15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nyt ferien hjemme – tips og ideer om hva du kan gjøre

Ferie hjemme balkonger-nyt-sol

Årsakene til ikke å gå bort og tilbringe ferien hjemme varierer fra person til person. Faktorer som penger og tid spiller selvfølgelig en avgjørende rolle her. Men å tilbringe ferien hjemme trenger ikke være kjedelig, for du kan finne ekte avslapning i dine fire egne vegger.

Avslappende ferie hjemme – fordeler

Ferie hjemme fordeler-stress-spare-reise

Hjemmefra har sine fordeler, fordi de som blir hjemme sparer det Stress knyttet til ferieplanlegging og reiseforberedelser, og kan bruke tiden annerledes. Og det uten trafikkork, forsinkede flyreiser, tunge kofferter eller jetlag. Selv en solrik dag på balkongen med en kald cocktail og en god bok gir avslapning. Og med disse Tips for ferie på balkonger på reiseblogg online det blir enda vakrere!

Planlegg ferie hjemme

Planlegg ferien hjemme-sove-sove-ikke-overdriv

Ingenting fungerer uten planlegging. Så planlegg den daglige rutinen som du ville gjort på en utenlandsferie og tenk på ulike programpunkter. Vær oppmerksom på alle involverte ønsker. Selv å planlegge sammen får deg til å føle at du er på ferie. Den populære sleep-in bør heller ikke overdrives. Avslapping, eventyr og variasjon – slik skal ferie hjemme utformes. Muligens i et forhold på 60/40. I det følgende gir vi deg noen tips om hva du kan gjøre hjemme på ferie.

Ferie hjemme med partneren din

ferie-hjemme-partner-regn-escaperoom-exitgames

Velvære dag: Hvordan kan du best la hverdagens stress ligge igjen og unne deg ren avslapning? Nyt en dag med velvære i spaet! Med det brede utvalget av behandlinger og aktiviteter, er avslapning og velvære garantert.

Avslutt spill: Leter du etter eventyr og spenning? Levende fluktspill blir mer og mer populært over hele verden og garanterer eventyr på en liten plass. For å flykte fra et låst rom må teamet løse ulike gåter. Spillet spilles i små grupper, så du kan invitere noen venner til å bli med.

Ferie hjemme – ideer for singler

Ferie hjemme alene-singler-matlagingskurs

Sport: Tør å våge deg inn i ukjent terreng. Det er nå mange interessante idretter og aktiviteter som garanterer deg mye moro og forbedrer din holdning til livet. Hva med for eksempel kangoo -hopp eller en danseøkt som Zumba eller Bokwa? Uvante bevegelser skaper nye utfordringer og holder sinn og kropp i form.

Lær nye ferdigheter: 1 eller 2 ukers ferie hjemme er ikke nok til å lære et nytt språk, men du kan ta et kort kurs eller workshop. Hva synes du om en foto- eller glassfusjonsklasse? Eller et Fimo smykkeverksted?

Matlagingsklasse: Bli kjent med nye mennesker og nye oppskrifter! Det er også forskjellige arrangementer spesielt for singler som bare har et mål: å lage et lykkelig par av to ensomme singler.

Ferie hjemme i regnet

ferie-hjemme-mandala-maling-rolig konsentrasjon

Brettspill: Brett-, kort- eller terningspill er en fin måte å gjøre noe med venner eller hele familien i dårlig vær. Klassiske spill går aldri av moten, og nye spill slippes hvert år. Så valget er stort.

DIY: Tinker smykker, bygge et pallbord eller endelig lære å sy? En regnfull dag gir den ideelle muligheten til å gjøre noe vakkert for deg eller ditt eget hjem.

Å male mandalas:  Mandalas består av geometriske former som dannes rundt et senterpunkt. Det sies at å male en mandala har flere positive effekter: det er beroligende og fremmer kreativitet og fokus.

Ferie hjemme med barn

Ferie hjemme hva-å-gjøre-snillere-hage-aktiviteter

Hagearbeid med barn: Naturen stimulerer fantasien vår og hjelper oss å slappe av. Hvis du ikke har hage, kan du dyrke plantene dine på balkongen eller i vinduskarmen. Barn kan også raskt bli begeistret for hagearbeid. Hva med en liten urtehage til kjøkkenet??

Kjemidagen: Mange eksperimenter kan utføres med enkle hverdagsmidler og gir barna ikke bare kunnskap, men også mye moro.

Utflukt og piknik: Den rene sommerstemningen kommer med en piknik i marken, i skogen eller til og med i din egen hage!

Previous Post
Glassbord for ren eleganse i stua
Next Post
Å bruke terrakotta blomsterpotter annerledes: 20 ideer for hjem og hage