15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Billige hagestier: Du kan fullføre disse DIY -prosjektene på en helg!

Hagestier tjener både et praktisk og et estetisk formål i hagen. De tilbyr en trygg og enkel måte til og fra huset og hagen, og gir deg muligheten til å kombinere de to visuelt. Hagestier bidrar også til å avgrense utsiden og kan forskjønne eiendommen som helhet. Det er mange alternativer å velge mellom for materialet og utformingen av en hagesti. Fra belegningsstein til stepping steiner til enkel mulch, det er noe for ethvert budsjett. Og det beste er at du kan lage en hagesti ganske billig.

Lag en hagesti billig, enkelt DIY -prosjekt

Avhengig av materialet som er valgt og topografien i hagen, er det å lage en hagesti et veldig enkelt gjør-det-selv-prosjekt som passer selv for nybegynnere og ikke tar mye tid. I dette innlegget har vi samlet noen ideer for enkle DIY -prosjekter som kan fullføres på en helg.

Opprette en hagesti: generelle tips som garanterer suksess

Tips Lag din egen hagesti billig av grus

Enten du legger stein eller sprinkler grus, er det noen få generelle tips som vil gjøre hageveiprosjektet ditt til en suksess.

  • Bekled banen med spraymaling eller en hageslange før du begynner å jobbe.
  • Sørg for at fortauet er bredt nok til at en voksen kan gå komfortabelt.
  • Husk å utjevne området slik at materialene dine er riktige og hagen din er trygg for gjester og familie å gå på.
  • Hårde overflatematerialer som murstein eller belegningsstein må legges med en stigning på 2 cm per meter fra huset ditt for å sikre god drenering.
  • Ikke glem å sette en lukebarriere (f.eks. Ugressfleece) under banen for å minimere behovet for vedlikehold i fremtiden.
  • Selv om du ikke vil installere belysning når du oppretter hagestien din, er det en god idé å føre en strømledning over bakken, slik at du kan legge til lys senere om nødvendig.

Lag en billig hagesti: 7 enkle prosjekter for helgen

DIY hagesti billig i helgen laget av barkmulk

Nedenfor har vi avrundet noen av de beste ideene for attraktive og rimelige hagestier. Les videre for å oppdage rimelige DIY -prosjekter for helgen.

Hagesti laget av grus eller grus

Hagesti laget av grus eller grus billig

Grus er kanskje den billigste av alle og er lett å legge selv. Dette er delvis fordi de løse steinene er gjennomtrengelige og ikke gir problemer med drenering. I tillegg er grushagestien lett å vedlikeholde: i tillegg til ugress kan det hende at grusen bare må fylles på igjen en gang i året. Bare sørg for å gi en kant for steinene på hver side av stien. Vær også oppmerksom på at grus ikke er det beste valget hvis stien må ryddes etter et snøfall. Det er kanskje ikke det beste alternativet for bratte bakker heller.

Dekorerte stepping stones laget av betong

Dekorer billig hagesti laget av betongstegsten med farge og mal

Skreddersydde steiner av betong er et perfekt sommerprosjekt for barn, men denne flotte designen er voksen! Alt du trenger er skrittstein i betong, en sjablong og spraymaling for å gjøre en vanlig sti til en rustikk perle-uten å måtte blande betong!

Billig fortau laget av Euro -paller

Hagevei ideer billig DIY -prosjekt laget av trepaller i tre

En kort rustikk hagesti kan være den neste pallet DIY på huskelisten din! Sørg for å behandle brettene på forhånd slik at de holder i mange år og tåler fuktighet og værforhold som ellers kan føre til trerotning. Installasjonen er veldig enkel: du må grave en plan bane og flytte pallene. Du kan absolutt gjøre jobben i løpet av en helg.

En billig hagesti laget av gamle murstein

En billig hagesti laget av gamle murstein

Hvis du bestemmer deg for å bruke resirkulerte murstein, kan du gi landskapet ditt en slitt sjarm på kort tid og – avhengig av avtalen – spare penger på å bygge hagestien. Har du ingen gamle murstein for hånden? Deretter kan du sjekke det lokale søppelplassen for brukte materialer, eller bare se etter forhandlere som selger resirkulerte murstein.

Lag din egen hagesti fra mulch raskt og rimelig

Lag en hagesti raskt, enkelt og billig i helgen fra mulch

Mulch er kjent for sin støttende rolle i velstelte hagesenger, men den har også sin egen styrke som et billig materiale for fortau. Barkmassen er en naturlig ugressdrepende, så vedlikeholdsarbeidet er relativt lavt: bare legg til nytt spon hvert år og avgrens stien med sengeplanter eller murstein for å holde alt ryddig.

Billig og rustikk: lag en hagesti laget av treskiver

Hagesti laget av treskiver raskt og billig

Når det gjelder å designe et rustikt uteområde, er det ingenting som slår utseendet på ekte tre. Her er tverrklippte trestammer plassert side om side for å skape et gangbart kunstverk. Denne rimelige DIY blir enda rimeligere når du bruker stormskadede grener. Og det beste er at det ikke er komplisert å installere i det hele tatt. For å lage en jevn overflate, legg treskivene på det jevne gulvet og fyll dem deretter med jord, fei mellom bitene for å fylle ut hullene. Du bør imidlertid behandle treristene på forhånd.

DIY betongvei

Lag en billig betonghagebane, utseende med belegningsstein

Tror du at betong fortau er en ting fra fortiden? Men tvert imot! Betongforskaling i en rekke former og stiler kan bidra til å ta den kjedelige sementen til nye høyder. På bildet over er betongveien kamuflert som klassiske belegningsstein. Hvis du bestemmer deg for å hjelpe deg, kan du bruke en mal til å planlegge og tilpasse hagestien før du begynner å jobbe.

Previous Post
45 magníficos peinados de giros de pasión
Next Post
Baba Wanga – Fakta om seerens liv og spådommer