15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sykkelparker i Tyskland – MTB -ruter for ditt neste eventyr

sykkelparker i Tyskland sykling terrengsykkelruter single trail utendørs sport bike stand

Det er mange utmerkede sykkelparker i Tyskland som tilbyr både forskjellige utforkjøringer og moro med enkel løype. Alle som har besøkt landet kjenner de mange historiske og kulturelle skattene som kan sees på nesten alle steder. Fra de kosmopolitiske metropolene til de middelalderske bymurene til de grønne åsene som ser ut til å ha enda flere praktfulle katedraler eller slott på hver ås. Men hvis du leter etter ditt neste terrengsykkeleventyr, kan du finne noen av de beste sykkelparkene i Tyskland i denne guiden. Vi har satt sammen en liste over de mest populære parkene for deg.

sykkelparker i Tyskland sykling terrengsykkelruter single trail rock jump

Det er en passende sykkelrute for enhver smak. Uansett om du er profesjonell eller nybegynner, fra nedoverbakke til freeride -løp, tilbyr sykkelparkene i Tyskland en rekke ruter for hver adrenalin -junkie. De er ideelt skreddersydd for behovene til MTB -ryttere og lar dem perfeksjonere sin stil og teknikk. Fra små regionale til internasjonalt anerkjente – bruk samlingen vår for å få en oversikt og velg riktig sykkelpark i Tyskland for din neste sykkeltur.

Hva bør gode sykkelparker i Tyskland tilby??

sykkelparker i Tyskland sykling terrengsykkelruter winterberg

Den beste måten å få mest mulig ut av en nedstigning med terrengsykkelen din er selvfølgelig å øke adrenalinnivået. En god rute må derfor ikke mangle variasjon og variasjon. Kombinasjonen av teknologi og flyt er en viktig morsom faktor for de fleste besøkende på sykkelparker i Tyskland. Andre viktige kriterier er selvfølgelig prisen og tjenesten som tilbys, der det andre er ganske sekundært, men likevel kan sikre et hyggeligere opphold.

Winterberg sykkelpark

sykkelparker i Tyskland sykling terrengsykkel strekkhopp

Bikepark Winterberg er et kjent sted for sportsaktiviteter i Tyskland og rundt om i verden. Det tiltrekker seg nedoverbakke -fans fra Alpene og Nordsjøkysten. Med kreative og utfordrende hindringer er parken en av de beste i Europa. Gjennomtenkte løyper og omfattende vedlikehold gjør det enkelt å finne din personlige flyt og komme inn i rytmen. Der får du alt du trenger for å trene. Arbeid med teknikken og stilen din på en avslappet måte, eller bare kryss spennende stier med vennene dine.

sykkelparker i Tyskland sykling terrengsykkelruter

Fra mange sykkelparker i Tyskland er Winterberg er sentrum for den tyske utforbakken, og du kan være der også. En stor eventyrlekeplass som kan utforskes på sykkel venter på deg. Du trenger ikke nødvendigvis å være profesjonell fordi parken har nok stier for alle nivåer av kjøring. I tillegg tilbyr sykkelparken stier som du kan ta til toppen av dine ferdigheter trinn for trinn. Ta heisen tilbake opp på fjellet – det gjør sykling til en virkelig nytelse. Du kan velge ønsket nedstigning blant profesjonelt vedlikeholdte sykkelstier i alle vanskelighetsgrader. Det er kurs for å lære det tekniske grunnleggende innen MTB -ridning, og utstyret du trenger kan leies fra sykkelstasjonen.

Fra Garmisch til Reintal

sykkelparker i Tyskland sykling terrengsykkelruter enkelt sti utsikt over raintal

Sporten kalles terrengsykling og mange glemmer at de spektakulære Alpene når langt inn i Sør -Tyskland, slik at det er mange fjell for sykling i Tysklands sykkelparker. Garmisch, for eksempel, er et av de beste reisemålene for alper, kjent for sitt spektakulære landskap og varierte utendørsaktiviteter, inkludert terrengsykling. Ruten fra Garmisch til Reintal begynner med en omfattende stigning på brannen, men tilbyr deretter utmerkede enkeltspor midt i utrolige omgivelser. En ekte del av Alpene for sportsfans som ønsker å nyte naturen så vel som ekstreme nedstigninger. Bratte stigninger og vakre sykkelstier vil øke pulsen din når du kommer dit på enkeltstien. Vi anbefaler her Focus Bikepark i Oberammergau.

Humberg Tower

Området rundt Kaiserslautern krysses av skitne sykkelruter, og ruten rundt Humbergturm er en lokal favoritt. En villig rytter vil kunne finne et hvilket som helst antall mulige sykkelfelt i alle lengder man kan tenke seg, inkludert doble og enkle løyper.

Start med et stopp i en lokal bokhandel for å hente et kart og tilbringe resten av dagen på en seriøs utforskning av området. Du kan forvente en perfekt utsikt over hele Kaiserslautern og området rundt. Av Trippstadt sykkelpark er absolutt verdt et besøk der.

MTB Nürburgring

sykkelparker i Tyskland sykling terrengsykkelruter single trail forest

De mange kilometerne rundt Nürburg gir timer med sykkelturer som kan vare opptil 24 timer. Det er faktisk et 24-timers terrengsykkelritt som finner sted der. Du vil ikke finne store endringer i høyden, men mange oppturer og nedturer for å kjøre rundt en hel dag. Denne stien er delt inn i tre ruter, med de konstante opp- og nedturene som minner om en berg- og dalbane. Den 26 km lange ruten tilbyr en fascinerende rute som går gjennom den grønne grotten. Det ene øyeblikket kjører du variert og krevende på vakre skogsstier, og i det neste minuttet klatrer du over åser med omfattende landskap rundt deg. Du finner mer om dette på Nürburgring -nettstedet.

Rodalben

sykkelparker i Tyskland sykling terrengsykkelruter single trail jump

Sykkelstiene i Rodalben er noen av de mest populære i Tyskland. MTB -ruter i Pfalz -skogen er fra sykkelparkene i Tyskland, som tilbyr veldig fine og underholdende turer med mange tekniske seksjoner. Området har enkeltstier i verdensklasse, og hvis du kommer dit tidlig på morgenen, kan du unnslippe de mange turgåerne som også liker ruten. I tillegg kan du nyte solstrålene gjennom trærne på morgenduggen mens du cruise over bekker, forbi fossefall og gjennom huler. En sykkelpark du kan prøve i denne regionen er det Terrengsykkelparken Pfalz Forest.

Sykkelparker i Tyskland – Nord -Bayern

sykkelparker i Tyskland sykling terrengsykkelruter fjell

Nord i Bayern er det mange opplevelsesruter, for eksempel i den bayerske skogen, i Fichtelgebirge eller i Rhön. Enkeltstiene i nærheten av Augsburg, Regensburg og Ingolstadt tilbyr mildere stigninger og nedstigninger. Hvis du vil forbedre teknikken din, bør du besøke noen sykkelparker i Tyskland, som disse i Bischofsmais eller Påskesønn. Ifølge mange kilder er ruten Tiergarten en av de beste sykkelparkene i Tyskland. Denne terrengsykkelruten tilbyr den rette opplevelsen for enhver smak. Du kan bo på brannen eller treffe en av de flotte enkeltløypene. Noen enkeltstier er bare egnet for veldig erfarne syklister. Det er flere sykkelfelt som har noen veldig intense hopp fra fjellformasjoner eller fabrikkerte sparkere.

 Sykkelparken Todtnau

sykkelparker i Tyskland sykling terrengsykkelruter single trail utendørs sportsaktiviteter nedoverbakke

Den første terrengsykkelparken i Tyskland har en nedoverbakke og en freeride -rute, samt en ny nordbanksti, som kan nås med en stolheis. Denne stien er en nedoverbakke racingbane og krever et høyt ferdighetsnivå. Lengden på utforruta er omtrent 3 km og kan klassifiseres som moderat, selv om det også krever gode kjøreferdigheter. En ideell rute for de som ønsker å tilpasse seg og bygge seg opp i nedoverbakkene. Freeridestien brukes som akebakke om vinteren og kan brukes av nybegynnere og for å varme opp.

Previous Post
Bør du ikke spise noe etter 18.00, og hjelper det deg å gå ned i vekt?
Next Post
Kan kosttilskudd hjelpe mot fett?