15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Slik reiser familier på ferie med barn i 2018 – tips og attraktive reisemål

Familie strandferie med barn solnedgang

Alle familier har lignende krav til ferien, men en familieferie kan også være veldig individuell. Fra luksusferier med omfattende omsorg til bortgjemte steder med privat atmosfære, i 2018 er alt mulig når det gjelder ferie med barn. Familier kan hente inspirasjon fra oss.

Ren luksus – avslapning for foreldre og barn

Familieferie ved sjøen med barn solnedgang

Hverdagen er utmattende nok til at ferien kan bli virkelig avslappet og luksuriøs. Dette betyr også at foreldre kan være helt for seg selv, mens de vet at deres avkom blir godt ivaretatt. Fordi for å bare la tankene vandre, må du være sikker på at de små har det gøy også. Det er spesielle elegante familiehoteller, som har tilpasset seg familiens behov spesielt. I tillegg til romslige rom og suiter, som også kan utstyres med et privat basseng på forespørsel, tilbyr de også utmerket barnepass for nesten alle aldersgrupper. Å bestille luksusvarianten av en slik ferie betyr også at barna ikke bare blir “beholdt”, men blir ivaretatt intensivt, slik at oppholdet blir spesielt hyggelig for alle familiemedlemmer. Fra småbarn til tenåringer, det er noe å gjøre for alle, enten det er aktiviteter på stranden eller kreative aktiviteter basert på kjente modeller, enten det er å lære å svømme eller et barndiskotek.

Familieferie med barn ved sjøen strandaktiviteter

Familier liker å reise til steder som ikke krever en lang reise, for eksempel Hellas, Lanzarote eller Mallorca. Du kan også tilbringe en veldig verdig ferie på festøya, fordi det er mange steder langt unna Ballermann og Co.

Ferie med babyen – ta de små til fjerne steder

Familieferie med baby som slapper av ved sjøen under palmer

Den første ferien med et nytt familiemedlem trenger ikke å finne sted når de allerede har nådd barnehagealder. Du kan også reise med en baby, og veldig bra. Fordi de minste ennå ikke er utålmodige og vanligvis sovner veldig raskt i flyet eller bilen. Som et resultat er reisen allerede jevn og avslappet. Et spesielt babyhotell dekker behovene til foreldre med helt små barn, og tilbyr et stelleområde, barneseng, babymonitor, buggy og andre daglige redskaper som allerede er tilgjengelige og ikke trenger å bli transportert møysommelig til feriemålet perfekte omgivelser for små mus.

Sprut i det trygge, grunne vannet i det oppvarmede babybassenget, grave i sanden på den private stranden og flotte aktiviteter som vil glede hele familien, er alle inkludert i en babyferie.

Småbarn som samler skjell på strandferien

Det som er spesielt viktig for familier: I tillegg til et trygt miljø og skreddersydd service, kan du stole på forståelsen til de andre gjestene som også reiser med barna sine. Når en baby blir sutret eller må mates og swaddled, er det ingen merkelige blikk eller følelsen av å forstyrre noen. Her er familier seg imellom, noe som bidrar betydelig til avslapning. Enten på Sardinia, Hellas eller Rødehavet, er det mange attraktive reisemål for en spesiell babyferie.

Nyt små, drømmende hoteller vekk fra de store blokkene

Feriefamilier Mallorca pool palmer barnevennlige

Det trenger ikke alltid å være et stort hotell fullt av kjas og mas og utallige tilbud – familier ønsker også å bo stille og utforske området der de har bestilt seg selv. På de fleste av de populære feriestedene er det de små, ofte familiedrevne husene, som drives på en spesielt gjestfri måte og noen ganger til og med har en familieforbindelse. Og siden mange ferieland er mye mer barnevennlige enn du ville være fra Tyskland brukes, Familier kan forvente et hyggelig opphold, spesielt på disse hotellene.

Mallorca luksus finca ferie avslapning for barn og foreldre

Enten på en luksusfinca på Mallorca, i en liten villa i Portugal, Ibiza eller La Gomera, selvfølgelig tilbyr de små hotellene så vel som de store et fint basseng og vennlig romservice. I motsetning til de enorme systemene er de imidlertid ikke overfylte og gir rask tilgang til et originalt miljø.

Og hva med camping?

Campingferie med barn telt campingplass

Mens ferien for noen egentlig bare starter når de ikke trenger å bekymre seg for noe og kan glede seg over allsidig service, elsker andre ferierende ingenting så mye som camping. Det improviserte livet veldig nær naturen er en spesiell opplevelse som familier kan knytte sammen. Så hvis du har vært regelmessig ute i bobilen din eller har blitt funnet igjen og igjen som fast bobil på campingplassen din, trenger du ikke klare deg uten det som foreldre. Barn er glade og ofte sett besøkende på campingplasser, som vanligvis er utstyrt med en lekeplass og nødvendige sanitæranlegg. Så du kan vaske klærne imellom hvis det har skjedd et mindre uhell. Det er nok barn å leke med, og de små nyter en ferie som gir dem mye frihet.

Vi vil bare vurdere å sove i et telt med en baby eller smårolling som lite behagelig, men det er selvfølgelig mulig.

Hva du bør vurdere når du er på ferie med barn

Ferie med barn jente sitter på kofferten det du bør ta hensyn til

Det er noen generelle tips som er nyttige når du reiser med barn:

– Babyer trenger også sitt eget pass når de kommer inn i mange land. Produksjonen kan skje på flyplassen, men er da betydelig dyrere.

– Spesielt når du reiser langdistanse, må det sikres at barn har alle nødvendige vaksinasjoner.

– Avhengig av barnets alder, bør tilstrekkelig kjente gjenstander som favorittpute og plysj leke tas med og forsiktig bevoktet når du er ute og reiser. Du donerer den nødvendige sikkerheten i et merkelig miljø.

– Barn i den utenlandske fasen, som varer omtrent fra 8. til 10. måned, synes ofte det er spesielt vanskelig å gjøre endringer.

– Alle som er ute og reiser med barn, ser verden fra et helt annet perspektiv. Svært sikkerhetsbevisste foreldre bør heller bestille en ferie på et nærliggende feriested, fordi en langdistanse tur eller tur rundt i verden kan riste opp ditt eget syn på verden ganske mye-eller som en helbredende terapi jobbe for å bli kvitt masse frykt.

Bildekilde: Pixabay.com CC0 Creative Commons

Previous Post
35 Halloween-sminketips for hele familien
Next Post
22 ideer til dekorative grønnsakshager – nytelse for øynene og ganen