15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Eksempel på blomsterrik hageplanlegging og et koselig sittegruppe

eksempel blomsteraktig hage planlegging skisse sittegruppe typer blomster

Vi tilbyr deg en hyggelig Eksempel på blomsterrik hageplanlegging. En hage full av farger, dufter og teksturer som vil se flott ut fra vår til høst. Med en blanding av nye varianter og gamle favoritter, er dette en ekstraordinær aksent for enhver solrik hage. Lær mer om plantene og møblene i denne hageplanen.

Eksempel på blomsterrik hageplanlegging – Rosa Bella Anna Hortensia arborescens

eksempel på blomsterrik hageplanlegging bella anna hortensia

Denne praktfulle hortensiaen inneholder klynger av strålende rosa blomster som vil blomstre fra juni til slutten av sesongen. Den vil blomstre av nye stilker, slik at du kan kutte den til bakken hvert år hvis du vil.

Eksempel på blomsterrik hageplanlegging – Physocarpus opulifolius djevelens busk

eksempel blomsteraktig hage planlegging djevelens busk rødaktig

En vakker ny sort fra en nordamerikansk innfødt busk. Denne kompakte djevelens busk er halv så stor som noen av de vanligste variantene på markedet. Nydelig lilla løvverk fra vår til høst og små klynger med hvite blomster på forsommeren.

Hvit og spraglet dogwood Cornus alba

Eksempel på blomsterrik hage som planlegger hvit og fargerik kornelhage

En fest med flere sesonger for øynene. Denne enkle busken byr på lyse røde stilker om vinteren og nydelige grønne, hvitkantede blader om våren, sommeren og tidlig høst som blir rødlilla om høsten.

Schizachyrium scoparium ‘The Blues’

eksempel blomsterrik hage planlegging prydgress Schizachyrium scoparium

Et enkelt prydgress som er opprinnelig fra præriene i Nord -Amerika. Den viser litt blågrønne bladblader om våren og sommeren, som deretter blir burgunder-lilla om høsten. Fluffy hvite frøbelger setter aksent på det attraktive løvet.

Snowberry Symphoricarpos

eksempel blomsterrik hage som planlegger snøbær rosa

Ved første øyekast kan man ikke tro at snøbæret er ekte hvis det er dekket med runde rosa frukter om høsten. Det er også en lek å vedlikeholde.

Panicle hortensia (Hydrangea paniculata)

eksempel blomsterrik hageplanlegging

Dette er en vakker, lettvoksende hortensia som har store, rene hvite blomster. De rødmer til en rosa farge når de er modne. Du kan nyte de vakre blomstene i juli og august.

Panicle hortensia Vanilje Jordbær (Hydrangea paniculata)

blomsterrik hageplanlegging panicle hortensia Hydrangea paniculata

En av de vakreste nye buskene fra de siste årene. Vanilla Strawberry Panicle Hydrangea er en stor, sprudlende variant med hvite blomster som rødmer til bringebærrosa. Den blomstrer på nye stilker (perfekt for kaldt klima) fra juli til september.

Seven Sons of Heaven Flower (Heptacodium miconioides)

sju himmelens sønner rosa blomster hagedesign

Du vil elske denne fantastiske store busken for sine blide klynger med velduftende hvite blomster på sensommeren og tidlig på høsten; om høsten vil du glede deg over klynger av rødaktig-rosa frukter. Det gir et vakkert bakteppe og kan også være nyttig for å lage en personvernhekk.

Busk Rose Snow Owl

eksempel på blomsterrik hage som planlegger snøugle hvit buskrose

Buskroser som Snowy Owl er fantastiske planter. De blomstrer voldsomt, motstår sykdom og tar ikke for mye plass i hagen. Denne stammen er intet unntak og har vakre klynger av hvite blomster fra juni til frost.

Hydrangea paniculata “Le Vesterival”

blomsterrik hagedesign Hydrangea paniculata Le Vesterival

Denne ekstra prangende hortensiaen som ble oppdaget i Frankrike, vokser store klynger av blomster på nytt tre, slik at gartnere i det kalde klimaet på en pålitelig måte kan nyte blomstringen hvert år. Denne sorten er preget av sine enorme blomsterhoder som ser ut som stjerner. Den blomstrer fra juli til frost.

Buskrose “Sunrise Sunset”

eksempel på blomsterrik hageplanlegging busk rosa rosa

En annen buskrose som praktisk talt ikke krever vedlikehold. Den har rike rosa blomster som blekner til ferskenrosa når de modnes. Blomstrer fra juni til frost.

Buskrosa “Pinktopia”

pinktopia buskroser eksempel blomsteraktig hageplanlegging

En helt ny stamme for 2011. Frodige, myke rosa blomster og sykdomsresistente. Den begynner å blomstre i juni og stopper ikke før den harde frosten kommer igjen.

Fiji Hibis cus syriacus (Rose of Sharon)

eksempel på blomsterrik hageplanlegging fiji rose sharon hibiscus

Nok en ny variant for 2011. Den får øyeblikkelig øye med sine store hvite blomster med et rosa rødt senter. Et fantastisk valg for sommeren, da den begynner å blomstre i juli og varer til slutten av september eller begynnelsen av oktober. Hibiskusblomstene har en fin liten luftig ruffle i midten som gir ekstra interesse.

Duftende lilla syrin

eksempel blomsteraktig hageplan syrin syrin

Når den er i full blomst, er det vanskelig å ikke elske syrenen! Den lilla lilla er en utmerket kompakt variant som tilbyr velduftende blek lilla blomster i mai.

Cranesbill Rozanne Geranium

eksempel blomsterrik hageplan bakdeksel rozanne geranium

En av de lengste blomstrende stauder. Rozanne cranesbill blomstrer med sine fiolettblå blomster fra juni til hard frost. Det er den perfekte underplantingen for roser eller som et attraktivt bakdeksel i mellomrom mellom større stauder eller busker.

Eksempel på blomsterrik hageplanlegging og komfortable rottingstoler

blomsterrik hageplanlegging og sittegruppe gratis

Hva er poenget med en stor hage hvis du ikke kan lene deg tilbake og nyte den?

Moderne Peis

eksempel blomstrende hage planlegging peis moderne flamme

Gjør hagen din spesiell om natten med en fin ildsted. Alle de hvite og myke rosa blomstene i vårt blomsterrike hagedesigneksempel vil skinne om natten!

Previous Post
Progressive linser i trend – hvorfor multifokale briller er verdt
Next Post
Yoga øvelser hjemme