15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bruk av regnvann i hagen sparer penger og beskytter naturen

Spar regnvann pergola hekk matchende planter

Organiser fornuftig Bruk av regnvann i hagen og spar penger og ressurser – vi gir deg noen ideer om hvordan du bruker dem billig og effektivt.

Høsting av regnvann i hagen – gulvbelegg og planter

Vann regnvannssystem moderne design

Slik at du får Bruk av regnvann i hagen sørg for at du trenger å forberede hagen din. Det riktige gulvet og et gulvbelegg som slipper vannet gjennom er et absolutt must. Busker og trær i hagen vil bevare vannet i hagen og beskytte jorden mot erosjon – veldig viktig spesielt for hager i skråninger – de høyere plantene beskytter mot jordskli, det samme gjør en støttemur. Bruk naturlige materialer i hagen. De såkalte regnvannskjedene er veldig billige og kan føre vannet fra taket inn i fartøyene, hvor du deretter kan bruke dem til vanning. Det er nødvendig å installere et vannfilter i beholderen. Regnvannet kan også brukes til brønnen eller hagedammen.

Høsting av regnvann i hagen – vanntank

Bruk naturressurser Spar penger Bruk regnvann i hagen

Vanntanken gir en nyttig måte å Bruk av regnvann i hagen, som deretter renses gjennom et filter og til og med kan brukes til husholdningen. Det er viktig å koble en pumpe til tanken. Vanntanken skal ikke slippe gjennom lys – dette unngår dannelse av alger. For dette formålet anbefaler ekspertene å begrave tanken i bakken – dette sikrer også frostsikring i vintermånedene. Dette sparer selvfølgelig også plass. I områder der det regner ofte, bør vanntanken ha forbindelse til kloakksystemet – slik at vannoverløp kan unngås. Siden denne varianten ikke bare sparer penger, men også er veldig miljøvennlig, er det i utgangspunktet muligheten for å motta finansiering gjennom et EU -program. Siden vanntanken trenger et rengjøringssystem, er det derfor lurt å bestille installasjonen fra et selskap. Vi gir deg bare grunnleggende ideer og ideer om vanntanken – du må spørre spesialister om disse kan brukes i din region. Dette er veldig viktig, slik at du har et fungerende system og unngår mulige problemer! Selv om du finansierer installasjonen selv, lønner investeringen seg.

Hagedam med regnvann

Feng Shui hagedamdesign

Hagefontene med regnvann

Rainwater elv steiner busker moderne design

Vann plenen med regnvann

Bruk regnvann i hagen, plenen, rullesteinbanen

Busker og høye planter spiller en viktig rolle i hagen

bruk varianter av vanntank med lave busker

Spar vann i hagen

lagre tips vanning av plenbusker

Hagedesign som sparer ressurser

Kieselweg hus fasade tre terrasse busker

Hagesti med småstein i leddene – de slipper vannet gjennom

Fuging av småstein slipper vann gjennom

Previous Post
Bandana frisyrer – 28 ideer for å uttrykke femininitet
Next Post
Skumrulling: hva er det egentlig, og hjelper fascia -rulletreningen mot cellulitter?