15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Personvern for hagen – skjerm av uteområdet i byvillaen

Tips ideer klatreplanter høyt horisontalt gjerde terrasse

Å designe en liten hage midt i storbyen kan være en skremmende oppgave. Eierne av denne byvillaen i New York har en bakgård som de absolutt ønsket å forvandle til en oase midt i storbyen, og de bestilte arkitektene fra Robin Key Landscape med oppgaven. Samtidig bør imidlertid utearealet være godt skjermet – huset ligger i et tettbygd distrikt. Den rette Personvernskjerm for hagen var derfor avgjørende.

Personvernskjerm for hagen – høyt tregjerde med klatreplanter

Stauder Prydgress Planter Tretrapp Betong

Først og fremst bygde huseierne et høyt tregjerde – dette beskyttet hagen mot omverdenen. Beboerne ønsket absolutt et grønt uteområde – og for å spare plass valgte de en vertikal hage. Stakittgjerdet var plantet med eføy. Frodige eviggrønne planter gir Personvernskjerm for hagen og få bakgården til å se koselig og innbydende ut. Den grønne vegetasjonen slapper av sansene – der kan huseierne slappe av etter en lang dag på jobb i byen. Flere benker av betong og tre tilbyr tilstrekkelig sitteplass for familien og deres gjester – så ingenting står i veien for en sosial kveld utendørs. De forskjellige nivåene gir struktur og liv til hagen. Selve terrassen ble lagt med betongplater – ekstremt holdbar og lett å ta vare på, gulvet er perfekt for familier med kjæledyr.

Personvern for hagen – gjerdet av naturlig materiale forbedrer utearealet visuelt

Ivy vintreet innendørs trær baner bord

Det horisontale gjerdet er en perfekt variant for små hager. Den kan plantes raskt og enkelt – eføy, vinranker eller storslått vind vil gjøre hagegjerdet til et eksklusivt hageelement. Kombinasjonen mellom eføy og klatreroser ser edel ut og gir fargesprut inn i hagen. Samtidig fyller de en ekstra funksjon – de beskytter hagen mot vinden.

Personvernskjerm for hage med horisontalt gjerde av tre og eviggrønne klatreplanter

Ideer personvern skjerm høyt gjerde bakgård urban villa klatreplanter

Koselig hagebenk tilbyr tilstrekkelig sitteplass for alle familiemedlemmer

Tre gjerde benk kjæledyr hund i hagen personvern skjermen

Terrassen er lagt med betongbelegg

lage rom tre sittegruppe hage benk belegningsstein

Previous Post
Høsting av grønnsaker fra din egen hage: nyttige tips for nybegynnere
Next Post
Hula Hoop Fitness: Instruksjoner og de beste øvelsene for en slank midje!