15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Omdesign hagen: Disse byggeprosjektene forvandler uteområdet til en oase!

Et praktisk og stilfullt designet uteområde er ingen tilfeldighet, men et resultat av gjennomtenkt planlegging og hardt arbeid. En vellykket inndeling i soner, variert ruting og komfortable sitte- og avslapningsmuligheter er grunnleggende for sluttresultatet. Spesielt i den varme årstiden er det verdt å finne tid til nyplanting og å realisere flere byggeprosjekter. Vi forklarer deg hvordan du med litt kreativitet kan gi den gjengrodde ugressjungelen et nytt ansikt og forvandle det til en oase av velvære.

Omdesign hagen: God planlegging er det som teller

Omdesign hagen og en oversikt over fire byggeprosjekter

Uansett om du vil redesigne utearealet ditt eller lage en ny tomt, er det første skrittet mot blomsterparadiset å få en ide om terrenget. En spasertur gjennom hagen er også verdt fordi det raskt blir klart hva som kan oppnås på tilgjengelig plass. Lag deretter en skisse som vil tjene som orientering i de neste ukene. Merk deretter eiendomsgrensene med hageinngangen, huset inkludert vinduer og dører med tilhørende åpningsretninger og eksisterende vannrør.

Hageoppussing Byggeprosjekt for steinhage

Videre er god planlegging avgjørende for sluttresultatet. Tenk først og fremst på hvordan din personlige velvære-oase skal se ut: Hvilke hageelementer bør ikke mangle? Prøv å grovt dele utearealet i forskjellige soner basert på skissen. Det er ingen grenser for kreativiteten din, og du kan tegne flere varianter til du finner den optimale plassen for lysthuset, grillområdet og hvorfor ikke for mange fasiliteter som badstue, basseng eller foss..

Omdesign og planlegg hagen avhengig av terrenget

Basert på hageskissen kan du planlegge de forskjellige områdene i detalj. Lag deretter en detaljert liste over alle nødvendige materialer og tilbehør. Dette inkluderer ikke bare en sag-, bore- og mørtelblander. Dette er spesielt verdt for intensive byggearbeider Installasjon av nødstrømsystem. Nødstrømgeneratoren lar deg holde viktige enheter i gang uten å være tilkoblet forsyningsnettet, og tilbyr deg en viss grad av fleksibilitet. Du kan fortsatt bruke den godt etter at anleggsarbeidet er ferdig, for eksempel som beskyttelse mot strømbrudd under tordenvær eller som en ekstra strømkilde for musikk og belysning når du organiserer en hagefest.

Renovere hagen god planlegging av utearealet

Det siste trinnet i planleggingen av din egen drømmehage er å bestemme hagestilen. Fremfor alt er det viktig at hagen, hagegjerdet og huset skaper et harmonisk bilde. Men ikke bare utseendet er avgjørende. Hvor mye fritid du vil eller kan bruke på uteområdet ditt, spiller også en stor rolle i ditt valg. Fordi plantene i en naturlig designet hage er mye lettere å ta vare på enn de speilvendte hekkene i det klassiske uteområdet. For badstuen eller bassenget bør du forvente ekstra arbeid i begynnelsen og slutten av sommersesongen.

Bygning i hagen: fire byggeprosjekter på et øyeblikk

Bygg et hagehus i hagen. Realiser byggeprosjekter

1. Bygg et hagehus i hagen. Borte er dagene da det lille hageskuret fungerte som drivhus, sykkelboks og bod. Hvis du har de nødvendige byggetillatelsene, er det ingen grenser for dine egne ønsker. Et moderne hageskur er ikke bare et ekte blikkfang, men kan også gjøres om til et stilfullt hobbyrom eller hjemmekontor med riktig utstyr.

Omdesign hagen fat badstue huset i uteområdet

2. Bygg en badstue i hagen. For mange går en drøm i oppfyllelse med sitt eget badstuehus i uteområdet. Fra plassbesparende fatbadstuer til store systemer for 10 og flere personer: I dag kan alle finne noe som passer deres behov. Badstuehus er enten prefabrikkerte eller solgt som et sett. Før installasjon skal vann- og kraftledningene legges og fundamentet bygges. For et badstuehus bør du også få byggetillatelse fra de lokale myndighetene.

3. Bygg en foss i hagen. En sprutende foss er et skikkelig blikkfang i uteområdet. Håndlagde hobbygartnere kan fullføre det på en gratis helg.

Lysthus i hagen med baldakin under skyggen av et tre i enden av plenen

4. Med en Pergola i hagen ingenting står i veien for å slappe av utendørs. Hvis du vil sitte ute med familien selv i sommerregnet, kan du velge en pergola med tak. Ferdige kits gjør arbeidet mye enklere og kan til og med settes sammen av komplette nybegynnere uten problemer.

Previous Post
45 magníficos peinados de giros de pasión
Next Post
Baba Wanga – Fakta om seerens liv og spådommer