15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

22 gratis 3D hageplanleggere for datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner

gratis 3d hage planlegger oppkjørselen hus bush garasje hage landskap

I denne artikkelen introduserer vi deg for noen enkle og gratis 3d hageplanlegger i tillegg til et utvalg vellykkede apper og programvare for hage- og landskapsplanlegging med den høyeste fargekvaliteten og visualiseringshjelpemidler. Med spesialutviklet freeware og apper for web, smarttelefon og nettbrett kan du planlegge plassering av senger, busker, trær og dammer direkte på stedet og raskt finne det perfekte arrangementet for ditt uteområde! Hagen din vil raskt bli en virtuell grønn oase!

Gratis 3d hageplanlegger – Landskapsdesign programvare

gratis 3d hageplanlegger landskap som designer landskapsdesign

Dette er en flott planlegger som du bare kan se hagen din fra et fugleperspektiv. Men faktisk er andre spesielle synspunkter ikke helt nødvendige. Du får din eiendom på et øyeblikk og kan deretter sette sammen ønsket uteareal fra en rekke plantearter som busker, trær, hekker og blomster og hageelementer som hagestier, dammer, terrasser og møbler.

Gratis 3d hageplanlegger – bare planlegg hagen din på forhånd

gratis 3d hageplanlegger dataprogram landskapsprogramvare

Planleggeren er enkel å bruke, slik at selv nybegynnere finner veien rundt veldig raskt og ikke har problemer med å planlegge hagen. Bestem deg for de riktige fargene takket være den mangfoldige fargepaletten som programmet har å tilby. Du kan sette sammen formen på tomten selv, slik at selv uregelmessige tomter kan planlegges uten problemer.

Gratis hageplanleggere og guider for individuell 3D -design

Grunnleggende prinsipper for hageplanlegging og hagedesign – tips for nybegynnere

Hage planlegging ideer fra et fugleperspektiv – 20 moderne design

Hageplanlegger Ny hagedesign

gratis 3d hageplanlegger hus tre fasade veranda blomster tre

Den gratis 3D -hageplanleggeren, som er litt mer kompleks å bruke, men gir en oversikt over den planlagte hagen fra alle sider, er “New Garden Design”. Lag huset ditt i tredimensjonal design og deretter hagen din rundt det. Prøv forskjellige ideer, lek med formen og posisjonen på terrassen og sengen til du har funnet den perfekte varianten. På den måten kan du bedre forestille deg utsiden.

Busker og andre planter planlegger i 3D

gratis 3d hageplanlegger landskapsplan husplanter skråning

Finn ut om de forskjellige sengetypene, slik at du virkelig kan ta hensyn til alt og prøve dem i planleggeren. I tillegg til de vanlige sengene, kan det også utformes steinhager, grusbed og høybed. Vil du også ha en grønnsakshage. Se hvor du best kan planlegge dette.

Gratis 3d hageplanlegger for tilpasset hageplanlegging og design

Gratis programvare for hageplanlegger for landskapsdesign uten å installere

Virtual Garden Software hjelper deg ikke bare med å planlegge din grønne oase, men også å forestille deg det praktisk talt! I 2D -modus kan du tegne hagen din. Planløsningene og objektene som skal plasseres kan raskt nås via den enkle menyen (på engelsk). Plantene i planteordboken er veldig godt beskrevet. I den animerte 3D -modusen vil gratis 3D hageplanlegger en tur gjennom den praktisk talt anlagte hagen.

Virtuell hage Nettapp

Hageplanlegger gratis nedlasting av virtuelt hagegrensesnitt

Dette er den beste måten å forestille deg hvordan hagen din ville sett ut hvis du gikk gjennom den. Endringer kan gjøres raskt og enkelt, slik at det ikke er noe problem med dette programmet å prøve forskjellige kombinasjoner. Det beste er at appen tilbys gratis, til tross for overflod av informasjon og funksjoner.

Gratis 3d hageplanlegger online på tysk

Hageplanlegger fra Min flotte hage

online programvare uten å installere planlegger landskapsarbeid-programvare-mein schoener-garten

Av gratis 3d hageplanlegger von My beautiful garden tilbyr individuelle designalternativer. Nettleser -appen krever registrering med navn og e -post. Brukergrensesnittet er oversiktlig og har en praktisk struktur. Fargene og størrelsene på objektene kan justeres individuelt. Kom i gang med etableringen av eiendommen din og fordel hagestier, senger, terrasser, trær og busker slik du vil!

Hageplanlegger uten installert programvare

 Hage planleggingsverktøy Gardena

online planner garden-landscaping drawing mode 2d gardena

Gardena er et fint gratis 3D -verktøy online for å planlegge drømmehagen din uten registrering. Her kan du designe hagestier, gjerder og senger i henhold til dine ideer og preferanser og få resultatet vist i 3D. Med online -planleggeren reduserer du dekorasjon, trær og planter til nødvendig minimum. Programvaren hjelper deg også med å legge et sprinklersystem optimalt. Grensesnittet er relativt enkelt å bruke. For å lagre de påbegynte prosjektene dine og for å kunne jobbe med dem senere, må du imidlertid registrere deg på e-post for det gratis 3D-hageplanleggerprogrammet.

lett gratis hageplanlegger-online-gardena 2d-modus

Registreringen er gjort raskt og derfor ikke noe problem. En online planlegger er også veldig nyttig hvis du vil ansette en hagedesigner. På denne måten kan du lettere avklare alle dine ønsker og ideer og diskutere med ham hva som kan eller bør endres og hva som er gjennomtenkt. Bruk hans profesjonelle og erfarne mening og inngå kompromisser om nødvendig.

Nyttig freeware på et øyeblikk 

Kan – Realistisk visualisering av stier og terrasser

designe baner som online planleggingsprogramvare for terrasser

Online -planleggeren “kan” hjelper deg med å planlegge terrasser og stier i hagen din. Du kan velge mellom attraktive og varierte belegningsstein, plater, vegger, trinn, palisader, planter og hagemøbler. For å få en enda mer realistisk ide om hagen, er det best å bruke et bilde av ditt eget byggeprosjekt, som du kan laste opp raskt. Den elektroniske programvaren er det ideelle verktøyet for raskt å designe husinnganger, innkjørsler eller hagestier, spesielt fordi du kan se din eiendom og huset på skjermen.

Design programvare online terrasse-og-sti designverktøy

Design oppkjørselen, forhagen og hovedhagen i henhold til ideene dine, og som om du gjorde det direkte i utendørsområdet, og vær sikker på at du får akkurat det du ville når du plantet plantene. Ingen utgravninger og gjenplantning er fryktet i ettertid på grunn av uaktsomhet, fordi du klarte å planlegge alt ned til minste detalj.

designverktøy for planlegging-av terrasser online-gratis-kan-kan

Hvorfor ikke sette deg ned med hele familien og tenke på hvordan du deler hagen sammen. Selv barna vil sikkert være stolte over å ha vært med på planleggingen. I tillegg kan mange interessante ideer samles ved hjelp av mange mennesker. Og hvem vet, kanskje alle foretrekker å hjelpe til med hagearbeidet.

Landskapsdesign programvare

3D hageplanlegger Hjemmeløst

3d hageplanlegger realistisk gjengi terrasse online gratis homesolute

Hagedesign blir barns lek med Homesolute hageplanlegger. Design de enkelte hageområdene etter din smak. Legg til busker, planter, trær, plener, hekker, forskjellige hagemøbler og pyntegjenstander. Den designede hagen kan sees i forskjellige visninger og kan praktisk talt gå gjennom, slik at du får en bedre ide og raskt kan endre noe hvis du er misfornøyd. Design terrassegulvet selv av ethvert materiale. Så hvis du ennå ikke er sikker på hvilken jord som passer best i hagestilen din, har du nå muligheten til å prøve den.

3D hageplanlegger 2010 

3d hage planlegger hage og landskapsarbeid brukergrensesnitt

Den klare inndelingen i objekter og verktøy gjør det enkelt for brukeren å finne frem i nettappen. Med 3D hageplanlegger 2010 fra Franzis kan du raskt planlegge og designe din drømmehage uten å ha spesiell kunnskap. En rekke hjelpemidler er tilgjengelige, for eksempel planteleksikonet. En kul funksjon er muligheten til å endre sesongen. De fotorealistiske gjengivelsene endrer lyssituasjonen og beveger seg fra fronten til fugleperspektivet gjennom den virtuelle hagen.

3d hage planlegger design verktøy grensesnitt design-raskt og enkelt

Så du får ikke bare nyttig informasjon om plantens behov, men du kan også se hvordan hagen din vil se ut i løpet av de forskjellige årstidene. Dette lar deg bedre tilpasse hagen til den. Hvis hagen er for bar for deg om høsten, for eksempel, legg til noen busker med bær. Eviggrønne planter ser veldig vakre ut om vinteren, så disse kan også være en fordel. Om våren bør det ikke være mangel på vårblomster og så videre.

Hageplanlegger -apper for Android -smarttelefonen, iPhone eller iPad

Eden Garden Designer 

3d hageplanlegger for iPhone-applikasjon for å kjøpe eden-garden

Eden Garden Designer er en lett og rimelig app for iPhone eller iPad. Hagen kan sees i 3D fra forskjellige vinkler og til og med gå inn praktisk talt.

Garden Plan Pro

hage planlegging programvare plan-pro applikasjon-for nettbrett landskapsplanlegger

Programvaren er enkel å bruke.

iScape gratis 

Design App Ipad Iphone-individuelle designalternativer iscape

Tegn din drømmehage! iScape er en enkel og kreativ app for iPhone og iPad som du kan bruke til å tegne og planlegge hagen din. Denne applikasjonen er enkel å bruke.

Punch! Landskapsdesigner 

Programvare gratis for landskapsplanlegging! epleprodukter

Av gratis 3d hageplanlegger inspirerer deg til å designe din drømmehage. Nettappen kan lastes ned som freeware fra Internett.

app iphone Punch! hageplanlegger landskapsplanlegging

Landskapsarkitektur og hagekalkulatorer 

smarttelefon-app landskapsdesignverktøy-landskapskalkulator

Ideer for hagedesign

hage planlegging design ideer grensesnitt online freeware

Takket være det enkle brukergrensesnittet kan selv uerfarne gartnere bruke dette programmet uten problemer.

Landskapsprogramvare for enkel design & Planlegging av landskap 

2d hageplanlegger landskapsprogramvare Easy-Design online freeware

Etter at utformingen av hagen er overført til programvaren, kan du starte! Du kan plassere gjerder, grønne områder samt hagemøbler og andre gjenstander med millimeter presisjon. Programmet gir stor designfrihet – noen ganger er det verdt å installere hageplanleggeren på PCen!

2d programvare for design av landskapshageplanleggingsverktøy online

Freeware Tenk deg Pro

landskapsplanleggingsverktøy planlegger programvare-fri imag-pro

Imagine Pro er den ultimate hage- og landskapsplanleggeren og konsulenten, som er preget av et enkelt grensesnitt. Last opp bildene dine og la fantasien løpe løpsk. Sett inn virtuelle blomster, trær, plener og pyntegjenstander. En liten mur her, en dam der og ved siden av lysthuset en liten fontene.

Home Outside Palette iPhone -app

hagedesigner-2d modus tegneverktøy drøm hage-hjem utenfor

Lag din drømme -oase i din egen hage uten forkunnskaper!

Hageplanlegger med forsøk å laste ned

Nettapp Turbo FloorPlan hage- og landskapsarkitekt  

Turbo gulvplan planlegger å laste ned gratis programvare

Med Turbo FloorPlan hage- og landskapsarkitekt fra hagemagasinet My beautiful garden, kan du planlegge hagen din i 3D -modus. Programvaren kommer med et omfattende utvalg av planter, terrasser, bygninger og elementer for hagebruk.

Planleggingsverktøy turbohage og landskapsarkitektur planleggingsverktøy

3D drøm hage designer

Hageplanlegger online programvare 3D virtuell tur gjennom drømmehage designerhage

Planlegg og design din egen hage optimalt med 3D Garden Designer – med en realistisk 3D -forhåndsvisning. 3D Garden Designer bringer mer enn 4000 objekter.

Hageplanlegger  for Mac, Windows og Linux

freeware online landskapsarkitektur planlegging-hageplanlegger

Med denne programvaren for landskapsplanlegging kan du enkelt planlegge planter, trær, hagestier, gjerder og ulike objekter i hagen og ordne dem raskt og i den høyeste fargekvaliteten. En app for iPad er allerede tilgjengelig. Takket være forbedret brukervennlig dra & Slippoverflate, hageplanlegging er en lek.

designverktøy for brukervennlig grensesnitt for webhager

iphone ipad app hage planlegger-landskapsarbeid guide idé-punch!

Ikke nok? Du finner flere planleggere her!

Previous Post
Høsting av grønnsaker fra din egen hage: nyttige tips for nybegynnere
Next Post
Hula Hoop Fitness: Instruksjoner og de beste øvelsene for en slank midje!