrassen rundt bassenget, kan også føre til døden på grunn av elektrisk støt.

glass bassenggjerde for barn

Alt svømmebassengutstyr (pumper, filtre, rengjøringssystem) samt belysning, kraftledninger, kabling, stikkontakter, radioer, stereoanlegg, fjernsyn er strømkilder i nærheten av svømmebassenger som bør sjekkes regelmessig.

Symptomer på elektrisk støt i svømmebassenget inkluderer ringing i ørene, muskelkramper eller manglende bevegelse. Hvis du tar vare på barn som svømmer i bassenget, kan du oppdage elektrisk støt ved å oppleve panikk eller rastløshet hos en av svømmerne, immobilitet hos ett eller flere barn i bassenget, eller uregelmessig bruk av bassenglys som lys som blinker eller svinger når alt skal være over.

lite basseng i hagen gjort trygt for barn med et glass gjerde

Hvis du tror at noen som leker i vannet kan bli elektrisk støt, må du umiddelbart koble fra strømmen og ringe en ambulanse. Røde Kors anbefaler også å bruke en glassfiberstang for å trekke folk ut av vannet.

Lære å gi førstehjelp

Barn svømmer i hagebassenget om natten

Å vite hva du skal gjøre når du plutselig finner et barn eller en voksen ubevegelig i bassenget, kan redde liv. Og mens du vet hvordan du skal gi førstehjelp, er en god ferdighet for enhver person, men det er et must for bassengeeieren. Bortsett fra gjerder, deksler og alarmer, er dette en god ekstra innsats for å holde barna trygge rundt bassenget. Du vet aldri hvilken av disse foreldrekontrollmetodene som vil fungere før katastrofen rammer.

glassrekkverk ved bassenget for barnesikkerhet

Previous Post
45 magníficos peinados de giros de pasión
Next Post
Baba Wanga – Fakta om seerens liv og spådommer