15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Helautomatisk bassengrobot for bassengrens: Dette garanterer bademoro i hagebassenget!

Et svømmebasseng i hagen er et av høydepunktene i hjemmet. Når utetemperaturen er høy, gir et slikt basseng kjøling og bademoro. Det er imidlertid behov for vedlikehold for langvarig badeglede. Av denne grunn er det mange helautomatiske bassengroboter i svømmebassenger i dette landet. En slik helautomatisk bassengrobot gjør de nødvendige rengjøringsoppgavene mye enklere. Riktig vedlikehold er en av de obligatoriske oppgavene til en bassengeier. Bruk av roboten anbefales uansett bassengets størrelse.

Helautomatisk bassengrobot overtar de nødvendige rengjøringsoppgavene

Helautomatisk bassengrensingsrobot for hagebassenget

Selv eiere av et helt nytt basseng vil på et tidspunkt måtte slite med spørsmålet om hvordan man effektivt rengjør bassenget. Fordi over tid legger smusspartikler seg på veggene og bunnen av bassenget. Stolte bassengeiere kjenner dette problemet altfor godt. Hvis du sparer på feil sted her, kan du risikere langsiktig skade på bassengets struktur. Forebygging er billigere enn å bytte ut defekte komponenter.

helautomatisk bassengrensingsrobot renser bassenggulv og svømmebasseng

Den økende solstrålingen akselererer den synlige forurensningen forårsaket av vekst av alger. Avhengig av hvor bassenget ligger, blåser vinden organisk materiale som blader eller trenåler i det kjølige vannet. Selv solkremen legger seg uunngåelig i bassenget. Rengjøringsroboten, som utfører sitt arbeid med høyeste presisjon, gir et middel her. Bruken av en helautomatisk robot er egnet for å fjerne smuss på gulvet. Dette kan også kjøre langs sideveggene.

Helautomatisk bassengrobot for rengjøring av bassenggulv

Rengjøringsanordningene beveger seg permanent over bunnen av bassenget. Her må eieren grovt forutse når prosessen vil bli fullført til hans tilfredshet. Andre helautomatiske enheter fungerer etter en tommelfingerregel. Dette får dem til å fange hele bassengområdet. Som et resultat er den systematiske registrering av forholdene på stedet vellykket. Men hva er fordelene med a Bassengroboter for automatisk rengjøring? Bassengrobotene lar ingen kvadratcentimeter ligge ute og sørger for grundig rengjøring.

helautomatisk bassengrobot sikrer bademoro om sommeren

Forøvrig er den siste generasjonen roboter preget av energibesparende drift. Den pålitelige utførelsen av arbeidet har alltid overbevist mange bassengeiere. Dette er først og fremst basert på det faktum at bassengroboter utfører sitt arbeid uavhengig. Dette betyr at eieren kan bruke sin verdifulle tid til andre oppgaver. Forresten, i kombinasjon med et solid filtersystem, er kvaliteten på vannet alltid veldig høy. I motsetning til de automatiske bassengrobotene er det fremdeles manuelle bassengroboter. Disse har imidlertid den ulempen at de må ledes over områdene som skal rengjøres. Med andre ord sparer de ikke tid. Drivtypen til de nyeste bassengrobotene er et integrert batteri. Eierne drar særlig fordel av den konstante sugeeffekten. Avhengig av den spesifikke robotmodellen er det forskjellige rengjøringsprogrammer eller en vedlagt fjernkontroll.

Fordelene på et øyeblikk:

• Ingen behov for kjemikalier

• Rengjøring skjer helt automatisk

• Tidssparende

• robust og lite vedlikeholdsmetode

• Komfort gjennom appkontroll

Vegg- og gulvrensing av bassenget helautomatisk

Helautomatisk bassengrobot for bassengrensing fra bassenget om sommeren

Takket være den enkle operasjonen Bademoro i bassenget ikke noe mer i veien. Brukerne drar nytte av den enkle betjeningen og kontrollen via app på utvalgte modeller. Smuss fjernes pålitelig i bassenget mens du kan føle varmen fra sommersolen på huden din.

Previous Post
45 magníficos peinados de giros de pasión
Next Post
Du kan faktisk gå ned i vekt med suppe! (men bare hvis du unngår disse feilene)